Spoga: 3 days of pure garden

Maandag 07 augustus 2017

Outdoor meubilair op groene dakterrassen en buiten koken: de outdoor trends voor het komende seizoen zijn over vier weken te vinden op Spoga + gafa in Keulen.
Spoga: 3 days of pure garden

Foto: Een van de nieuwe programma's die Kettler op Spoga presenteert, Royal. Eindstuk links en rechts € 1.499, Sofa-hocker € 799,90, Stoel € 999,90. Kleur: antraciet. Materiaal: aluminium-onderstel met Sunbrella outdoor-stof en sneldrogend schuim.

 

 

Meer dan 2.000 exposanten uit 59 landen zijn op de vloer van de Köln Messe te vinden van 3-5 september 2017. Hun nieuwe producten volgen vijf verschillende trends: city-Lifestyle, multi-functionaliteit, comfort, groen en buitenkeukens.

Een overzicht van eerder gepresenteerde zaken hierover en uiteraard innovaties van (jonge) ontwerpers zijn hierbij te vinden (klik op de foto voor meer informatie):

 

 

Spoga is voor vakbezoekers op 3 en 4 september van 9-18 uur en op 5 september van 9-17 uur open. De Tag des Garten (dag van de tuin) is geopend voor consumenten en vakbezoekers op 2 en 3 september 9-18 uur. Bestel hier toegangskaarten.

 Links

www.gardenunique.de/youngstar
www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.kettler.net
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.tagdesgartens-koeln.com
www.tagdesgartens-koeln.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, award, garden unique, youngstar, jonge designers, prijs, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #kettler

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
 
Opnieuw daling Tendence
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden