Vrijdag start Domotex

Maandag 08 januari 2018

Aankomende vrijdag gaat de internationale vloerbedekkingsbeurs Domotex van start. Met een nieuwe indeling en aangepaste beursdagen.
Vrijdag start Domotex

Twee van de vele sprekers van de 'Talks' op Domotex: Theresa Schleicher en Jürgen Mayer H.

 

 

Al eerder meldden we over de vernieuwingen over deze dertigste Domotex die in 2018 voor het eerst van vrijdag 12 tot en met maandag 15 januari wordt gehouden, in plaats van zaterdag tot en met dinsdag. Domotex 2018 is dagelijks van 9-18 uur te bezoeken. Het aantal deelnemers is uitgekomen op bijna 1.650 deelnemers.

Belangrijkste thema's zijn Unique Youniverse (gepersonaliseerde producten en diensten aanbieden) en de Carpet Design Awards. Tevens zullen er veel presentaties en lezingen worden gegeven. Klik hier voor het programma.

Naast de nieuwe dagen is een andere wijziging de nieuwe halindeling (video 3:38), die het voor bezoekers gemakkelijker moet gaan maken. Productsegmenten zijn meer gebundeld voor meer duidelijkheid voor vakbezoekers.

Meer informatie? Klik hier.
Tickets zijn hier te registreren en/of te kopen.

 Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #domotex.

Gerelateerd nieuws
 
Opening Headlam Eindhoven
lees verder
Alle zachtboard Estillon nu Egalfloor
Estillon levert vanaf nu de zachtboard-range onder één naam: Egalfloor. Deze zachtboardondervloeren zijn geschikt voor vinyl, parket, laminaat of tapijt.
lees verder
 
Mflor Authentic Lake gepresenteerd
lees verder
Marlin agent Ntgrate-vloeren
Arnold Waanders van Marlin Contract is recent de agent geworden van Ntgrate-vloeren in Nederland in plaats van Klaren Agencies.
lees verder
Mae Engelgeer weer voor Frankly
Ontwerpster Mae Engelgeer heeft een nieuw mohair karpet voor Frankly Amsterdam ontworpen, Full Circle. Beide partijen zijn verliefd op de kwaliteit van mohair.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden