Soraya via JWR Bedden

Maandag 09 april 2018

Het agenturenbedrijf JWR bedden is agent geworden voor Soraya Dream Collection van het Belgische Anemoon Trading Company.
Soraya via JWR Bedden

Sinds begin deze maand voert JWR Bedden de Soraya Dream Collection, een bedtextielassortiment met dekbedden, kussens (foto), matrasbeschermers en hoeslakens van familiebedrijf Anemoon Trading Company, gevestigd in Hoepertingen.

JWR Beddden van Wanda en Jan Roosenburg (foto) is begin 2017 opgericht. Het bedrijf uit Oud-Beijerland was reeds agent voor lattenbodems, het Duitse Nehl en het Belgische Nill Spring en Jooken.
Links

www.jwrbedden.nl
www.anemoontc.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slaapcomfort, slaapbranche, slaap, slapen, slaapfabrikant, bed, bedtextiel, matras, dekbed, kussen, laken, hoeslaken, lattenbodem, slaapsegment, slaapconcept, agent, vertegenwoordiging, #jwrbedden, #anemoon, #soraya, #sorayadreamcollection

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe boxspring Avek
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Norma en Napco failliet
Bijzondere tijden in de slapenwereld: afgelopen donderdag zijn Norma en Napco failliet verklaard.
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden