Veel meer bezoek &Trendz

Donderdag 25 augustus 2016

De organisatie is zeer positief over de afgelopen editie van &Trendz Gorinchem: een stijging van het aantal bezoekers met maar liefst 50%!
Veel meer bezoek &Trendz

In totaal bezochten 8.069 geïnteresseerden &Trendz in Gorinchem afgelopen zondag, maandag en dinsdag. Een enorme stijging ten opzichte van vorig jaar, toen 5.399 bezoekers naar het driedaagse detailhandelsevenement kwamen. Bovendien kwamen er meer internationale bezoekers, met name Duitse en Belgische.

“We kijken met een ontzettend positief gevoel terug op deze editie”, liet Marc Chardonnens namens Evenementenhal weten. “Het was veel drukker dan vorig jaar. De reacties van exposanten waren eveneens positief. Veel van hen hebben goede zaken gedaan en orders kunnen schrijven. Ook het kennisprogramma werd goed ontvangen door de belangstellenden.”

Uit de bezoekersstatistieken van de afgelopen editie in Gorinchem bleek dat de meeste belangstellenden binnen een straal van 100 kilometer kwamen. “De editie in Hardenberg leent zich perfect voor het realiseren van een landelijke dekking. Hier komen met name bezoekers uit de drie noordelijke provincies op af. Zij maken niet helemaal de reis naar Gorinchem, dat zagen we ook terug in onze bezoekersstatistieken,” aldus Chardonnens.

De eerstvolgende editie van &Trendz is over een maand in Hardenberg: 25, 26 en 27 september. Ook tijdens deze editie worden gastvrijheidstrainingen en wijn- en koffieproeverijen aangeboden. Omdat gastvrijheid in de retail een doorslaggevende rol kan spelen, worden er tevens kennissessies gegeven. Zo wordt onder meer antwoord gegeven op de vraag: hoe belangrijk is het kopje koffie in je winkel? Ook is er een workshop Instagram te volgen.

Hardenberg - 25, 26 en 27 september 2016. Tickets.
Gorinchem Voorjaar - 15, 16 en 17 januari 2017
Bad Salzuflen Duitsland - 10, 11 en 12 juni 2017
Op maandag van 10-18.00 uur, maandag van 12-22.00 uur en dinsdag van 10-17.00 uur.

 Links

www.andtrendz.nl
www.evenementenhal.nl
www.dutchtradeevents.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gedekte tafel, gift, accessoire, geschenk, stationery, schrijfwaar, schrijfwaren, cadeau, kado, outdoor, buiten tuin, kerstpakket, relatiegeschenk, valentijnsdag, pasen, feest, vaderdag, moederdag, beurs, evenement, show, bloem, België, Nederland, Benelux, gift, woondecoratie, accessoire, Evenementenhal, Gorkum, Gorinchem, TrendZ, @HomeEvent, SOCdays, @TrendZ_EH

Gerelateerd nieuws
 
Apple en Ikea samen in AR
lees verder
Zaterdag Tendence
Morgen start de decoratiebeurs Tendence in Frankfurt op het nieuwe tijdstip. Van augustus naar eind juni dus. Het wordt spannend.
lees verder
Registratie 10e Showup
Showup, de vakbeurs voor Home & Gift, wordt dit najaar gehouden op 3+4 september 2017, wederom in de Expo Haarlemmermeer. Registeren voor gratis toegang is inmiddels mogelijk.
lees verder
Ook verlichting op IMM
Op de komende internationale interieurbeurs IMM Cologne in januari 2018 zal verlichting een volwaardig onderdeel van het beursconcept worden.
lees verder
Herfst & winter editie Mad events
De komende editie van Mad Events met veel bloemen en decoratie staat aan het begin van de zomer gepland op een nieuwe locatie in Cuijk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden