Sanering Nya Nordiska

Maandag 05 februari 2018

Nya Nordiska, dat in 2015 haar 50 jarig bestaan vierde, is een veel geroemd textielbedrijf. Vorige week kondigde het bedrijf echter aan de rechtbank te hebben gevraagd om een herstructurering in eigen beheer te mogen doen.
Sanering Nya Nordiska

Op 1 februari kondigde Remo Röntgen, ceo van Nya Nordiska, volgens Möbel Kultur aan dat de rechtbank een zelfregulerende reorganisatie is gestart. Eigenlijk een faillissement waarna het bedrijf onder auspiciën van een door de rechtbank aangestelde curator de kans krijgt om het bedrijf te financieel en bedrijfsmatig te saneren en reorganiseren.

De bedrijfsactiviteiten van het bedrijf moeten tijdens dit herstructureringsproces wel kunnen worden voortgezet. Dit zorgt er tevens voor dat huidige en toekomstige klantbestellingen vooralsnog gewoon worden afgeleverd. Het reorganisatieproces zal naar verwachting zes tot zeven maanden in beslag nemen.

Nya Nordiska wordt in België vertegenwoordigd door Intede en in Nederland door Ronald Janssen.

 Links

www.intede.be
www.ronaldjanssenagenturen.nl
www.nya.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #nyanordiska

Gerelateerd nieuws
 
Natuurlijk behang
lees verder
 
Mood Brussel 2018 gepland
lees verder
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in België en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder
Introductie Trendz Belgium later
Easyfairs lanceert de inkoopbeurs voor de living & lifestyle markt, Trendz Belgium, later dan eerder gepland. De eerste editie staat nu geprogrammeerd van 27-29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden