Ook Hubo meer in wonen

Dinsdag 10 april 2018

DGN Retail is met de opening van Hubo Woudenberg een nieuwe richting ingeslagen: ‘zorgeloos wonen’. De winkel is volledig nieuw ingericht met een nieuwe huisstijl.
Ook Hubo meer in wonen
Ook Hubo meer in wonen

DGN Retail, sinds 2014 onderdeel van Euretco, heeft drie winkelformules onder haar hoede: Decorette, Multimate en de doe-het-zelf-keten Hubo.

In de vernieuwde Hubo formule (Hubo helpt) draait alles om de totaaloplossing voor iedere klus voor iedere klant, van beginnende tot heel ervaren klusser. Maar ook voor diegene die het niet zelf willen doen.

De Hubo-formule met 160 outlets kent verschillende winkel formaten, van klein tot heel groot. Het nieuwe concept is daarom schaalbaar opgezet en gaat nu, naast Woudenberg, getest worden in twee nieuwe winkels: Hubo Meerkerk en Multimate Holten. Beide winkels worden dit kwartaal omgebouwd.

Het familiebedrijf Hubo Meerkerk, eind vijftiger jaren opgericht als aannemersbedrijf, werd in 1971 een echte DHZ-winkel, maar met montageservice. Jan en Peter van den Berg (foto 1, Hubo-site): 'In Woudenberg is alles in het groot neergezet, bij ons wordt hetzelfde verhaal verteld en uitgedragen maar dan op minder vierkante meters.'

Een gulden middenweg wordt gerealiseerd in Holten, een winkel die nu nog Multimate is. 'Met een oppervlakte van 1.250 m2 verkoopvloeroppervlakte inclusief Decorette, precies tussen Woudenberg en Meerkerk in,' aldus Gerrit Snellenberg (foto 2, Multimate-site), de eigenaar van Multimate Holten en Groenlo.

 Links

www.dgnretail.nl
www.euretco.com
www.hubo.nl
www.multimate.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf, d.h.z., samenwerking, samen, combinatie, inkoop, organisatie, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, deco home, wand, behang, bekleding, muur, #hubohelpt, #dgn, #dgnretail, #euretco, #hubo, #multimate

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Interieuromzet daalt
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 4% meer omgezet dan in juli 2017, het volume was 3,3% hoger. De omzet van non-food steeg ook, maar dat geldt helaas niet meer voor het interieursegment.
lees verder
Mooie hanglamp Moooi
Arihiro Miyake is de ontwerper van de prachtige hanglamp Coppélia van Moooi uit Breda.
lees verder
Vromans naar Maretti
Gerard Vromans is onlangs aangesteld als nieuwe accountmanager voor de business unit Retail van Maretti Lighting.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden