Overname Solskjerming door B&C

Vrijdag 29 september 2017

Na een periode van samenwerking neemt raamdecoratieproducent B&C International de Noorse branchegenoot Royal Solskjerming per 2 oktober 2017 over.
Overname Solskjerming door B&C

Royal Solskjerming maakt sinds 1949 maatwerk raamdecoratie. Met vestigingen in Haugesund en Oslo, levert het aan Noorse retailers. Het bedrijf heeft 22 medewerkers in dienst en een omzet van ruim € 4 miljoen. Royal Solskjerming zal onder haar eigen naam in de Noorse markt actief blijven.

Door de overname door B&C-Groep kan Royal haar positie in de Noorse markt versterken. Door het bundelen van krachten van beide bedrijven zal Royal haar klanten met nog meer kwaliteit, kennis en service van dienst kunnen zijn, onder leiding van directeur Kristian Simensen.

Met de overname van Royal Solskjerming verstevigt B&C International haar positie in de Europese markt voor raamdecoratie. Drie jaar terug werd het Deense Stila al overgenomen.

 Links

www.b-cinternational.com
www.bece.nl
www.royalsolskjerming.no
www.stila.dk

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, overname, fusie, samenwerking, #bece, #royalsolskjerming, #stila

Gerelateerd nieuws
 
Blue Drop winnaars Mood 2018
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NK’s.
lees verder
Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden