Ook Hubo meer in wonen

Dinsdag 10 april 2018

DGN Retail is met de opening van Hubo Woudenberg een nieuwe richting ingeslagen: ‘zorgeloos wonen’. De winkel is volledig nieuw ingericht met een nieuwe huisstijl.
Ook Hubo meer in wonen
Ook Hubo meer in wonen

DGN Retail, sinds 2014 onderdeel van Euretco, heeft drie winkelformules onder haar hoede: Decorette, Multimate en de doe-het-zelf-keten Hubo.

In de vernieuwde Hubo formule (Hubo helpt) draait alles om de totaaloplossing voor iedere klus voor iedere klant, van beginnende tot heel ervaren klusser. Maar ook voor diegene die het niet zelf willen doen.

De Hubo-formule met 160 outlets kent verschillende winkel formaten, van klein tot heel groot. Het nieuwe concept is daarom schaalbaar opgezet en gaat nu, naast Woudenberg, getest worden in twee nieuwe winkels: Hubo Meerkerk en Multimate Holten. Beide winkels worden dit kwartaal omgebouwd.

Het familiebedrijf Hubo Meerkerk, eind vijftiger jaren opgericht als aannemersbedrijf, werd in 1971 een echte DHZ-winkel, maar met montageservice. Jan en Peter van den Berg (foto 1, Hubo-site): 'In Woudenberg is alles in het groot neergezet, bij ons wordt hetzelfde verhaal verteld en uitgedragen maar dan op minder vierkante meters.'

Een gulden middenweg wordt gerealiseerd in Holten, een winkel die nu nog Multimate is. 'Met een oppervlakte van 1.250 m2 verkoopvloeroppervlakte inclusief Decorette, precies tussen Woudenberg en Meerkerk in,' aldus Gerrit Snellenberg (foto 2, Multimate-site), de eigenaar van Multimate Holten en Groenlo.

 Links

www.dgnretail.nl
www.euretco.com
www.hubo.nl
www.multimate.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf, d.h.z., samenwerking, samen, combinatie, inkoop, organisatie, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, deco home, wand, behang, bekleding, muur, #hubohelpt, #dgn, #dgnretail, #euretco, #hubo, #multimate

Gerelateerd nieuws
Opening Forinnstore Hoogeveen
Op woensdag 25 april vindt de feestelijke opening plaats van het nieuwe pand van de Forinnstore in Hoogeveen.
lees verder
 
Salone del Mobile 2018 druk
lees verder
Faillissementsaanvraag Lil.nl
Woonwebwinkels Lil.nl en Designwonen.com hebben zelf faillissement aangevraagd. Volgens het bedrijf uit Zaandam vanwege een uitzending van Radar.
lees verder
Feestelijke opening Headlam Eindhoven
Vanmiddag was de officiële opening van het nieuwe Service Center van Headlam in Eindhoven onder flinke belangstelling van klanten en leveranciers.
lees verder
Verlies Westwing en Home24
De omzetten van de online interieurwinkels van de Duitse incubator Rocket Internet, Westwing en Home24, zijn in 2017 verder gegroeid. Ook daalde het verlies opnieuw, deze werd flink kleiner.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden