Online faillissementsveiling Roommade

Woensdag 20 juni 2018

Op 4 mei 2018 is Decopan bv failliet verklaard. Decopan te Asten handelde onder de naam Roommade en was ruim 20 jaar actief als leverancier van vloeren Nu wordt de voorraad geveild via BVA Auctions.
Online faillissementsveiling Roommade

Online veilinghuis BVA Auctions veilt in opdracht van de curator meer dan 500 kavels met vloerbedekking. Tot en met 25 juni 2018 kunnen geïnteresseerden meebieden. Geïnteresseerden kunnen ook gebruik maken van de kijkdag op aanstaande vrijdag 22 juni van 10:00 tot 13:00 uur op Stikker 28, 5721 VD Asten.
 
De veiling bevat grote hoeveelheden laminaat, PVC, parket en dergelijke, maar ook inventaris, gereedschap en magazijn- en werkplaatsinrichting.

Meer informatie over de kavels en veiling is te bekijken via deze link.

 Links

www.bestgift.net
www.bva-auctions.com
www.roommade.nl

Tags

Nieuws, inrichting, wonen, woon, woning, interieur, design, textiel, glaswerk, servies, accessoire, decoratie, kandelaar, vaas, vazen, woonaccessoire, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, veiling, #roommade, #bva, #bvaauctions, #decopan

Gerelateerd nieuws
Duijndam verlaat Sanoma alweer
Marc Duijndam, de ceo van Sanoma Media Nederland sinds begin dit jaar, stopt er al weer mee. In goed onderling overleg is besloten dit per direct te doen.
lees verder
Ikea koopt meubels op
Ikea gaat binnenkort in vijf Duitse vestigingen gebruikte meubels terugkopen. Het gaat om een proef. Klanten krijgen een tegoedbon als ze hun eerder aangeschafte gebruikte meubel weer terugbrengen naar de woonwinkelketen.
lees verder
 
Ook AR bij Wehkamp
lees verder
Kalse terug in interieurbranche
Hans Kalse is weer terug in de interieurbranche. Hij is begin deze maand aan de slag gegaan in de bedtextielsector als verkoopdirecteur bij het nieuwe bedrijf The Cotton & Blend Company.
lees verder
Máxima met Marmoleum
Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht, dat onlangs officieel werd geopend, is een 'healing environment'. Het ziekenhuis streeft naar 100% genezing van al haar patiënten met kinderkanker.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden