Spoga: 3 days of pure garden

Maandag 07 augustus 2017

Outdoor meubilair op groene dakterrassen en buiten koken: de outdoor trends voor het komende seizoen zijn over vier weken te vinden op Spoga + gafa in Keulen.
Spoga: 3 days of pure garden

Foto: Een van de nieuwe programma's die Kettler op Spoga presenteert, Royal. Eindstuk links en rechts € 1.499, Sofa-hocker € 799,90, Stoel € 999,90. Kleur: antraciet. Materiaal: aluminium-onderstel met Sunbrella outdoor-stof en sneldrogend schuim.

 

 

Meer dan 2.000 exposanten uit 59 landen zijn op de vloer van de Köln Messe te vinden van 3-5 september 2017. Hun nieuwe producten volgen vijf verschillende trends: city-Lifestyle, multi-functionaliteit, comfort, groen en buitenkeukens.

Een overzicht van eerder gepresenteerde zaken hierover en uiteraard innovaties van (jonge) ontwerpers zijn hierbij te vinden (klik op de foto voor meer informatie):

 

 

Spoga is voor vakbezoekers op 3 en 4 september van 9-18 uur en op 5 september van 9-17 uur open. De Tag des Garten (dag van de tuin) is geopend voor consumenten en vakbezoekers op 2 en 3 september 9-18 uur. Bestel hier toegangskaarten.

 Links

www.gardenunique.de/youngstar
www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.kettler.net
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.tagdesgartens-koeln.com
www.tagdesgartens-koeln.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, award, garden unique, youngstar, jonge designers, prijs, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #kettler

Gerelateerd nieuws
Vijf jaar Showup
Vanwege de drukke voorjaarskalender van 2018 is het goed in ieder geval alvast de data van het jubilerende Showup in de agenda te noteren: 4 en 5 februari!
lees verder
 
Black Belt vazen van Marino
lees verder
 
Avant-premiere Jori op Imm
lees verder
Futureproof: 39ste Navem Meubelcongres
Het jaarlijkse meubelcongres van de Navem is dit jaar op dinsdag 12 december in Mechelen. Thema: Fasten your seatbelts! Are you futureproof?
lees verder
In memoriam Kees Maarschalkerweerd
Afgelopen vrijdag is Kees Maarschalkerweerd, de 'meubelprofessor', overleden.
Woensdag en donderdag is er gelegenheid afscheid van hem te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden