Verlichtingssierraad van Occhio

Dinsdag 08 augustus 2017

De Duitse verlichtingsfabrikant Occhio heeft een nieuwe verlichtingslijn gepresenteerd: Mito.
Verlichtingssierraad van Occhio
Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio

Occhio stelt met de Mito de lijnen uit te zetten voor de verlichting van de toekomst: een combinatie van design, fijne afwerking, magische eigenschappen en unieke lichteffecten.

 

Qua design mag Mito inderdaad een juweel worden genoemd en is hoogwaardig afgewerkt te verkrijgen in zes verschillende uitvoeringen: wit, zwart, zilver en goud (allen mat) en roze goud en brons. De ontwerper is oprichter en ceo Axel Meise (foto 5).

 

De magie zit 'm vooral in de bediening: door sensoren kan er contactloos met de hand worden in- en uitgeschakeld, gedimd of met de fading-functie traploos de up- en downlight geregeld worden. Naast met de hand kan dat ook met een app of controller. De mogelijkheden qua lichteffecten is uitgebreid met 'Color tune': hiermee kan de kleurtemperatuur van het licht tussen 2.700-4.000K geregeld worden.

 

Optioneel is ook een oprolmechanisme beschikbaar om de lamp gemakkelijk in hoogte te kunnen verstellen.

 
Links

www.occhio.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, domotica, systeem, verlichting, lamp, licht, #occhio

Gerelateerd nieuws
Romo zoekt accountmanager
The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
lees verder
 
Moooi met Merantine en Dadara
lees verder
Salon Residence
Pelican Media, uitgever van Residence, het magazine voor de verkoop van exclusieve huizen, organiseert de tweede editie van Salon Residence, opnieuw in het Singer Museum in Laren.
lees verder
 
Geslaagde Vakbeurs Woonindustrie
lees verder
 
Woonindustrie Vakbeurs start
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden