Onduidelijkheid over terugkeer Ado

Vrijdag 12 januari 2018

Berichtten we eergisteren op basis van een bericht van Zimmer + Rohde dat ze met Artex overeenstemming hadden over de distributierechten van de Ado Goldkante-collectie, blijkt dat toch niet het geval.
Onduidelijkheid over terugkeer Ado

Communicatiebureau Weber Shandwich stelt dat het artikel dat we eergisteren publiceerden, dat vanaf januari 2018 de Ado-collectie weer beschikbaar zou zijn in Nederland via Zimmer+Rohde, niet juist is.

Het Hof van Beroep te Brussel heeft weliswaar onlangs bepaald dat Artex de merknaam ADO niet langer mag voeren, maar Artex is het echter niet eens met deze uitspraak en gaat daartegen cassatie instellen. Voorlopig zal Artex het merk Ado dientegevolge echter niet meer gebruiken. De producten in de huidige collectie blijven wel verkrijgbaar via Artex.

 Links

www.ado.nl
www.ado-goldkante.de
www.zimmer-rohde.com
www.zr-infinity.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, kussen, #ZimmerRohde, #Ado

Gerelateerd nieuws
 
Akkoord CAO Meubelindustrie
lees verder
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder
IMM brengt trends
Aankomende maandag start de belangrijkste internationale meubelbeurs ter wereld: de IMM Cologne. Nog altijd de beurs waar vooral zaken worden gedaan, maar die steeds meer ook alle interieurtrends toont.
lees verder
 
Home & Living Woonindustrie geopend
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden