Samenwerking Tendence en Gardiente

Maandag 16 april 2018

De decoratiebeurs Tendence in Frankfurt gaat voor het outdoor-programma samenwerken met Gardiente in het nabij gelegen Wallau.
Samenwerking Tendence en Gardiente

Tendence wordt gehouden van 30 juni tot 3 juli, Gardiente van 1 tot 3 juli. Tussen de beide beurzen overbruggen shuttle bussen de circa 25 kilometer in ongeveer 25 minuten. De toegangskaarten voor de twee beurzen zijn geldig voor beide evenementen.

Naast decoratieve producten voor binnenhuis heeft Tendence ook een aantal exposanten van outdoor producten, sinds kort ook levend groen. Gardiente is een pure tuinbeurs met meubelen, barbecues, parasols, textiel en accessoires.
 
Door de samenwerking kunnen bezoekers zowel Tendence als Gardiente bezoeken en hopen Philipp Ferger, group show director van Tendence, en Jens Frey, managing director van Gardiente-organisator Muveo, het tuinsegment te versterken. Hiermee gaat het de concurrentie aan met veruit de belangrijkste outdoorbeurs van het jaar, de Spoga in Keulen die van 2 tot 4 september wordt gehouden.Links

www.gardientewp.muveo.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.muveo.de
www.spogagafa.com
www.tendence.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, outdoor, tuin, buiten, meubel, parasol, bbq, barbecue, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #gardiente, #gardiente18, #tendence18, tendence, #spoga, #spogagafa

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Interieuromzet daalt
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 4% meer omgezet dan in juli 2017, het volume was 3,3% hoger. De omzet van non-food steeg ook, maar dat geldt helaas niet meer voor het interieursegment.
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder
Vromans naar Maretti
Gerard Vromans is onlangs aangesteld als nieuwe accountmanager voor de business unit Retail van Maretti Lighting.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden