Samenwerking Tendence en Gardiente

Maandag 16 april 2018

De decoratiebeurs Tendence in Frankfurt gaat voor het outdoor-programma samenwerken met Gardiente in het nabij gelegen Wallau.
Samenwerking Tendence en Gardiente

Tendence wordt gehouden van 30 juni tot 3 juli, Gardiente van 1 tot 3 juli. Tussen de beide beurzen overbruggen shuttle bussen de circa 25 kilometer in ongeveer 25 minuten. De toegangskaarten voor de twee beurzen zijn geldig voor beide evenementen.

Naast decoratieve producten voor binnenhuis heeft Tendence ook een aantal exposanten van outdoor producten, sinds kort ook levend groen. Gardiente is een pure tuinbeurs met meubelen, barbecues, parasols, textiel en accessoires.
 
Door de samenwerking kunnen bezoekers zowel Tendence als Gardiente bezoeken en hopen Philipp Ferger, group show director van Tendence, en Jens Frey, managing director van Gardiente-organisator Muveo, het tuinsegment te versterken. Hiermee gaat het de concurrentie aan met veruit de belangrijkste outdoorbeurs van het jaar, de Spoga in Keulen die van 2 tot 4 september wordt gehouden.Links

www.gardientewp.muveo.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.muveo.de
www.spogagafa.com
www.tendence.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, outdoor, tuin, buiten, meubel, parasol, bbq, barbecue, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #gardiente, #gardiente18, #tendence18, tendence, #spoga, #spogagafa

Gerelateerd nieuws
 
Salone del Mobile 2018 druk
lees verder
Faillissementsaanvraag Lil.nl
Woonwebwinkels Lil.nl en Designwonen.com hebben zelf faillissement aangevraagd. Volgens het bedrijf uit Zaandam vanwege een uitzending van Radar.
lees verder
Verlies Westwing en Home24
De omzetten van de online interieurwinkels van de Duitse incubator Rocket Internet, Westwing en Home24, zijn in 2017 verder gegroeid. Ook daalde het verlies opnieuw, deze werd flink kleiner.
lees verder
Natuzzi gaat Coco-Mat verkopen
Coco-Mat gaat samenwerken met de Italiaanse meubelfabrikant Natuzzi. Dat kondigt het bedrijf tijdens de Salone del Mobile in Milaan aan.
lees verder
 
Koningspaar luncht met NK Woningstoffeerder
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden