Veel meer bezoek &Trendz

Donderdag 25 augustus 2016

De organisatie is zeer positief over de afgelopen editie van &Trendz Gorinchem: een stijging van het aantal bezoekers met maar liefst 50%!
Veel meer bezoek &Trendz

In totaal bezochten 8.069 geïnteresseerden &Trendz in Gorinchem afgelopen zondag, maandag en dinsdag. Een enorme stijging ten opzichte van vorig jaar, toen 5.399 bezoekers naar het driedaagse detailhandelsevenement kwamen. Bovendien kwamen er meer internationale bezoekers, met name Duitse en Belgische.

“We kijken met een ontzettend positief gevoel terug op deze editie”, liet Marc Chardonnens namens Evenementenhal weten. “Het was veel drukker dan vorig jaar. De reacties van exposanten waren eveneens positief. Veel van hen hebben goede zaken gedaan en orders kunnen schrijven. Ook het kennisprogramma werd goed ontvangen door de belangstellenden.”

Uit de bezoekersstatistieken van de afgelopen editie in Gorinchem bleek dat de meeste belangstellenden binnen een straal van 100 kilometer kwamen. “De editie in Hardenberg leent zich perfect voor het realiseren van een landelijke dekking. Hier komen met name bezoekers uit de drie noordelijke provincies op af. Zij maken niet helemaal de reis naar Gorinchem, dat zagen we ook terug in onze bezoekersstatistieken,” aldus Chardonnens.

De eerstvolgende editie van &Trendz is over een maand in Hardenberg: 25, 26 en 27 september. Ook tijdens deze editie worden gastvrijheidstrainingen en wijn- en koffieproeverijen aangeboden. Omdat gastvrijheid in de retail een doorslaggevende rol kan spelen, worden er tevens kennissessies gegeven. Zo wordt onder meer antwoord gegeven op de vraag: hoe belangrijk is het kopje koffie in je winkel? Ook is er een workshop Instagram te volgen.

Hardenberg - 25, 26 en 27 september 2016. Tickets.
Gorinchem Voorjaar - 15, 16 en 17 januari 2017
Bad Salzuflen Duitsland - 10, 11 en 12 juni 2017
Op maandag van 10-18.00 uur, maandag van 12-22.00 uur en dinsdag van 10-17.00 uur.

 Links

www.andtrendz.nl
www.evenementenhal.nl
www.dutchtradeevents.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gedekte tafel, gift, accessoire, geschenk, stationery, schrijfwaar, schrijfwaren, cadeau, kado, outdoor, buiten tuin, kerstpakket, relatiegeschenk, valentijnsdag, pasen, feest, vaderdag, moederdag, beurs, evenement, show, bloem, BelgiŽ, Nederland, Benelux, gift, woondecoratie, accessoire, Evenementenhal, Gorkum, Gorinchem, TrendZ, @HomeEvent, SOCdays, @TrendZ_EH

Gerelateerd nieuws
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
 
Opnieuw daling Tendence
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Save the date voor Showup
Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op Showup.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden