Vandaag nog Showup

Maandag 05 februari 2018

Gisteren is Showup succesvol van start gegaan, vandaag is alweer de laatste dag van deze jubilerende decoratiebeurs.
Vandaag nog Showup

Gebaseerd op de voorregistraties en de tellingen op de eerste dag lijkt Showup opnieuw een behoorlijk groeiend bezoekersaantal te mogen gaan schrijven. Opvallend daarbij is een verdere toename van internationale bezoekers.

De inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires, die twee keer per jaar wordt georganiseerd, is opnieuw gegroeid en heeft circa 350 exposanten: fabrikanten, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland die producten en nieuwe collecties op het gebied van wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery presenteren.

Showup is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts en dus is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail.

De entree is gratis, na registratie. De openingstijden zijn van 10-18 uur.
Ontdekt alle labels op de website van Showup!

 Links

www.fundamental.berlin
www.showup.nl
www.showupbrands.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #Growup, #Listenup, kinderkamer, jeugdkamer, #Showup, #Startup

Gerelateerd nieuws
Epos via Stas
Sinds kort vertegenwoordigt Stas Home Déco uit Barendrecht als agent het Zweedse woondecoratielabel Epos of Sweden in België en Nederland.
lees verder
 
Home Stock Eindhoven permanent
lees verder
Interim directeur Tendence
Susanne Schlimgen is sinds 1 mei de waarnemend directeur van de decoratiebeurs Tendence van de Messe Frankfurt.
lees verder
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in België en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden