Weer nieuw Interfloor-vinyl

Maandag 14 mei 2018

Interfloor blijft maar innoveren op het gebied van vinylvloeren. Recent was de introductie van de Silkwood-V specials en de vernieuwde Dynamic Lino, nu volgt de Dynamic Cemento.
Weer nieuw Interfloor-vinyl
Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl

De kamerbrede Dynamic Cemento vinylvloercollectie van de groothandel uit Zwartsluis bestaat uit gladde ongepolijste vloeren: strak & trendy. De gietvloer, ook wel beton of cementvloer genoemd, is in korte tijd uitgegroeid tot een hippe vloersoort, in vooral in moderne interieurs. Ook vinyl vloeren zijn volledig terug vanwege hun praktische eigenschappen.

Dynamic Cemento verenigt deze combinatie van trend en functionaliteit. Met een natuurgetrouwe look van beton/cement structuur is de vloer ijzersterk en krasvast, gemakkelijk in onderhoud én zeer betaalbaar (€ 89 per strekkende meter op 400 cm breed), zo meldt Interfloor.

De Dynamic Cemento-collectie, voorzien van Premium Protect PU-coating en de bekende Black Tex Backing, is verkrijgbaar in zeven tinten die lijken op natuurlijk cement, zelfs in 'heartwood' (foto 5), de allerlaatste kleurtrend. Geschikt voor intensief woongebruik (klasse 23), normaal projectgebruik (klasse 32) en licht industrieel gebruik (klasse 41).

 Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #dynamiccemento

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NK’s.
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder
Tarkett neemt Lexmark over
Tarkett gaat verder in tapijt: de vloerenproducent neemt de Amerikaanse fabrikant van projecttapijt Lexmark Carpet Mills over.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden