Spoga: 3 days of pure garden

Maandag 07 augustus 2017

Outdoor meubilair op groene dakterrassen en buiten koken: de outdoor trends voor het komende seizoen zijn over vier weken te vinden op Spoga + gafa in Keulen.
Spoga: 3 days of pure garden

Foto: Een van de nieuwe programma's die Kettler op Spoga presenteert, Royal. Eindstuk links en rechts € 1.499, Sofa-hocker € 799,90, Stoel € 999,90. Kleur: antraciet. Materiaal: aluminium-onderstel met Sunbrella outdoor-stof en sneldrogend schuim.

 

 

Meer dan 2.000 exposanten uit 59 landen zijn op de vloer van de Köln Messe te vinden van 3-5 september 2017. Hun nieuwe producten volgen vijf verschillende trends: city-Lifestyle, multi-functionaliteit, comfort, groen en buitenkeukens.

Een overzicht van eerder gepresenteerde zaken hierover en uiteraard innovaties van (jonge) ontwerpers zijn hierbij te vinden (klik op de foto voor meer informatie):

 

 

Spoga is voor vakbezoekers op 3 en 4 september van 9-18 uur en op 5 september van 9-17 uur open. De Tag des Garten (dag van de tuin) is geopend voor consumenten en vakbezoekers op 2 en 3 september 9-18 uur. Bestel hier toegangskaarten.

 Links

www.gardenunique.de/youngstar
www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.kettler.net
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.tagdesgartens-koeln.com
www.tagdesgartens-koeln.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, award, garden unique, youngstar, jonge designers, prijs, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #kettler

Gerelateerd nieuws
Pilat in accessoires
Meubelmaker Pilat & Pilat gaat in houten accessoires: kandelaren en snijplanken.
lees verder
 
Intirio 2018 wordt een feest
lees verder
Romo zoekt accountmanager
The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
lees verder
Matrassen en meubels met Basf-schuim veilig
Chemieconcern Basf heeft in haar grondstoffenproductie voor schuim vorige week een fout geconstateerd, maar hierbij is geen gezondheidsgevaar opgetreden.
lees verder
 
Design industry in Brussel
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden