Surseance voor uitgeverij Lakerveld

Woensdag 04 oktober 2017

Vorige maand werd uitgeverij Lakerveld, bekend van onder meer vakblad Meubel, nog overgenomen. Nu is aan het bedrijf surseance verleend, vaak een voorbode voor een faillissement.
Surseance voor uitgeverij Lakerveld
Surseance voor uitgeverij Lakerveld Surseance voor uitgeverij Lakerveld

Vorig maand meldden we dat Vakbladen.com uit Zwolle bv onder leiding van Rik Stuivenberg de uitgeverij uit Rijswijk, die inmiddels handelt onder de naam Seapress, had overgenomen. Lakerveld is uitgever van diverse vakbladen, in de interieurbranche van het weekvakblad Meubel, het Parketblad, Home & Living, Vakblad voor de Woninginrichter en Vakblad Slapen.

Op het moment van de overname gingen er al verhalen dat er een faillissement zou kunnen volgen om een flinke schuld (balans 2) te saneren. Deze schuld zou ook een van de oorzaken zijn geweest dat de aandeelhouders, waaronder Ad van Gaalen, hun aandelen hebben verkocht. Ook voor Lakerveld Holding bv is op 2 oktober surseance verleend (balans 3).

Er is een crediteurenvergadering gepland op 5 januari 2018 om 9:00 uur. Bewindvoerder is Sylvia Broeseliske van Broeseliske Van Vlijmen Advocaten uit 's-Gravenhage.

 Links

www.broeseliskevanvlijmen.nl
www.lakerveld.nl
www.vakbladen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, uitgever, uitgeverij, meubel, vakblad, woninginrichter, parketblad, home living, slapen, houtwereld, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, buy-out, #lakerveld, #vakbladen

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe boxspring Avek
lees verder
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Norma en Napco failliet
Bijzondere tijden in de slapenwereld: afgelopen donderdag zijn Norma en Napco failliet verklaard.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden