Ook Hubo meer in wonen

Dinsdag 10 april 2018

DGN Retail is met de opening van Hubo Woudenberg een nieuwe richting ingeslagen: ‘zorgeloos wonen’. De winkel is volledig nieuw ingericht met een nieuwe huisstijl.
Ook Hubo meer in wonen
Ook Hubo meer in wonen

DGN Retail, sinds 2014 onderdeel van Euretco, heeft drie winkelformules onder haar hoede: Decorette, Multimate en de doe-het-zelf-keten Hubo.

In de vernieuwde Hubo formule (Hubo helpt) draait alles om de totaaloplossing voor iedere klus voor iedere klant, van beginnende tot heel ervaren klusser. Maar ook voor diegene die het niet zelf willen doen.

De Hubo-formule met 160 outlets kent verschillende winkel formaten, van klein tot heel groot. Het nieuwe concept is daarom schaalbaar opgezet en gaat nu, naast Woudenberg, getest worden in twee nieuwe winkels: Hubo Meerkerk en Multimate Holten. Beide winkels worden dit kwartaal omgebouwd.

Het familiebedrijf Hubo Meerkerk, eind vijftiger jaren opgericht als aannemersbedrijf, werd in 1971 een echte DHZ-winkel, maar met montageservice. Jan en Peter van den Berg (foto 1, Hubo-site): 'In Woudenberg is alles in het groot neergezet, bij ons wordt hetzelfde verhaal verteld en uitgedragen maar dan op minder vierkante meters.'

Een gulden middenweg wordt gerealiseerd in Holten, een winkel die nu nog Multimate is. 'Met een oppervlakte van 1.250 m2 verkoopvloeroppervlakte inclusief Decorette, precies tussen Woudenberg en Meerkerk in,' aldus Gerrit Snellenberg (foto 2, Multimate-site), de eigenaar van Multimate Holten en Groenlo.

 Links

www.dgnretail.nl
www.euretco.com
www.hubo.nl
www.multimate.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf, d.h.z., samenwerking, samen, combinatie, inkoop, organisatie, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, deco home, wand, behang, bekleding, muur, #hubohelpt, #dgn, #dgnretail, #euretco, #hubo, #multimate

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
 
Omzetgroei voor moeder Lampen24.nl
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn geďnspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Omzet interieur goed
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 3,4% meer omgezet dan in mei 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food, waaronder het interieursegment, steeg weer.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden