Sinfineco nieuw merk Trevira

Vrijdag 06 oktober 2017

Trevira heeft een nieuw merk geďntroduceerd: Trevira Sinfineco. Dit label mag worden gedragen door alle textielproducten die duurzame Trevira producten bevatten.
Sinfineco nieuw merk Trevira

Duurzaam, innovatief, hoogwaardig en verantwoordelijk - dit zijn de waarden waarvoor het nieuwe merk Sinfineco van Trevira, vooral bekend van haar brandveilige CS-vezels, staat. Het biedt klanten tevens de mogelijkheid om hun duurzame producten als zodanig te etiketteren.

Trevira pleit voor de recycling van waardevolle grondstoffen en afvalstoffen en doet dat op twee manieren.

De eerste noemt men Pre-Consumer Recycling: restmaterialen bij de vervaardiging van hun polyestervezels en -filamenten worden verwerkt om opnieuw te kunnen gebruiken.

Bij Post-Consumer Recycling maakt Trevira filamentgarens van 100% gerecycleerde PET-flessen (foto). De gerecycleerde chips, vezels en filamenten van moederbedrijf Indorama hebben de GRS- (Global Recycled Standard) en RCS-NL-(Recycled Claim Standard) certificaten.

 Links

www.trevira.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, brandwerend, brandveilig, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, stof, doek, garen, vezel, #trevira, #sinfineco, #treviracs

Gerelateerd nieuws
 
Blue Drop winnaars Mood 2018
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NK’s.
lees verder
Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden