Nuance bij Forinn

Woensdag 11 oktober 2017

Op de Interieur Collectie Dagen Beurs half september in de Evenementenhal in Gorinchem heeft Forinn haar nieuwe Nuance raamdecoratie collectie geïntroduceerd.
Nuance bij Forinn
Nuance bij Forinn Nuance bij Forinn

Volgens Forinn heeft deze nieuwe Nuance-lijn een aantrekkelijk prijsniveau en is met veel enthousiasme ontvangen. Forinn brengt deze exclusief op de Nederlandse markt met een breed pallet aan kleuren en mogelijkheden.

De collectieboeken zijn voorzien van sfeervolle fotografie (foto 1) om de consument te verleiden. De Nuance-collectie bestaat uit drie boeken:

1. bevat horizontale jaloezieën (Baseline en Ultimate met onder andere Megaview), houten jaloezieën en verticale jaloezieën.

2. toont plissé gordijnen (20 en 32mm onder andere met Smartcord en LiteRise), Duette (25 en 32mm ook onder andere met Smartcord en LiteRise), Duo rolgordijnen en Sheerlight.

3. presenteert rolgordijnen en paneelgordijnen.

Volop aandacht wordt er verder geschonken aan de mogelijkheden van elektrische aansturing, alsook de toepassingen voor kunststof ramen.

Voor de ondersteuning in de winkel heeft Forinn nieuwe displays ontworpen waarmee de verkoop van deze Nuance collectie ondersteund kan worden. Deze displays zijn per stuk (foto 2) verkrijgbaar maar worden ook aangeboden in de vorm van een shop-in-shop concept (foto 3).

 Links

www.forinn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, raam, pvc, lvt, vinyl, stroken, strook, click, klik, plank, stoffering, raamdecoratie, jaloezieen, duette, rolgordijn, paneelgordijn, plisse, #smartcord, #literise, #sheerlight, #forinn, #saffier, #nuance

Gerelateerd nieuws
R+T komt eraan
Van 27 februari tot 3 maart 2018 zal de R+T in Stuttgart van start gaan. Deze beurs voor zonwering, rolluiken en deuren/poorten wordt eens in de drie jaar gehouden, maar is de belangrijkste internationale beurs op dit gebied.
lees verder
 
Sleutel voor Headlam Eindhoven
lees verder
 
Maison & Objet stijgt licht
lees verder
 
Intirio toont veerkracht
lees verder
 
Machtsconcentratie in fourniturenland
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden