Spoga: 3 days of pure garden

Maandag 07 augustus 2017

Outdoor meubilair op groene dakterrassen en buiten koken: de outdoor trends voor het komende seizoen zijn over vier weken te vinden op Spoga + gafa in Keulen.
Spoga: 3 days of pure garden

Foto: Een van de nieuwe programma's die Kettler op Spoga presenteert, Royal. Eindstuk links en rechts € 1.499, Sofa-hocker € 799,90, Stoel € 999,90. Kleur: antraciet. Materiaal: aluminium-onderstel met Sunbrella outdoor-stof en sneldrogend schuim.

 

 

Meer dan 2.000 exposanten uit 59 landen zijn op de vloer van de Köln Messe te vinden van 3-5 september 2017. Hun nieuwe producten volgen vijf verschillende trends: city-Lifestyle, multi-functionaliteit, comfort, groen en buitenkeukens.

Een overzicht van eerder gepresenteerde zaken hierover en uiteraard innovaties van (jonge) ontwerpers zijn hierbij te vinden (klik op de foto voor meer informatie):

 

 

Spoga is voor vakbezoekers op 3 en 4 september van 9-18 uur en op 5 september van 9-17 uur open. De Tag des Garten (dag van de tuin) is geopend voor consumenten en vakbezoekers op 2 en 3 september 9-18 uur. Bestel hier toegangskaarten.

 Links

www.gardenunique.de/youngstar
www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.kettler.net
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.tagdesgartens-koeln.com
www.tagdesgartens-koeln.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, award, garden unique, youngstar, jonge designers, prijs, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #kettler

Gerelateerd nieuws
 
Natuzzi preview Milaan
lees verder
Ikea probeert verhuren meubelen uit
De Zweedse meubelgigant Ikea experimenteert met het verhuren en terugkopen van meubels, om zo duurzame klanten tegemoet te komen.
lees verder
 
Alibaba nog meer in fysieke retail
lees verder
Ambiente 2018 weer gedaald
De decoratiebeurs Ambiente, die vandaag eindigde, heeft volgens de organisatie een dalend aantal bezoekers genoteerd, waarmee de stijging van vorig jaar ruimschoots verloren is gegaan.
lees verder
 
Maison & Objet stijgt licht
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden