Vrijdag start Domotex

Maandag 08 januari 2018

Aankomende vrijdag gaat de internationale vloerbedekkingsbeurs Domotex van start. Met een nieuwe indeling en aangepaste beursdagen.
Vrijdag start Domotex

Twee van de vele sprekers van de 'Talks' op Domotex: Theresa Schleicher en Jürgen Mayer H.

 

 

Al eerder meldden we over de vernieuwingen over deze dertigste Domotex die in 2018 voor het eerst van vrijdag 12 tot en met maandag 15 januari wordt gehouden, in plaats van zaterdag tot en met dinsdag. Domotex 2018 is dagelijks van 9-18 uur te bezoeken. Het aantal deelnemers is uitgekomen op bijna 1.650 deelnemers.

Belangrijkste thema's zijn Unique Youniverse (gepersonaliseerde producten en diensten aanbieden) en de Carpet Design Awards. Tevens zullen er veel presentaties en lezingen worden gegeven. Klik hier voor het programma.

Naast de nieuwe dagen is een andere wijziging de nieuwe halindeling (video 3:38), die het voor bezoekers gemakkelijker moet gaan maken. Productsegmenten zijn meer gebundeld voor meer duidelijkheid voor vakbezoekers.

Meer informatie? Klik hier.
Tickets zijn hier te registreren en/of te kopen.

 Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #domotex.

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden