PPC langer open

Maandag 05 februari 2018

De Plinten & Profielen Central (PPC) heeft ruimere openingstijden gekregen en is nu ruim 63 uur per week geopend.
PPC langer open

PPC levert, als groothandel voor onder meer parketteurs en woninginrichters, alles in Nederland gratis. Maar het is ook al jaren mogelijk om materialen te halen in de vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Wijk bij Duurstede.

Iedere werkdag zijn alle vestigingen nu elf uur lang open, van 06.30 tot 17.30 uur. Vanaf deze maand is op zaterdag ook de vestiging in Den Haag, net als Wijk bij Duurstede en Amsterdam, open van 07.30 tot 16.00.

 Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, laminaat, lijm, plint, profiel, lijst, afwerklijst, strip, plakstrip, dilatatie, dilitatie, hoeklijn, trap, renovatie, traprenovatie, stofferen, stoffering, parket ambachtsdagen, ambacht, grossier, groothandel, award, prijs, financieel, groei, #ppc, #plintenenprofielencentrale

Gerelateerd nieuws
 
Speciaal NL-laminaat van Meister
lees verder
 
Nieuwe Novilon Nova Luxe 
lees verder
Graphic Project-SDN nu leverbaar
De nieuwe tapijtcollectie Graphic Project-SDN van Interfloor heeft het effect van een betonnen vloer of een grafisch lijnenspel.
lees verder
 
Sleutel voor Headlam Eindhoven
lees verder
Ikea probeert verhuren meubelen uit
De Zweedse meubelgigant Ikea experimenteert met het verhuren en terugkopen van meubels, om zo duurzame klanten tegemoet te komen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden