Sanering Nya Nordiska

Maandag 05 februari 2018

Nya Nordiska, dat in 2015 haar 50 jarig bestaan vierde, is een veel geroemd textielbedrijf. Vorige week kondigde het bedrijf echter aan de rechtbank te hebben gevraagd om een herstructurering in eigen beheer te mogen doen.
Sanering Nya Nordiska

Op 1 februari kondigde Remo Röntgen, ceo van Nya Nordiska, volgens Möbel Kultur aan dat de rechtbank een zelfregulerende reorganisatie is gestart. Eigenlijk een faillissement waarna het bedrijf onder auspiciën van een door de rechtbank aangestelde curator de kans krijgt om het bedrijf te financieel en bedrijfsmatig te saneren en reorganiseren.

De bedrijfsactiviteiten van het bedrijf moeten tijdens dit herstructureringsproces wel kunnen worden voortgezet. Dit zorgt er tevens voor dat huidige en toekomstige klantbestellingen vooralsnog gewoon worden afgeleverd. Het reorganisatieproces zal naar verwachting zes tot zeven maanden in beslag nemen.

Nya Nordiska wordt in België vertegenwoordigd door Intede en in Nederland door Ronald Janssen.

 Links

www.intede.be
www.ronaldjanssenagenturen.nl
www.nya.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #nyanordiska

Gerelateerd nieuws
Speelmatras van Klipklap
Gezien op Showup: een multifunctioneel matras van goede kwaliteit waarop kinderen kunnen spelen, zitten en slapen. En niet teveel ruimte in beslag neemt: Klipklap.
lees verder
R+T komt eraan
Van 27 februari tot 3 maart 2018 zal de R+T in Stuttgart van start gaan. Deze beurs voor zonwering, rolluiken en deuren/poorten wordt eens in de drie jaar gehouden, maar is de belangrijkste internationale beurs op dit gebied.
lees verder
 
Sleutel voor Headlam Eindhoven
lees verder
 
Maison & Objet stijgt licht
lees verder
 
Intirio toont veerkracht
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden