Sanering Nya Nordiska

Maandag 05 februari 2018

Nya Nordiska, dat in 2015 haar 50 jarig bestaan vierde, is een veel geroemd textielbedrijf. Vorige week kondigde het bedrijf echter aan de rechtbank te hebben gevraagd om een herstructurering in eigen beheer te mogen doen.
Sanering Nya Nordiska

Op 1 februari kondigde Remo Röntgen, ceo van Nya Nordiska, volgens Möbel Kultur aan dat de rechtbank een zelfregulerende reorganisatie is gestart. Eigenlijk een faillissement waarna het bedrijf onder auspiciën van een door de rechtbank aangestelde curator de kans krijgt om het bedrijf te financieel en bedrijfsmatig te saneren en reorganiseren.

De bedrijfsactiviteiten van het bedrijf moeten tijdens dit herstructureringsproces wel kunnen worden voortgezet. Dit zorgt er tevens voor dat huidige en toekomstige klantbestellingen vooralsnog gewoon worden afgeleverd. Het reorganisatieproces zal naar verwachting zes tot zeven maanden in beslag nemen.

Nya Nordiska wordt in België vertegenwoordigd door Intede en in Nederland door Ronald Janssen.

 Links

www.intede.be
www.ronaldjanssenagenturen.nl
www.nya.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #nyanordiska

Gerelateerd nieuws
Veel Scandinavisch op Showup
Scandinavische merken zijn elke editie goed vertegenwoordigd op Showup. Niet alleen qua hoeveelheid, maar ook via het Deens Design Paviljoen.
lees verder
 
T-label door Cvd
lees verder
Duijndam verlaat Sanoma alweer
Marc Duijndam, de ceo van Sanoma Media Nederland sinds begin dit jaar, stopt er al weer mee. In goed onderling overleg is besloten dit per direct te doen.
lees verder
Denham in meubelen
Het jeansmerk Denham brengt in samenwerking met de Scandinavische meubelfabrikant Norr11 een uitgebreide meubelcollectie uit.
lees verder
Ikea koopt meubels op
Ikea gaat binnenkort in vijf Duitse vestigingen gebruikte meubels terugkopen. Het gaat om een proef. Klanten krijgen een tegoedbon als ze hun eerder aangeschafte gebruikte meubel weer terugbrengen naar de woonwinkelketen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden