Online faillissementsveiling Roommade

Woensdag 20 juni 2018

Op 4 mei 2018 is Decopan bv failliet verklaard. Decopan te Asten handelde onder de naam Roommade en was ruim 20 jaar actief als leverancier van vloeren Nu wordt de voorraad geveild via BVA Auctions.
Online faillissementsveiling Roommade

Online veilinghuis BVA Auctions veilt in opdracht van de curator meer dan 500 kavels met vloerbedekking. Tot en met 25 juni 2018 kunnen geÔnteresseerden meebieden. GeÔnteresseerden kunnen ook gebruik maken van de kijkdag op aanstaande vrijdag 22 juni van 10:00 tot 13:00 uur op Stikker 28, 5721 VD Asten.

De veiling bevat grote hoeveelheden laminaat, PVC, parket en dergelijke, maar ook inventaris, gereedschap en magazijn- en werkplaatsinrichting.

Meer informatie over de kavels en veiling is te bekijken via deze link.Links

www.bestgift.net
www.bva-auctions.com
www.roommade.nl

Tags

Nieuws, inrichting, wonen, woon, woning, interieur, design, textiel, glaswerk, servies, accessoire, decoratie, kandelaar, vaas, vazen, woonaccessoire, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, veiling, #roommade, #bva, #bvaauctions, #decopan

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden