Spoga: 3 days of pure garden

Maandag 07 augustus 2017

Outdoor meubilair op groene dakterrassen en buiten koken: de outdoor trends voor het komende seizoen zijn over vier weken te vinden op Spoga + gafa in Keulen.
Spoga: 3 days of pure garden

Foto: Een van de nieuwe programma's die Kettler op Spoga presenteert, Royal. Eindstuk links en rechts € 1.499, Sofa-hocker € 799,90, Stoel € 999,90. Kleur: antraciet. Materiaal: aluminium-onderstel met Sunbrella outdoor-stof en sneldrogend schuim.

 

 

Meer dan 2.000 exposanten uit 59 landen zijn op de vloer van de Köln Messe te vinden van 3-5 september 2017. Hun nieuwe producten volgen vijf verschillende trends: city-Lifestyle, multi-functionaliteit, comfort, groen en buitenkeukens.

Een overzicht van eerder gepresenteerde zaken hierover en uiteraard innovaties van (jonge) ontwerpers zijn hierbij te vinden (klik op de foto voor meer informatie):

 

 

Spoga is voor vakbezoekers op 3 en 4 september van 9-18 uur en op 5 september van 9-17 uur open. De Tag des Garten (dag van de tuin) is geopend voor consumenten en vakbezoekers op 2 en 3 september 9-18 uur. Bestel hier toegangskaarten.

 Links

www.gardenunique.de/youngstar
www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.kettler.net
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.tagdesgartens-koeln.com
www.tagdesgartens-koeln.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, award, garden unique, youngstar, jonge designers, prijs, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #kettler

Gerelateerd nieuws
 
Dichtkunst bij Chivasso
lees verder
Spotlight Handedby op Showup
Begin september is Handed By weer present op Showup. Met de nieuwe herfst en winter collecties, waarbij techniek en design samen gebracht worden.
lees verder
 
Fastfood meubilair op ShowUp
lees verder
 
Fem Home wordt Frankly
lees verder
Droog Design in museum
Droog Design, afgelopen voorjaarseditie nog deelnemer aan ShowUp, zal vanaf september haar beginjaren tonen in het Centraal Museum in Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden