Sanering Nya Nordiska

Maandag 05 februari 2018

Nya Nordiska, dat in 2015 haar 50 jarig bestaan vierde, is een veel geroemd textielbedrijf. Vorige week kondigde het bedrijf echter aan de rechtbank te hebben gevraagd om een herstructurering in eigen beheer te mogen doen.
Sanering Nya Nordiska

Op 1 februari kondigde Remo Röntgen, ceo van Nya Nordiska, volgens Möbel Kultur aan dat de rechtbank een zelfregulerende reorganisatie is gestart. Eigenlijk een faillissement waarna het bedrijf onder auspiciën van een door de rechtbank aangestelde curator de kans krijgt om het bedrijf te financieel en bedrijfsmatig te saneren en reorganiseren.

De bedrijfsactiviteiten van het bedrijf moeten tijdens dit herstructureringsproces wel kunnen worden voortgezet. Dit zorgt er tevens voor dat huidige en toekomstige klantbestellingen vooralsnog gewoon worden afgeleverd. Het reorganisatieproces zal naar verwachting zes tot zeven maanden in beslag nemen.

Nya Nordiska wordt in België vertegenwoordigd door Intede en in Nederland door Ronald Janssen.

 Links

www.intede.be
www.ronaldjanssenagenturen.nl
www.nya.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #nyanordiska

Gerelateerd nieuws
R+T 2021 doordeweeks
Bij de evaluatie van de succesvolle editie van de vakbeurs R+T Stuttgart dit voorjaar, bleken bezoekers liefst op weekdagen naar de beurs te gaan. Daardoor wordt de komende editie in 2021 gewijzigd.
lees verder
Hamma verlaat Koelnmesse
Algemeen directeur Katharina C. Hamma moet de Koelnmesse verlaten. Het bestuur besliste dit afgelopen woensdagavond.
lees verder
 
Interieurdesigners strijden
lees verder
 
Inside/Inside gelanceerd
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden