Vrijdag start Domotex

Maandag 08 januari 2018

Aankomende vrijdag gaat de internationale vloerbedekkingsbeurs Domotex van start. Met een nieuwe indeling en aangepaste beursdagen.
Vrijdag start Domotex

Twee van de vele sprekers van de 'Talks' op Domotex: Theresa Schleicher en Jürgen Mayer H.

 

 

Al eerder meldden we over de vernieuwingen over deze dertigste Domotex die in 2018 voor het eerst van vrijdag 12 tot en met maandag 15 januari wordt gehouden, in plaats van zaterdag tot en met dinsdag. Domotex 2018 is dagelijks van 9-18 uur te bezoeken. Het aantal deelnemers is uitgekomen op bijna 1.650 deelnemers.

Belangrijkste thema's zijn Unique Youniverse (gepersonaliseerde producten en diensten aanbieden) en de Carpet Design Awards. Tevens zullen er veel presentaties en lezingen worden gegeven. Klik hier voor het programma.

Naast de nieuwe dagen is een andere wijziging de nieuwe halindeling (video 3:38), die het voor bezoekers gemakkelijker moet gaan maken. Productsegmenten zijn meer gebundeld voor meer duidelijkheid voor vakbezoekers.

Meer informatie? Klik hier.
Tickets zijn hier te registreren en/of te kopen.

 Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #domotex.

Gerelateerd nieuws
Domotex rapport
Gisteren is de Domotex in Hannover afgesloten. De vernieuwde opzet van de 2018-editie werd volgens de organisatie door de vloerbedekkingswereld enthousiast omarmt.
lees verder
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder
 
Etnische vloerkleden trend
lees verder
Headlam TV naar Deventer
In 2017 heeft Headlam elke maand een Flatscreen TV verloot onder de bestellingen die via het Headlam online bestelsysteem geplaatst werden. Vloerenhuis Deventer kreeg de laatste.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden