Vrijdag start Domotex

Maandag 08 januari 2018

Aankomende vrijdag gaat de internationale vloerbedekkingsbeurs Domotex van start. Met een nieuwe indeling en aangepaste beursdagen.
Vrijdag start Domotex

Twee van de vele sprekers van de 'Talks' op Domotex: Theresa Schleicher en Jürgen Mayer H.

 

 

Al eerder meldden we over de vernieuwingen over deze dertigste Domotex die in 2018 voor het eerst van vrijdag 12 tot en met maandag 15 januari wordt gehouden, in plaats van zaterdag tot en met dinsdag. Domotex 2018 is dagelijks van 9-18 uur te bezoeken. Het aantal deelnemers is uitgekomen op bijna 1.650 deelnemers.

Belangrijkste thema's zijn Unique Youniverse (gepersonaliseerde producten en diensten aanbieden) en de Carpet Design Awards. Tevens zullen er veel presentaties en lezingen worden gegeven. Klik hier voor het programma.

Naast de nieuwe dagen is een andere wijziging de nieuwe halindeling (video 3:38), die het voor bezoekers gemakkelijker moet gaan maken. Productsegmenten zijn meer gebundeld voor meer duidelijkheid voor vakbezoekers.

Meer informatie? Klik hier.
Tickets zijn hier te registreren en/of te kopen.

 Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #domotex.

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
 
Tour de Vrouwen in het Parket
lees verder
Ruckstuhl naar Mommersteeg
Er is een nieuw managementteam bij de Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl en een nieuwe vertegenwoordiging voor de Benelux sinds 1 juli 2018.
lees verder
Met Egalsoft naar Disneyland
Egalsoft ondertapijt van Estillon bestaat 25 jaar en om dit te vieren kunnen detaillisten tot en met 31 december 2018 sparen voor een dagkaart Disneyland Paris!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden