Weer nieuw Interfloor-vinyl

Maandag 14 mei 2018

Interfloor blijft maar innoveren op het gebied van vinylvloeren. Recent was de introductie van de Silkwood-V specials en de vernieuwde Dynamic Lino, nu volgt de Dynamic Cemento.
Weer nieuw Interfloor-vinyl
Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl

De kamerbrede Dynamic Cemento vinylvloercollectie van de groothandel uit Zwartsluis bestaat uit gladde ongepolijste vloeren: strak & trendy. De gietvloer, ook wel beton of cementvloer genoemd, is in korte tijd uitgegroeid tot een hippe vloersoort, in vooral in moderne interieurs. Ook vinyl vloeren zijn volledig terug vanwege hun praktische eigenschappen.

Dynamic Cemento verenigt deze combinatie van trend en functionaliteit. Met een natuurgetrouwe look van beton/cement structuur is de vloer ijzersterk en krasvast, gemakkelijk in onderhoud én zeer betaalbaar (€ 89 per strekkende meter op 400 cm breed), zo meldt Interfloor.

De Dynamic Cemento-collectie, voorzien van Premium Protect PU-coating en de bekende Black Tex Backing, is verkrijgbaar in zeven tinten die lijken op natuurlijk cement, zelfs in 'heartwood' (foto 5), de allerlaatste kleurtrend. Geschikt voor intensief woongebruik (klasse 23), normaal projectgebruik (klasse 32) en licht industrieel gebruik (klasse 41).

 Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #dynamiccemento

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe Egger-collectie via Gelasta
lees verder
Sika blijft zelfstandig
Na 3,5 jaar is het Sika gelukt om de overnamestrijd met Saint-Gobain te beëindigen en een zelfstandige toekomst zeker te stellen.
lees verder
Interfloor's Elegance en Prestige
Recent publiceerden we vooral veel nieuws over hun vinylvloeren, maar Interfloor is tevens sterk in tapijt. Het bewijs wordt geleverd met twee gloednieuwe kwaliteiten.
lees verder
DLW Flooring Benelux failliet
Op 1 mei is DLW Flooring Benelux failliet verklaard door de rechtbank Oost-Brabant in 's-Hertogenbosch.
lees verder
Kelly Caresse kiest Mflor
Mama-vlogster Kelly Caresse, van de mama lifestyle blog Kellycaresse.nl, kiest voor een PVC designvloer van Mflor in haar nieuwe woning!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden