Vandaag Marketday XL Woonindustrie

Maandag 09 april 2018

Vorig week was de eerste maandag van de maand, maar toch ging de Marketday XL in de Woonindustrie niet door: verplaatst naar vandaag! En er komt weer een nieuwe exposant.
Vandaag Marketday XL Woonindustrie

Foto's Haans (met de klok mee): Linksboven hanglamp Wicker Hedge Natural, 70 x 70 x 40 cm, 1.20 kg. Rechts karpet Pebble Dutch Blue, 120 x 60 cm, 3,5 kg, ook verkrijgbaar in zeven andere kleuren, alsook een bijpassende kussenserie. Linksonder de outdoor Dining Armchair Rainbow van polyethyleen, 57 x 57 x 80 cm, 8,05 kg, beschikbaar in tien kleuren.

 

 

Elke eerste maandag van de maand is er de Marketday XL in De Woonindustrie te Nieuwegein. Dan zijn ook de afdelingen Home & Living, Droomindustrie en Verlichting geopend, wat tijdens een normale Marketday - iedere andere maandag - niet het geval is. Afgelopen maandag was het tweede Paasdag en vandaar dat de Marketday XL naar vandaag is verplaatst, open van 10-17 uur.

Binnenkort zal er weer een nieuwe exposant naar De Woonindustrie komen: Haans Lifestyle. Deze grossier uit Tilburg, die dit jaar 50 jaar bestaat, levert woonaccessoires voor binnen en buiten, bestemd voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met een nadruk op handicraft, natuurlijke materialen en details biedt Haans een uitgebreid assortiment voor interieurs met sinds 2016 een focus op specifieke assortimenten als verlichting, zuilen en interieurtextiel. Het bedrijf is ook distributeur voor verschillende merken.

Tenslotte gaat de Nia Academy uitbreiden van twee naar drie leslokalen in De Woonindustrie. Ook het kantoor wordt groter. Nia verzorgt complete vakopleidingen en compacte cursussen op HBO-niveau.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.haanslifestyle.com
www.niainfo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, trademart, trade mart, bed, boxspring, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #Droomindustrie, #Woonindustrie, #DeWoonindustrie, #haans, #haanslifestyle, #nia, #niaacademy

Gerelateerd nieuws
Opening Forinnstore Hoogeveen
Op woensdag 25 april vindt de feestelijke opening plaats van het nieuwe pand van de Forinnstore in Hoogeveen.
lees verder
 
Salone del Mobile 2018 druk
lees verder
Faillissementsaanvraag Lil.nl
Woonwebwinkels Lil.nl en Designwonen.com hebben zelf faillissement aangevraagd. Volgens het bedrijf uit Zaandam vanwege een uitzending van Radar.
lees verder
Feestelijke opening Headlam Eindhoven
Vanmiddag was de officiële opening van het nieuwe Service Center van Headlam in Eindhoven onder flinke belangstelling van klanten en leveranciers.
lees verder
Verlies Westwing en Home24
De omzetten van de online interieurwinkels van de Duitse incubator Rocket Internet, Westwing en Home24, zijn in 2017 verder gegroeid. Ook daalde het verlies opnieuw, deze werd flink kleiner.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden