Nuance bij Forinn

Woensdag 11 oktober 2017

Op de Interieur Collectie Dagen Beurs half september in de Evenementenhal in Gorinchem heeft Forinn haar nieuwe Nuance raamdecoratie collectie geÔntroduceerd.
Nuance bij Forinn
Nuance bij Forinn Nuance bij Forinn

Volgens Forinn heeft deze nieuwe Nuance-lijn een aantrekkelijk prijsniveau en is met veel enthousiasme ontvangen. Forinn brengt deze exclusief op de Nederlandse markt met een breed pallet aan kleuren en mogelijkheden.

De collectieboeken zijn voorzien van sfeervolle fotografie (foto 1) om de consument te verleiden. De Nuance-collectie bestaat uit drie boeken:

1. bevat horizontale jaloezieŽn (Baseline en Ultimate met onder andere Megaview), houten jaloezieŽn en verticale jaloezieŽn.

2. toont plissť gordijnen (20 en 32mm onder andere met Smartcord en LiteRise), Duette (25 en 32mm ook onder andere met Smartcord en LiteRise), Duo rolgordijnen en Sheerlight.

3. presenteert rolgordijnen en paneelgordijnen.

Volop aandacht wordt er verder geschonken aan de mogelijkheden van elektrische aansturing, alsook de toepassingen voor kunststof ramen.

Voor de ondersteuning in de winkel heeft Forinn nieuwe displays ontworpen waarmee de verkoop van deze Nuance collectie ondersteund kan worden. Deze displays zijn per stuk (foto 2) verkrijgbaar maar worden ook aangeboden in de vorm van een shop-in-shop concept (foto 3).Links

www.forinn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, raam, pvc, lvt, vinyl, stroken, strook, click, klik, plank, stoffering, raamdecoratie, jaloezieen, duette, rolgordijn, paneelgordijn, plisse, #smartcord, #literise, #sheerlight, #forinn, #saffier, #nuance

Gerelateerd nieuws
 
Blue Drop winnaars Mood 2018
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKís.
lees verder
Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden