Sinfineco nieuw merk Trevira

Vrijdag 06 oktober 2017

Trevira heeft een nieuw merk geïntroduceerd: Trevira Sinfineco. Dit label mag worden gedragen door alle textielproducten die duurzame Trevira producten bevatten.
Sinfineco nieuw merk Trevira

Duurzaam, innovatief, hoogwaardig en verantwoordelijk - dit zijn de waarden waarvoor het nieuwe merk Sinfineco van Trevira, vooral bekend van haar brandveilige CS-vezels, staat. Het biedt klanten tevens de mogelijkheid om hun duurzame producten als zodanig te etiketteren.

Trevira pleit voor de recycling van waardevolle grondstoffen en afvalstoffen en doet dat op twee manieren.

De eerste noemt men Pre-Consumer Recycling: restmaterialen bij de vervaardiging van hun polyestervezels en -filamenten worden verwerkt om opnieuw te kunnen gebruiken.

Bij Post-Consumer Recycling maakt Trevira filamentgarens van 100% gerecycleerde PET-flessen (foto). De gerecycleerde chips, vezels en filamenten van moederbedrijf Indorama hebben de GRS- (Global Recycled Standard) en RCS-NL-(Recycled Claim Standard) certificaten.

 Links

www.trevira.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, brandwerend, brandveilig, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, stof, doek, garen, vezel, #trevira, #sinfineco, #treviracs

Gerelateerd nieuws
Somfy Tahoma compatibel met IFTTT
Somfy Tahoma, het Smart Home systeem van Somfy, is vanaf afgelopen vrijdag ook compatibel met IFTTT.
lees verder
 
Prestige behang
lees verder
Headlam naar Intirio
Headlam Nederland, de groothandel met veel producten op het gebied van raamdecoratie en vloeren, gaat weer naar de komende vakbeurs Intirio.
lees verder
 
Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden