T-label door Cvd

Maandag 20 augustus 2018

Cvd Agenturen heeft T-label toegevoegd aan haar collecties. Met een knipoog naar het textielverleden in Tilburg is dit een nieuw stoflabel.
T-label door Cvd

Naast de labels als Acker Royal Dutch Fabrics, Castilla textil, Diabolo, Dörflinger & Nickow, Gea en Ursidi zal Corné van Dommele (foto rechts; Facebook) dit label in eigen beheer op de Nederlands markt gaan uitzetten.

De collectie is herkenbaar aan de prominente Tilburgse T in het logo (foto links; Facebook) en bestaat uit kamerhoge stoffen die geschikt zijn als raambekleding.

 Links

www.backhausen.com
www.castillatextil.com
www.cvdagenturen.nl
www.diabolofabrics.be
www.doerflinger-nickow.de
www.evans-textiles.com
www.gabriel.dk
www.gea-interieurtextiel.be
www.kt-exclusive.com
www.ursidi.be
www.vandenacker.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, behang, wandbekleding, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, #cvdagenturen, #cvd, #tlabel, #acker, #castilla, #diabolo, #DN, #dorflingernickow, #doerflingernickow, #gea, #ursidi, #ktexclusive

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden