Overname Solskjerming door B&C

Vrijdag 29 september 2017

Na een periode van samenwerking neemt raamdecoratieproducent B&C International de Noorse branchegenoot Royal Solskjerming per 2 oktober 2017 over.
Overname Solskjerming door B&C

Royal Solskjerming maakt sinds 1949 maatwerk raamdecoratie. Met vestigingen in Haugesund en Oslo, levert het aan Noorse retailers. Het bedrijf heeft 22 medewerkers in dienst en een omzet van ruim € 4 miljoen. Royal Solskjerming zal onder haar eigen naam in de Noorse markt actief blijven.

Door de overname door B&C-Groep kan Royal haar positie in de Noorse markt versterken. Door het bundelen van krachten van beide bedrijven zal Royal haar klanten met nog meer kwaliteit, kennis en service van dienst kunnen zijn, onder leiding van directeur Kristian Simensen.

Met de overname van Royal Solskjerming verstevigt B&C International haar positie in de Europese markt voor raamdecoratie. Drie jaar terug werd het Deense Stila al overgenomen.

 Links

www.b-cinternational.com
www.bece.nl
www.royalsolskjerming.no
www.stila.dk

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, overname, fusie, samenwerking, #bece, #royalsolskjerming, #stila

Gerelateerd nieuws
Somfy Tahoma compatibel met IFTTT
Somfy Tahoma, het Smart Home systeem van Somfy, is vanaf afgelopen vrijdag ook compatibel met IFTTT.
lees verder
 
Prestige behang
lees verder
Headlam naar Intirio
Headlam Nederland, de groothandel met veel producten op het gebied van raamdecoratie en vloeren, gaat weer naar de komende vakbeurs Intirio.
lees verder
 
Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden