Vandaag Marketday XL Woonindustrie

Maandag 09 april 2018

Vorig week was de eerste maandag van de maand, maar toch ging de Marketday XL in de Woonindustrie niet door: verplaatst naar vandaag! En er komt weer een nieuwe exposant.
Vandaag Marketday XL Woonindustrie

Foto's Haans (met de klok mee): Linksboven hanglamp Wicker Hedge Natural, 70 x 70 x 40 cm, 1.20 kg. Rechts karpet Pebble Dutch Blue, 120 x 60 cm, 3,5 kg, ook verkrijgbaar in zeven andere kleuren, alsook een bijpassende kussenserie. Linksonder de outdoor Dining Armchair Rainbow van polyethyleen, 57 x 57 x 80 cm, 8,05 kg, beschikbaar in tien kleuren.

 

 

Elke eerste maandag van de maand is er de Marketday XL in De Woonindustrie te Nieuwegein. Dan zijn ook de afdelingen Home & Living, Droomindustrie en Verlichting geopend, wat tijdens een normale Marketday - iedere andere maandag - niet het geval is. Afgelopen maandag was het tweede Paasdag en vandaar dat de Marketday XL naar vandaag is verplaatst, open van 10-17 uur.

Binnenkort zal er weer een nieuwe exposant naar De Woonindustrie komen: Haans Lifestyle. Deze grossier uit Tilburg, die dit jaar 50 jaar bestaat, levert woonaccessoires voor binnen en buiten, bestemd voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met een nadruk op handicraft, natuurlijke materialen en details biedt Haans een uitgebreid assortiment voor interieurs met sinds 2016 een focus op specifieke assortimenten als verlichting, zuilen en interieurtextiel. Het bedrijf is ook distributeur voor verschillende merken.

Tenslotte gaat de Nia Academy uitbreiden van twee naar drie leslokalen in De Woonindustrie. Ook het kantoor wordt groter. Nia verzorgt complete vakopleidingen en compacte cursussen op HBO-niveau.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.haanslifestyle.com
www.niainfo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, trademart, trade mart, bed, boxspring, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #Droomindustrie, #Woonindustrie, #DeWoonindustrie, #haans, #haanslifestyle, #nia, #niaacademy

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
 
Omzetgroei voor moeder Lampen24.nl
lees verder
 
Hml samen met JWR
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn ge´nspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Omzet interieur goed
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 3,4% meer omgezet dan in mei 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food, waaronder het interieursegment, steeg weer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden