Weer nieuw Interfloor-vinyl

Maandag 14 mei 2018

Interfloor blijft maar innoveren op het gebied van vinylvloeren. Recent was de introductie van de Silkwood-V specials en de vernieuwde Dynamic Lino, nu volgt de Dynamic Cemento.
Weer nieuw Interfloor-vinyl
Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl

De kamerbrede Dynamic Cemento vinylvloercollectie van de groothandel uit Zwartsluis bestaat uit gladde ongepolijste vloeren: strak & trendy. De gietvloer, ook wel beton of cementvloer genoemd, is in korte tijd uitgegroeid tot een hippe vloersoort, in vooral in moderne interieurs. Ook vinyl vloeren zijn volledig terug vanwege hun praktische eigenschappen.

Dynamic Cemento verenigt deze combinatie van trend en functionaliteit. Met een natuurgetrouwe look van beton/cement structuur is de vloer ijzersterk en krasvast, gemakkelijk in onderhoud én zeer betaalbaar (€ 89 per strekkende meter op 400 cm breed), zo meldt Interfloor.

De Dynamic Cemento-collectie, voorzien van Premium Protect PU-coating en de bekende Black Tex Backing, is verkrijgbaar in zeven tinten die lijken op natuurlijk cement, zelfs in 'heartwood' (foto 5), de allerlaatste kleurtrend. Geschikt voor intensief woongebruik (klasse 23), normaal projectgebruik (klasse 32) en licht industrieel gebruik (klasse 41).

 Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #dynamiccemento

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
 
Tour de Vrouwen in het Parket
lees verder
Ruckstuhl naar Mommersteeg
Er is een nieuw managementteam bij de Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl en een nieuwe vertegenwoordiging voor de Benelux sinds 1 juli 2018.
lees verder
Met Egalsoft naar Disneyland
Egalsoft ondertapijt van Estillon bestaat 25 jaar en om dit te vieren kunnen detaillisten tot en met 31 december 2018 sparen voor een dagkaart Disneyland Paris!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden