Verlichtingssierraad van Occhio

Dinsdag 08 augustus 2017

De Duitse verlichtingsfabrikant Occhio heeft een nieuwe verlichtingslijn gepresenteerd: Mito.
Verlichtingssierraad van Occhio
Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio Verlichtingssierraad van Occhio

Occhio stelt met de Mito de lijnen uit te zetten voor de verlichting van de toekomst: een combinatie van design, fijne afwerking, magische eigenschappen en unieke lichteffecten.

 

Qua design mag Mito inderdaad een juweel worden genoemd en is hoogwaardig afgewerkt te verkrijgen in zes verschillende uitvoeringen: wit, zwart, zilver en goud (allen mat) en roze goud en brons. De ontwerper is oprichter en ceo Axel Meise (foto 5).

 

De magie zit 'm vooral in de bediening: door sensoren kan er contactloos met de hand worden in- en uitgeschakeld, gedimd of met de fading-functie traploos de up- en downlight geregeld worden. Naast met de hand kan dat ook met een app of controller. De mogelijkheden qua lichteffecten is uitgebreid met 'Color tune': hiermee kan de kleurtemperatuur van het licht tussen 2.700-4.000K geregeld worden.

 

Optioneel is ook een oprolmechanisme beschikbaar om de lamp gemakkelijk in hoogte te kunnen verstellen.

 
Links

www.occhio.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, domotica, systeem, verlichting, lamp, licht, #occhio

Gerelateerd nieuws
Somfy Tahoma compatibel met IFTTT
Somfy Tahoma, het Smart Home systeem van Somfy, is vanaf afgelopen vrijdag ook compatibel met IFTTT.
lees verder
Milano uit Denemarken
De jonge en succesvolle Deense lampenontwikkelaar Dyberg Larsen heeft de stijlvolle lampencollectie Milano geïntroduceerd.
lees verder
Vijf jaar Showup
Vanwege de drukke voorjaarskalender van 2018 is het goed in ieder geval alvast de data van het jubilerende Showup in de agenda te noteren: 4 en 5 februari!
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder
Creatieve bedrijven naar Imm
BMWi organiseert tijdens de Imm cologne opnieuw een gemeenschappelijke stand voor jonge creatieve bedrijven op het segment Pure Architects.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden