Surseance voor uitgeverij Lakerveld

Woensdag 04 oktober 2017

Vorige maand werd uitgeverij Lakerveld, bekend van onder meer vakblad Meubel, nog overgenomen. Nu is aan het bedrijf surseance verleend, vaak een voorbode voor een faillissement.
Surseance voor uitgeverij Lakerveld
Surseance voor uitgeverij Lakerveld Surseance voor uitgeverij Lakerveld

Vorig maand meldden we dat Vakbladen.com uit Zwolle bv onder leiding van Rik Stuivenberg de uitgeverij uit Rijswijk, die inmiddels handelt onder de naam Seapress, had overgenomen. Lakerveld is uitgever van diverse vakbladen, in de interieurbranche van het weekvakblad Meubel, het Parketblad, Home & Living, Vakblad voor de Woninginrichter en Vakblad Slapen.

Op het moment van de overname gingen er al verhalen dat er een faillissement zou kunnen volgen om een flinke schuld (balans 2) te saneren. Deze schuld zou ook een van de oorzaken zijn geweest dat de aandeelhouders, waaronder Ad van Gaalen, hun aandelen hebben verkocht. Ook voor Lakerveld Holding bv is op 2 oktober surseance verleend (balans 3).

Er is een crediteurenvergadering gepland op 5 januari 2018 om 9:00 uur. Bewindvoerder is Sylvia Broeseliske van Broeseliske Van Vlijmen Advocaten uit 's-Gravenhage.

 Links

www.broeseliskevanvlijmen.nl
www.lakerveld.nl
www.vakbladen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, uitgever, uitgeverij, meubel, vakblad, woninginrichter, parketblad, home living, slapen, houtwereld, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, buy-out, #lakerveld, #vakbladen

Gerelateerd nieuws
Gifvrij bedlinnen voor kids
Coco-Mat, sinds 1989 gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en woonproducten, lanceert een nieuwe gifvrije bedtextielcollectie voor kinderen.
lees verder
 
Natuzzi preview Milaan
lees verder
Graphic Project-SDN nu leverbaar
De nieuwe tapijtcollectie Graphic Project-SDN van Interfloor heeft het effect van een betonnen vloer of een grafisch lijnenspel.
lees verder
R+T komt eraan
Van 27 februari tot 3 maart 2018 zal de R+T in Stuttgart van start gaan. Deze beurs voor zonwering, rolluiken en deuren/poorten wordt eens in de drie jaar gehouden, maar is de belangrijkste internationale beurs op dit gebied.
lees verder
 
Sleutel voor Headlam Eindhoven
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden