Parador in Indiase handen

Donderdag 12 juli 2018

Parador, de Duitse fabrikant van vloeren en wanden, zal worden overgenomen door een Indiaas bedrijf. Het overname proces is gisteren gestart.
Parador in Indiase handen

De Indiase bouwmaterialenfabrikant Hil Limited, een dochteronderneming van de CK Birla Group, gaat Parador (foto, site Parador) overnemen van Nord Holding Beteiligungsgesellschaft mbH, die het bedrijf een kleine twee jaar geleden had gekocht.

Lubert Winnecken, ceo van Parador, stelt in een persbericht blij te zijn met Hil als een strategische investeerder die groei op lange termijn met het huidige business model wil voortzetten.

Hil Limited zit al meer dan 70 jaar in bouwmaterialen in India. Dhirup Choudhary, ceo van Hil Limited, wil nu wereldwijd uitbreiden met de overname van Parador.

Het assortiment van Parador GmbH, van origine een houtbewerkingsbedrijf, omvat laminaat, parket, panelen en vinyl vloeren geproduceerd in het Duitse hoofdkwartier in Coesfeld en bij de Oostenrijkse site in Güssing.

 Links

www.parador.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, wandpaneel, wand, wandpanelen, wandbekleding, leggen, stofferen, stoffering, overname, fusie, samenwerking, samen, koop, acquisitie, #parador, #hillimited, #nordholding, #ckbirla

Gerelateerd nieuws
Mooi gewoon bij Jan Kath
Kleine - vaak niet groter dan een tissue - en meestal incomplete stukjes borduursels uit vroege tijden waren de inspiratie voor een verrassend mooie karpettencollectie van Jan Kath: Common Threads.
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden