Speelmatras van Klipklap

Donderdag 22 februari 2018

Gezien op Showup: een multifunctioneel matras van goede kwaliteit waarop kinderen kunnen spelen, zitten en slapen. En niet teveel ruimte in beslag neemt: Klipklap.
Speelmatras van Klipklap
Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap

Pia Lauritsen is ontwerper en oprichter van het Deense KlipKlap, een multifunctionele (speel-)matras waar zowel grote als kleine kinderen veel plezier van hebben. Opgeklapt neemt de Klipklap niet eens zo gek veel ruimte in beslag.

De KK3 Fold bestaat uit drie kussens in verschillende kleuren die je op elkaar kan stapelen, door één deel terug de muur te zetten kan veranderen in een rugleuning voor een bankje óf geheel plat uit te klappen is tot een groot speelmatras, waar ook op gelogeerd kan worden. Gestapeld zijn de afmetingen 36x50, uitgevouwen 12x150. De gewone breedte is 180, de xl-versie 200 cm.

Er is ook een KK3 Fold Single: 36x65 respectievelijk 12x195, beide 65 breed. In deze serie is er eveneens een KK4 Fold uitvoering beschikbaar, met vier kussens. In dat geval zijn de afmetingen 40X50x50 die uitgevouwen wordt tot 10x100x100cm.

Maar dat is nog niet alles! Er is tevens een KK Square (6x115x115cm) en complete kussenstoelen (KK Kids Chair en KK Kids Chair XL). Daarnaast is er minimalistisch en elegant meubilair leverbaar (KK Daybed, KK Bench en de bijpassende KK Console) waarin de kussens gebruikt kunnen worden.

Agent van Klipklap voor de Benelux is Tanya van Esveld van New Kid Agency uit Heemstede.

 Links

www.byklipklap.com
www.newkid.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, kids, kinder, kindermeubel, slaapkamer, bed, ledikant, bedtextiel, matras, kussen, bedlinnen, overtrek, retail, winkel, opening, open, #klipklap, #newkid, #showup

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder
Vromans naar Maretti
Gerard Vromans is onlangs aangesteld als nieuwe accountmanager voor de business unit Retail van Maretti Lighting.
lees verder
 
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden