Samenwerking Hilding Anders met Norma

Maandag 27 augustus 2018

De Hilding Anders Bedding & Mattress Group heeft een overeenkomst getekend voor een joint venture met de Nederlandse bedden- en matrasproducent Norma van Napco Beds.
Samenwerking Hilding Anders met Norma

Pepyn Dinandt, chairman & group ceo van het Zweedse Hilding Anders, liet vrijdag via een persbericht weten blij te zijn met de joint venture met Napco Beds. Napco Beds is gespecialiseerd in boxsprings en matrassen. Het bedrijf uit Bemmel opereert op verschillende Europese markten waar oplossingen biedt via eigen merken en huismerkconcepten. In 2015 heeft het bedrijf ook het Nederlandse merk Norma overgenomen na het faillissement. Napco heeft twee fabrieken in Bosnië en Herzegovina die matrassen, bedden, dekens en veren maakt. Napco Beds had in 2017 een omzet van € 22 miljoen.

Dennis Cornelissen, ceo van Napco Beds, is trots en enthousiast om deel uit te gaan maken van het wereldwijde bed- en matrasconcern Hilding Anders, wat Napco ook verdere groeimogelijkheden biedt.

 

Een dag daarna kondigde Hilding Anders ook nog de strategische partnership met de Amerikaanse bedrijf Rest aan. Dit bedrijf levert een gepatenteerde smart bed-oplossing die onder meer bestaat uit een slimme stof met een sensorlaag die de drukverdeling van de matras meet. Vervolgens kan de slaper via luchtzones handmatig of automatisch de stevigheid van zijn matras aanpassen.

 Links

www.hildinganders.com
www.hildinganders.se
www.napcobeds.com
www.norma.nl
www.restperformance.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, slaap, slapen, bed, bedden, matras, matrassen, Hilding, Slumberland, Jensen, Pullman, Eastborn, Carpe Diem, Curem, boxsprings, #hildinganders, #pullman, #eastborn, #carpediem, #curem, #jensen, #slumberland, #norma, #hildinganders, #napco, #napcobeds

Gerelateerd nieuws
The Future of Sleep
De innovatie van slaap: Hšstens en de Dutch Design Foundation slaan de handen ineen voor The Future of Sleep tijdens de DDW.
lees verder
Equilli naar DWI
De slapenafdeling van DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein wordt per 1 december verrijkt met de firma Equilli uit Mechelen.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB
Naast veel trouwe exposanten staan er ook mooie nieuwe exposanten op de Meubelbeurs Brussel begin november.
lees verder
 
Doorstart voor Lil.nl
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden