Surseance voor uitgeverij Lakerveld

Woensdag 04 oktober 2017

Vorige maand werd uitgeverij Lakerveld, bekend van onder meer vakblad Meubel, nog overgenomen. Nu is aan het bedrijf surseance verleend, vaak een voorbode voor een faillissement.
Surseance voor uitgeverij Lakerveld
Surseance voor uitgeverij Lakerveld Surseance voor uitgeverij Lakerveld

Vorig maand meldden we dat Vakbladen.com uit Zwolle bv onder leiding van Rik Stuivenberg de uitgeverij uit Rijswijk, die inmiddels handelt onder de naam Seapress, had overgenomen. Lakerveld is uitgever van diverse vakbladen, in de interieurbranche van het weekvakblad Meubel, het Parketblad, Home & Living, Vakblad voor de Woninginrichter en Vakblad Slapen.

Op het moment van de overname gingen er al verhalen dat er een faillissement zou kunnen volgen om een flinke schuld (balans 2) te saneren. Deze schuld zou ook een van de oorzaken zijn geweest dat de aandeelhouders, waaronder Ad van Gaalen, hun aandelen hebben verkocht. Ook voor Lakerveld Holding bv is op 2 oktober surseance verleend (balans 3).

Er is een crediteurenvergadering gepland op 5 januari 2018 om 9:00 uur. Bewindvoerder is Sylvia Broeseliske van Broeseliske Van Vlijmen Advocaten uit 's-Gravenhage.

 Links

www.broeseliskevanvlijmen.nl
www.lakerveld.nl
www.vakbladen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, uitgever, uitgeverij, meubel, vakblad, woninginrichter, parketblad, home living, slapen, houtwereld, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, buy-out, #lakerveld, #vakbladen

Gerelateerd nieuws
Online faillissementsveiling Roommade
Op 4 mei 2018 is Decopan bv failliet verklaard. Decopan te Asten handelde onder de naam Roommade en was ruim 20 jaar actief als leverancier van vloeren Nu wordt de voorraad geveild via BVA Auctions.
lees verder
Fonq laat woonwinkels meeliften
Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
lees verder
 
Weer banen weg bij Anker
lees verder
Interface neemt Nora over
Nora Systems heeft afgelopen week aangekondigd dat Interface een overeenkomst heeft gesloten met ICG (Intermediate Capital Group) en het management om Nora te kopen.
lees verder
 
Eerste sprekers Incoda bekend
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden