Speelmatras van Klipklap

Donderdag 22 februari 2018

Gezien op Showup: een multifunctioneel matras van goede kwaliteit waarop kinderen kunnen spelen, zitten en slapen. En niet teveel ruimte in beslag neemt: Klipklap.
Speelmatras van Klipklap
Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap

Pia Lauritsen is ontwerper en oprichter van het Deense KlipKlap, een multifunctionele (speel-)matras waar zowel grote als kleine kinderen veel plezier van hebben. Opgeklapt neemt de Klipklap niet eens zo gek veel ruimte in beslag.

De KK3 Fold bestaat uit drie kussens in verschillende kleuren die je op elkaar kan stapelen, door één deel terug de muur te zetten kan veranderen in een rugleuning voor een bankje óf geheel plat uit te klappen is tot een groot speelmatras, waar ook op gelogeerd kan worden. Gestapeld zijn de afmetingen 36x50, uitgevouwen 12x150. De gewone breedte is 180, de xl-versie 200 cm.

Er is ook een KK3 Fold Single: 36x65 respectievelijk 12x195, beide 65 breed. In deze serie is er eveneens een KK4 Fold uitvoering beschikbaar, met vier kussens. In dat geval zijn de afmetingen 40X50x50 die uitgevouwen wordt tot 10x100x100cm.

Maar dat is nog niet alles! Er is tevens een KK Square (6x115x115cm) en complete kussenstoelen (KK Kids Chair en KK Kids Chair XL). Daarnaast is er minimalistisch en elegant meubilair leverbaar (KK Daybed, KK Bench en de bijpassende KK Console) waarin de kussens gebruikt kunnen worden.

Agent van Klipklap voor de Benelux is Tanya van Esveld van New Kid Agency uit Heemstede.

 Links

www.byklipklap.com
www.newkid.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, kids, kinder, kindermeubel, slaapkamer, bed, ledikant, bedtextiel, matras, kussen, bedlinnen, overtrek, retail, winkel, opening, open, #klipklap, #newkid, #showup

Gerelateerd nieuws
 
Monochroom behang
lees verder
 
Opening Headlam Eindhoven
lees verder
Rotan designwieg
In veel culturen en landen is de wieg van een pasgeboren baby nog steeds een rotanmand. De Sloop-cradle, ontworpen door Studio Irvine voor Yamakawa, is een moderne versie daarvan.
lees verder
 
Nieuwe voorzitter IMG
lees verder
VT Wonen beach office bij Ajuma
Afgelopen vrijdag heeft VT Wonen op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort een nieuwe 'beach office' geopend: vtwonen@ajumabeach.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden