Vandaag nog Showup

Maandag 05 februari 2018

Gisteren is Showup succesvol van start gegaan, vandaag is alweer de laatste dag van deze jubilerende decoratiebeurs.
Vandaag nog Showup

Gebaseerd op de voorregistraties en de tellingen op de eerste dag lijkt Showup opnieuw een behoorlijk groeiend bezoekersaantal te mogen gaan schrijven. Opvallend daarbij is een verdere toename van internationale bezoekers.

De inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires, die twee keer per jaar wordt georganiseerd, is opnieuw gegroeid en heeft circa 350 exposanten: fabrikanten, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland die producten en nieuwe collecties op het gebied van wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery presenteren.

Showup is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts en dus is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail.

De entree is gratis, na registratie. De openingstijden zijn van 10-18 uur.
Ontdekt alle labels op de website van Showup!

 Links

www.fundamental.berlin
www.showup.nl
www.showupbrands.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #Growup, #Listenup, kinderkamer, jeugdkamer, #Showup, #Startup

Gerelateerd nieuws
Veel Scandinavisch op Showup
Scandinavische merken zijn elke editie goed vertegenwoordigd op Showup. Niet alleen qua hoeveelheid, maar ook via het Deens Design Paviljoen.
lees verder
Duijndam verlaat Sanoma alweer
Marc Duijndam, de ceo van Sanoma Media Nederland sinds begin dit jaar, stopt er al weer mee. In goed onderling overleg is besloten dit per direct te doen.
lees verder
Tillema naar Bolia
Christian Tillema is sinds juli aan de slag als international b2b-sales manager bij het Deense Bolia.com.
lees verder
Ikea koopt meubels op
Ikea gaat binnenkort in vijf Duitse vestigingen gebruikte meubels terugkopen. Het gaat om een proef. Klanten krijgen een tegoedbon als ze hun eerder aangeschafte gebruikte meubel weer terugbrengen naar de woonwinkelketen.
lees verder
Trendz najaar 2018
Over ruim een week is de vakantie voorbij en is het tijd voor de eerste interieurvakbeurs van het najaar: Trendz. De deelnemerslijst van deze decoratie-artikelenbeurs in Gorinchem is inmiddels bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden