Verlichtingssierraad van Occhio

Dinsdag 08 augustus 2017

De Duitse verlichtingsfabrikant Occhio heeft een nieuwe verlichtingslijn gepresenteerd: Mito.
Verlichtingssierraad van Occhio
Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio

Occhio stelt met de Mito de lijnen uit te zetten voor de verlichting van de toekomst: een combinatie van design, fijne afwerking, magische eigenschappen en unieke lichteffecten.

 

Qua design mag Mito inderdaad een juweel worden genoemd en is hoogwaardig afgewerkt te verkrijgen in zes verschillende uitvoeringen: wit, zwart, zilver en goud (allen mat) en roze goud en brons. De ontwerper is oprichter en ceo Axel Meise (foto 5).

 

De magie zit 'm vooral in de bediening: door sensoren kan er contactloos met de hand worden in- en uitgeschakeld, gedimd of met de fading-functie traploos de up- en downlight geregeld worden. Naast met de hand kan dat ook met een app of controller. De mogelijkheden qua lichteffecten is uitgebreid met 'Color tune': hiermee kan de kleurtemperatuur van het licht tussen 2.700-4.000K geregeld worden.

 

Optioneel is ook een oprolmechanisme beschikbaar om de lamp gemakkelijk in hoogte te kunnen verstellen.

 
Links

www.occhio.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, domotica, systeem, verlichting, lamp, licht, #occhio

Gerelateerd nieuws
 
Omzetgroei voor moeder Lampen24.nl
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Save the date voor Showup
Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op Showup.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden