Pacha van Pierre Paulin bij Gubi

Woensdag 12 september 2018

De Pacha werd in 1975 ontworpen door de Franse ontwerper Pierre Paulin. Nu is deze in collectie bij het Deense Gubi.
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi

Door zijn afgeronde vormen en juiste proporties oogt de Pacha elegant. Pierre Paulin pionierde in die tijd met het zitten op een lager niveau, dichter bij de grond.

Pacha wordt in het najaar verwacht en is nu reeds bestelbaar. De fauteuil is verkrijgbaar in een breed spectrum van stoffen.

Gubi is een Deense verlichting- en meubelfabrikant die zich richt op zowel de residentiële, hospitality als de projectmarkt. Victors Design Agency is de Belux agent van Gubi, Dallee de Nederlandse.

 Links

www.dallee.nl
www.gubi.com
www.victors.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, hospitality, kantoor, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #pacha, #pierrepaulin, #victorsdesignagency, #gubi, #dallee

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder
Lol bij Bece
In de voormalige productiehal van raamdecoratieleverancier Bťcť (B&C) in Nunspeet wordt binnenkort samen met een paar andere interieurleveranciers een hoop lol gemaakt.
lees verder
Eerste brandstore Riverdale
Tenbos opent morgen officieel zijn eerste Riverdale-brandstore van bijna 300 vierkante meter in woonwarenhuis Nijhof in Baarn.

lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden