Verlichtingssierraad van Occhio

Dinsdag 08 augustus 2017

De Duitse verlichtingsfabrikant Occhio heeft een nieuwe verlichtingslijn gepresenteerd: Mito.
Verlichtingssierraad van Occhio
Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio

Occhio stelt met de Mito de lijnen uit te zetten voor de verlichting van de toekomst: een combinatie van design, fijne afwerking, magische eigenschappen en unieke lichteffecten.

 

Qua design mag Mito inderdaad een juweel worden genoemd en is hoogwaardig afgewerkt te verkrijgen in zes verschillende uitvoeringen: wit, zwart, zilver en goud (allen mat) en roze goud en brons. De ontwerper is oprichter en ceo Axel Meise (foto 5).

 

De magie zit 'm vooral in de bediening: door sensoren kan er contactloos met de hand worden in- en uitgeschakeld, gedimd of met de fading-functie traploos de up- en downlight geregeld worden. Naast met de hand kan dat ook met een app of controller. De mogelijkheden qua lichteffecten is uitgebreid met 'Color tune': hiermee kan de kleurtemperatuur van het licht tussen 2.700-4.000K geregeld worden.

 

Optioneel is ook een oprolmechanisme beschikbaar om de lamp gemakkelijk in hoogte te kunnen verstellen.

 
Links

www.occhio.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, domotica, systeem, verlichting, lamp, licht, #occhio

Gerelateerd nieuws
Spotlight Handedby op Showup
Begin september is Handed By weer present op Showup. Met de nieuwe herfst en winter collecties, waarbij techniek en design samen gebracht worden.
lees verder
 
Meubelshows samen sterk
lees verder
 
De riem van Clooney
lees verder
Inretail en Modint hokken
Modint, dat een paar honderd meter verderop zat, is vanaf juli 2017 gevestigd in het pand van Inretail in Zeist. De drijfveer van de beide verenigingen: ondernemen makkelijker maken.
lees verder
Bijzonder eindexamen licht
Bij de recente expositie van eindexamenwerkstukken van de geslaagden van het Cibap Zwolle stond onder meer 'Fibonacci lampen' van ontwerpend meubelmaker Yordi Kamphorst.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden