PPC langer open

Maandag 05 februari 2018

De Plinten & Profielen Central (PPC) heeft ruimere openingstijden gekregen en is nu ruim 63 uur per week geopend.
PPC langer open

PPC levert, als groothandel voor onder meer parketteurs en woninginrichters, alles in Nederland gratis. Maar het is ook al jaren mogelijk om materialen te halen in de vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Wijk bij Duurstede.

Iedere werkdag zijn alle vestigingen nu elf uur lang open, van 06.30 tot 17.30 uur. Vanaf deze maand is op zaterdag ook de vestiging in Den Haag, net als Wijk bij Duurstede en Amsterdam, open van 07.30 tot 16.00.

 Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, laminaat, lijm, plint, profiel, lijst, afwerklijst, strip, plakstrip, dilatatie, dilitatie, hoeklijn, trap, renovatie, traprenovatie, stofferen, stoffering, parket ambachtsdagen, ambacht, grossier, groothandel, award, prijs, financieel, groei, #ppc, #plintenenprofielencentrale

Gerelateerd nieuws
Hamma verlaat Koelnmesse
Algemeen directeur Katharina C. Hamma moet de Koelnmesse verlaten. Het bestuur besliste dit afgelopen woensdagavond.
lees verder
 
Interieurdesigners strijden
lees verder
Betonnen Bodiax
De Bodiax pvc-vloeren collectie van Heditex is uitgebreid met een collectie 'concrete' vloeren die volgens het bedrijf nauwelijks van een echte betonnen vloer te onderscheiden is.
lees verder
PPC weer gazelle
Plinten en Profielen Centrale (PPC) lijkt er een abonnement op te hebben genomen: ze zijn opnieuw FD Gazelle: PPC behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
lees verder
 
Nieuw rubber bij Estillon
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden