Vandaag nog Showup

Maandag 05 februari 2018

Gisteren is Showup succesvol van start gegaan, vandaag is alweer de laatste dag van deze jubilerende decoratiebeurs.
Vandaag nog Showup

Gebaseerd op de voorregistraties en de tellingen op de eerste dag lijkt Showup opnieuw een behoorlijk groeiend bezoekersaantal te mogen gaan schrijven. Opvallend daarbij is een verdere toename van internationale bezoekers.

De inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires, die twee keer per jaar wordt georganiseerd, is opnieuw gegroeid en heeft circa 350 exposanten: fabrikanten, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland die producten en nieuwe collecties op het gebied van wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery presenteren.

Showup is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts en dus is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail.

De entree is gratis, na registratie. De openingstijden zijn van 10-18 uur.
Ontdekt alle labels op de website van Showup!

 Links

www.fundamental.berlin
www.showup.nl
www.showupbrands.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #Growup, #Listenup, kinderkamer, jeugdkamer, #Showup, #Startup

Gerelateerd nieuws
Nieuw interieurmerk Kwantum: Wown!
Wown! is een nieuw merk voor interieurproducten van Kwantum, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie bloggers op het gebied van interieur.
lees verder
Ambiente 2018 weer gedaald
De decoratiebeurs Ambiente, die vandaag eindigde, heeft volgens de organisatie een dalend aantal bezoekers genoteerd, waarmee de stijging van vorig jaar ruimschoots verloren is gegaan.
lees verder
 
Maison & Objet stijgt licht
lees verder
 
Intirio toont veerkracht
lees verder
Nieuwe vaktitels voor woonbranche
Een nieuwe uitgeverij, Business Content Media, ziet kans om nog vier nieuwe titels in de woonbranche te gaan exploiteren: Interior Business, Bedding Business, Vloeren Business en Home Deco Business.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden