Slapen weer in Groeneveld

Donderdag 12 april 2018

In september 2018 is Kasteel Groeneveld in Baarn drie dagen opnieuw het decor voor de minibeurs Hollandsch Slapen.
Slapen weer in Groeneveld

Wederom gelijktijdig met de outdoorbeurs Spoga in Keulen en decoratiebeurs ShowUp in Vijfhuizen (een dag korter), wordt Hollandsch Slapen gehouden: van zondag 2 - dinsdag 4 september. Opnieuw is de beurs klein, er zullen dertien bedrijven deelnemen. Nieuwe deelnemer ten opzichte van 2017 is Auping, afgevallen is Essenza.

De deelnemende bedrijven aan Hollandsch Slapen zijn: Auping, Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Euretco, Gebroeders Jonk, Hilding Anders, Kuperus, Mahoton, M-Line (DBC), Norma (Napco) en Texelwool. Om iedereen scherp te houden staat iedereen op een andere plek en zullen nieuwe accenten aangebracht zijn.

De beurs zich op de vakhandel op het gebied van slapen en is alle drie de dagen open vanaf 10 uur. Zondag tot 18, maandag tot 20 uur en dinsdag tot 17 uur. Hollandsch Slapen biedt koffie, hapjes, lunch en op maandagavond een diner met een optreden van een bekende artiest buiten in de tuin.

Voor slaapspecialist staan er in Nieuwegein veel meer leveranciers op de Marketday XL (3 september) en daarna (16-19 september) op de najaarsvakbeurs van de Droomindustrie, de slaapafdeling van De Woonindustrie.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.hollandschslapen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, #avek, #beddinghouse, #dommelin, #veenma, #dbc, #mline, m-line, #duckydons, #silvana, #essenza, #euretco, evenement, beurs, show, huisshow, event, #gebroedersjonk, #hildinganders, hollandsch slapen, #mahoton, #norma, #napco, #texelwool, #kuperus, #fbm, #brouwersbedding, #cartelbedding, #cassenz, #cosslaapcomfort, #dommelin, #ehob, #hasena, #hmlbedding, #kreamat, #mintjenssleepline, #recorbedding, #renabed, #styldecor, #velda, #vroomshoop, #wellingtonbedden, #willisgambierproductpresentaties, slaapbranche, slaapzolder, slapenbranche, vakhandel, cbm, @hollandschslape, #hollandschslapen, #droomindustrie, #woonindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe boxspring Avek
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Norma en Napco failliet
Bijzondere tijden in de slapenwereld: afgelopen donderdag zijn Norma en Napco failliet verklaard.
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden