Onduidelijkheid over terugkeer Ado

Vrijdag 12 januari 2018

Berichtten we eergisteren op basis van een bericht van Zimmer + Rohde dat ze met Artex overeenstemming hadden over de distributierechten van de Ado Goldkante-collectie, blijkt dat toch niet het geval.
Onduidelijkheid over terugkeer Ado

Communicatiebureau Weber Shandwich stelt dat het artikel dat we eergisteren publiceerden, dat vanaf januari 2018 de Ado-collectie weer beschikbaar zou zijn in Nederland via Zimmer+Rohde, niet juist is.

Het Hof van Beroep te Brussel heeft weliswaar onlangs bepaald dat Artex de merknaam ADO niet langer mag voeren, maar Artex is het echter niet eens met deze uitspraak en gaat daartegen cassatie instellen. Voorlopig zal Artex het merk Ado dientegevolge echter niet meer gebruiken. De producten in de huidige collectie blijven wel verkrijgbaar via Artex.

 Links

www.ado.nl
www.ado-goldkante.de
www.zimmer-rohde.com
www.zr-infinity.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, kussen, #ZimmerRohde, #Ado

Gerelateerd nieuws
Rotan designwieg
In veel culturen en landen is de wieg van een pasgeboren baby nog steeds een rotanmand. De Sloop-cradle, ontworpen door Studio Irvine voor Yamakawa, is een moderne versie daarvan.
lees verder
 
Nieuwe voorzitter IMG
lees verder
VT Wonen beach office bij Ajuma
Afgelopen vrijdag heeft VT Wonen op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort een nieuwe 'beach office' geopend: vtwonen@ajumabeach.
lees verder
Shypple bespaart zeevrachtkosten
Zelf importeren? Shypple ontwikkelde een digitaal platform, waardoor het importeren en exporteren van onder meer interieurproducten transparanter, makkelijker en goedkoper wordt.
lees verder
 
Ace stoer en luxe door Estida
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden