Romo zoekt accountmanager

Woensdag 18 oktober 2017

The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, heeft een vacature en zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
Romo zoekt accountmanager

Romo is op zoek naar een ervaren fulltime accountmanager met kennis van textiel, woonachtig in de betreffende regio. Meer details over de vacature en het bedrijf Romo zijn te vinden in deze pdf.

Het bedrijf werkt met een klein, informeel en loyaal team. Het biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden inclusief auto van de zaak, Ipad en Iphone.

In Nederland heeft Romo haar hoofdvestiging in Houten en een showroom in Culemborg.

Sollicitaties inclusief motivatie, CV en foto kunnen gestuurd worden aan sollicitatiesnl@romo.com.

 

 

[Sponsored artikel]Links

www.romo.com
www.theromogroup.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, personalia, vacature, accountmanager, verkoper, vertegenwoordiger, baan, job, #romo, #theromogroupnederland

Gerelateerd nieuws
Online faillissementsveiling Roommade
Op 4 mei 2018 is Decopan bv failliet verklaard. Decopan te Asten handelde onder de naam Roommade en was ruim 20 jaar actief als leverancier van vloeren Nu wordt de voorraad geveild via BVA Auctions.
lees verder
Fonq laat woonwinkels meeliften
Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
lees verder
 
Weer banen weg bij Anker
lees verder
Interface neemt Nora over
Nora Systems heeft afgelopen week aangekondigd dat Interface een overeenkomst heeft gesloten met ICG (Intermediate Capital Group) en het management om Nora te kopen.
lees verder
 
Eerste sprekers Incoda bekend
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden