Surseance voor uitgeverij Lakerveld

Woensdag 04 oktober 2017

Vorige maand werd uitgeverij Lakerveld, bekend van onder meer vakblad Meubel, nog overgenomen. Nu is aan het bedrijf surseance verleend, vaak een voorbode voor een faillissement.
Surseance voor uitgeverij Lakerveld
Surseance voor uitgeverij Lakerveld Surseance voor uitgeverij Lakerveld

Vorig maand meldden we dat Vakbladen.com uit Zwolle bv onder leiding van Rik Stuivenberg de uitgeverij uit Rijswijk, die inmiddels handelt onder de naam Seapress, had overgenomen. Lakerveld is uitgever van diverse vakbladen, in de interieurbranche van het weekvakblad Meubel, het Parketblad, Home & Living, Vakblad voor de Woninginrichter en Vakblad Slapen.

Op het moment van de overname gingen er al verhalen dat er een faillissement zou kunnen volgen om een flinke schuld (balans 2) te saneren. Deze schuld zou ook een van de oorzaken zijn geweest dat de aandeelhouders, waaronder Ad van Gaalen, hun aandelen hebben verkocht. Ook voor Lakerveld Holding bv is op 2 oktober surseance verleend (balans 3).

Er is een crediteurenvergadering gepland op 5 januari 2018 om 9:00 uur. Bewindvoerder is Sylvia Broeseliske van Broeseliske Van Vlijmen Advocaten uit 's-Gravenhage.

 Links

www.broeseliskevanvlijmen.nl
www.lakerveld.nl
www.vakbladen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, uitgever, uitgeverij, meubel, vakblad, woninginrichter, parketblad, home living, slapen, houtwereld, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, buy-out, #lakerveld, #vakbladen

Gerelateerd nieuws
Somfy Tahoma compatibel met IFTTT
Somfy Tahoma, het Smart Home systeem van Somfy, is vanaf afgelopen vrijdag ook compatibel met IFTTT.
lees verder
 
Eerste Auping Matras Studio
lees verder
Carpet Design Awards 2018
De finalisten van de Carpet Design Awards 2018 zijn geselecteerd: uit een totaal van 24 ontwerpen, drie tapijten in elk van acht categorieën, zal een deskundige jury de winnaars op Domotex bekend maken.
lees verder
 
Oprichter Estillon overleden
lees verder
Nehl via JWR Bedden
Het jonge agenturenbedrijf JWR bedden is nu ook agent geworden voor de Duitse slaapfabrikant Nehl.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden