Service is niet zwart-wit maar oranje

Dinsdag 02 januari 2018

Oranje Furniture Care weet als geen ander hoe belangrijk het is om goede en klantgerichte service te verlenen. Met de juiste verzorgingsproducten kunnen veel klachten worden voorkomen. Voor de klachten die toch ontstaan is het de uitdaging om altijd een verrassend goede oplossing te bieden.
Service is niet zwart-wit maar oranje

De meubelretailer en meubelfabrikant krijgen bij Oranje Furniture Service Concepts de unieke kans om de service en garantie van zitmeubelen op meerdere niveaus uit te besteden. Dat kan door het overnemen van de productgarantie tot aan het uitbreiden naar 5 jaar volledige service. Een consument moet zorgeloos kunnen genieten van het meubel. Ook klachten die ontstaan door gebruik worden opgelost. Voor elk type meubel biedt Oranje Furniture Care de oplossing.

Mocht er iets mis zijn gegaan met het meubel dan biedt Oranje Furniture Repair Centre de uitkomst. Voor iedere meubelretailer en meubelfabrikant die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van zijn after-sales en ontzorgt wil worden is bij ons aan het juiste adres.

Service is niet zwart-wit maar van veel factoren afhankelijk. Het begint met het juiste advies bij de aanschaf van een meubel zodat een realistisch verwachtingspatroon gecreëerd wordt. Vervolgens is het essentieel dat het meubel met de juiste verzorgingsproducten onderhouden wordt. Dit is de basis van een goed servicebeleid, Oranje Furniture Care zorgt voor de rest.

Met een team van meer dan 100 toegewijde medewerkers, over 3.000 grote en kleine opdrachtgevers uit binnen- en buitenland, meer dan 80.000 servicebezoeken per jaar waarbij er ruim 290.000 contactmomenten zijn met consumenten is Oranje Furniture Care uitgegroeid tot de grootste meubelservicepartner in de Benelux.
 
Interesse en/of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Oranje Furniture Care: +31(0)541-570400 of mail naar sales@oranjefurniturecare.com


[sponsored artikel]

 

 Links

www.oranjefurniturecare.com
www.oranje-products.com
www.oranje-concepts.com
www.oranje-repair.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, bekleding, meubel, meubelstof, stof, stoffering, leer, leder, meubelleer, meubelleder, onderhoud, reiniging, reparatie, repair, herstel, schoonmaak, vlek, verwijdering, vlekverwijdering, vlekverwijderaar, #oranje, #oranjefurniturecare, #protexx, #allinhouseservice, #zitgarant.

Gerelateerd nieuws
 
Monochroom behang
lees verder
 
Opening Headlam Eindhoven
lees verder
Rotan designwieg
In veel culturen en landen is de wieg van een pasgeboren baby nog steeds een rotanmand. De Sloop-cradle, ontworpen door Studio Irvine voor Yamakawa, is een moderne versie daarvan.
lees verder
 
Nieuwe voorzitter IMG
lees verder
VT Wonen beach office bij Ajuma
Afgelopen vrijdag heeft VT Wonen op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort een nieuwe 'beach office' geopend: vtwonen@ajumabeach.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden