Vic Stairs in gevlochten vinyl

Woensdag 07 maart 2018

De Nederlandse fabrikant Vic Stairs, specialist in pvc-overzettreden, breidt zijn assortiment uit met gevlochten vinyl vloertreden van Ntgrate.
Vic Stairs in gevlochten vinyl

Ntgrate levert geweven vinyl onder meer voor toepassingen voor wand- en vloerbekleding, waaronder nu dus ook overzettreden. Deze zijn uit één stuk en - dus - profielloos. Daarmee is volgens Vic Stairs uit Sprang-Capelle plaatsing sneller en gemakkelijker dan met aluminium profielen.

De nieuwe gepatenteerde trapbekleding is afgelopen maandag samen met de nieuwe vloeren bij de Ntgrate-dealers van Bosgoed Deventer gepresenteerd.

 Links

www.bosgoed.nl
www.ntgrate.eu
www.vicstairs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, geweven vinyl, gevlochten vinyl, trap, traptrede, trede, renovatie, traprenovatie, #vicstairs, #bosgoed, #ntgrate

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKs.
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder
Tarkett neemt Lexmark over
Tarkett gaat verder in tapijt: de vloerenproducent neemt de Amerikaanse fabrikant van projecttapijt Lexmark Carpet Mills over.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden