Romo zoekt accountmanager

Woensdag 18 oktober 2017

The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, heeft een vacature en zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
Romo zoekt accountmanager

Romo is op zoek naar een ervaren fulltime accountmanager met kennis van textiel, woonachtig in de betreffende regio. Meer details over de vacature en het bedrijf Romo zijn te vinden in deze pdf.

Het bedrijf werkt met een klein, informeel en loyaal team. Het biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden inclusief auto van de zaak, Ipad en Iphone.

In Nederland heeft Romo haar hoofdvestiging in Houten en een showroom in Culemborg.

Sollicitaties inclusief motivatie, CV en foto kunnen gestuurd worden aan sollicitatiesnl@romo.com.

 

 

[Sponsored artikel]Links

www.romo.com
www.theromogroup.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, personalia, vacature, accountmanager, verkoper, vertegenwoordiger, baan, job, #romo, #theromogroupnederland

Gerelateerd nieuws
Efwex weer in maart 2018
Efwex is de enige Belgische vakbeurs op het gebied van houten vloeren en toebehoren. Deze biënnale wordt komende maart voor de derde keer gehouden, in Flanders Expo in Gent.
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder
Trainingen bij Headlam
Binnenkort organiseert Headlam onder meer trainingen op het gebied van binnenzonwering in de vestigingen in Zutphen en Rotterdam.
lees verder
 
DSM-Niaga en Auping in matrasrecycling
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs Brussel 2017
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden