Samenwerking Tendence en Gardiente

Maandag 16 april 2018

De decoratiebeurs Tendence in Frankfurt gaat voor het outdoor-programma samenwerken met Gardiente in het nabij gelegen Wallau.
Samenwerking Tendence en Gardiente

Tendence wordt gehouden van 30 juni tot 3 juli, Gardiente van 1 tot 3 juli. Tussen de beide beurzen overbruggen shuttle bussen de circa 25 kilometer in ongeveer 25 minuten. De toegangskaarten voor de twee beurzen zijn geldig voor beide evenementen.

Naast decoratieve producten voor binnenhuis heeft Tendence ook een aantal exposanten van outdoor producten, sinds kort ook levend groen. Gardiente is een pure tuinbeurs met meubelen, barbecues, parasols, textiel en accessoires.
 
Door de samenwerking kunnen bezoekers zowel Tendence als Gardiente bezoeken en hopen Philipp Ferger, group show director van Tendence, en Jens Frey, managing director van Gardiente-organisator Muveo, het tuinsegment te versterken. Hiermee gaat het de concurrentie aan met veruit de belangrijkste outdoorbeurs van het jaar, de Spoga in Keulen die van 2 tot 4 september wordt gehouden.Links

www.gardientewp.muveo.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.muveo.de
www.spogagafa.com
www.tendence.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, outdoor, tuin, buiten, meubel, parasol, bbq, barbecue, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #gardiente, #gardiente18, #tendence18, tendence, #spoga, #spogagafa

Gerelateerd nieuws
Omzet interieur goed
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 3,4% meer omgezet dan in mei 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food, waaronder het interieursegment, steeg weer.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
 
Opnieuw daling Tendence
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden