Nuance bij Forinn

Woensdag 11 oktober 2017

Op de Interieur Collectie Dagen Beurs half september in de Evenementenhal in Gorinchem heeft Forinn haar nieuwe Nuance raamdecoratie collectie geÔntroduceerd.
Nuance bij Forinn
Nuance bij Forinn Nuance bij Forinn

Volgens Forinn heeft deze nieuwe Nuance-lijn een aantrekkelijk prijsniveau en is met veel enthousiasme ontvangen. Forinn brengt deze exclusief op de Nederlandse markt met een breed pallet aan kleuren en mogelijkheden.

De collectieboeken zijn voorzien van sfeervolle fotografie (foto 1) om de consument te verleiden. De Nuance-collectie bestaat uit drie boeken:

1. bevat horizontale jaloezieŽn (Baseline en Ultimate met onder andere Megaview), houten jaloezieŽn en verticale jaloezieŽn.

2. toont plissť gordijnen (20 en 32mm onder andere met Smartcord en LiteRise), Duette (25 en 32mm ook onder andere met Smartcord en LiteRise), Duo rolgordijnen en Sheerlight.

3. presenteert rolgordijnen en paneelgordijnen.

Volop aandacht wordt er verder geschonken aan de mogelijkheden van elektrische aansturing, alsook de toepassingen voor kunststof ramen.

Voor de ondersteuning in de winkel heeft Forinn nieuwe displays ontworpen waarmee de verkoop van deze Nuance collectie ondersteund kan worden. Deze displays zijn per stuk (foto 2) verkrijgbaar maar worden ook aangeboden in de vorm van een shop-in-shop concept (foto 3).Links

www.forinn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, raam, pvc, lvt, vinyl, stroken, strook, click, klik, plank, stoffering, raamdecoratie, jaloezieen, duette, rolgordijn, paneelgordijn, plisse, #smartcord, #literise, #sheerlight, #forinn, #saffier, #nuance

Gerelateerd nieuws
Somfy Tahoma compatibel met IFTTT
Somfy Tahoma, het Smart Home systeem van Somfy, is vanaf afgelopen vrijdag ook compatibel met IFTTT.
lees verder
 
Prestige behang
lees verder
Headlam naar Intirio
Headlam Nederland, de groothandel met veel producten op het gebied van raamdecoratie en vloeren, gaat weer naar de komende vakbeurs Intirio.
lees verder
 
Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiŽle opening van de nieuwe Home & Living-afdeling ťn een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden