Volop nieuws Vakbeurs DWI

Maandag 17 september 2018

Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Volop nieuws Vakbeurs DWI Volop nieuws Vakbeurs DWI Volop nieuws Vakbeurs DWI Volop nieuws Vakbeurs DWI Volop nieuws Vakbeurs DWI

De Vakbeurs wordt van 16-19 september in De Woonindustrie (DWI) gehouden, DDD stopt één dag eerder. Zoals eerder gemeld is dit keer nieuw dat er twee avondopenstellingen zijn, op maandag en dinsdag tot 20 uur. Ook gaven we onder meer hier, hier en hier reeds verschillende noviteiten aan die op de DWI te vinden zijn.

Maar tijdens de Vakbeurs, als ook afdelingen Droomindustrie, Home & Living, en verlichting geopend zijn, is er nog meer nieuws te vinden. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe exposant Momo Rugs. De groothandel uit Hilversum was eerder te vinden in de Concept Gallery in Amsterdam, maar heeft nu gekozen voor een showroom in DWI om haar karpetten (foto 1) te presenteren.

Ook DN Design heeft veel te vertellen. Het bedrijf uit Dreumel stelt al ruim 35 jaar handmatig aan tijdloze zitmeubelen van hoge kwaliteit met de liefde voor het vak. DN-design heeft een nieuw logo en een vernieuwde showroom (door Marita Janssen en Mike Jaski) waar onder andere de bank Rhodos, de fauteuil Hydra (foto 2) en de bank Kos gepresenteerd worden.

De ZVI (Zuid Nederlandse Verlichtingsindustrie) uit Heesch, dat op DDD haar recent geïntroduceerd label Joshh& toont, brengt ook nieuws bij haar label Helderr: verrassende nieuwe producten van spiegelglas, gekleurd float glas en zelfs een bankje om op te zitten (foto 3). En er is kans om twee hotelovernachtingen te winnen.

Bij Jame Janssen (foto 4) zijn er twee nieuwe modellen te bewonderen van ontwerper Gijs Papavoine, die vorig jaar zijn eerste modellen voor het bedrijf uit Druten ontwierp. Tenslotte hebben we uit de talloze beelden nog die van Duran (foto 5) en Interstar (foto 6) geselecteerd.

 Links

www.conceptgallery.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.dn-design.com
www.duran.nl
www.helderr.nl
www.interstar-meubelen.nl
www.jame.nl
www.momorugs.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #wallshow, #ddd, #DutchDesignDock, #droomindustrie, #conceptgallery, #dndesign, #duran, #helderr, #zvi, #interstar, #interstarmeubelen, #jame, #jamejanssen, #jamejansen, #momorugs

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
The Future of Sleep
De innovatie van slaap: Hšstens en de Dutch Design Foundation slaan de handen ineen voor The Future of Sleep tijdens de DDW.
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Equilli naar DWI
De slapenafdeling van DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein wordt per 1 december verrijkt met de firma Equilli uit Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden