Romo zoekt accountmanager

Woensdag 18 oktober 2017

The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, heeft een vacature en zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
Romo zoekt accountmanager

Romo is op zoek naar een ervaren fulltime accountmanager met kennis van textiel, woonachtig in de betreffende regio. Meer details over de vacature en het bedrijf Romo zijn te vinden in deze pdf.

Het bedrijf werkt met een klein, informeel en loyaal team. Het biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden inclusief auto van de zaak, Ipad en Iphone.

In Nederland heeft Romo haar hoofdvestiging in Houten en een showroom in Culemborg.

Sollicitaties inclusief motivatie, CV en foto kunnen gestuurd worden aan sollicitatiesnl@romo.com.

 

 

[Sponsored artikel]Links

www.romo.com
www.theromogroup.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, personalia, vacature, accountmanager, verkoper, vertegenwoordiger, baan, job, #romo, #theromogroupnederland

Gerelateerd nieuws
 
Speciaal NL-laminaat van Meister
lees verder
Nieuw interieurmerk Kwantum: Wown!
Wown! is een nieuw merk voor interieurproducten van Kwantum, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie bloggers op het gebied van interieur.
lees verder
Speelmatras van Klipklap
Gezien op Showup: een multifunctioneel matras van goede kwaliteit waarop kinderen kunnen spelen, zitten en slapen. En niet teveel ruimte in beslag neemt: Klipklap.
lees verder
Kids spelen met meubilair
Een nieuw Nederlands kindermeubelmerk Qboo brengt fantasie van kinderen tot leven met meubilair waarmee gespeeld kan worden: vlieg met een plank, rijd in een kledingkast en lees een schommelstoel.
lees verder
 
Nieuwe Novilon Nova Luxe 
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden