Nuance bij Forinn

Woensdag 11 oktober 2017

Op de Interieur Collectie Dagen Beurs half september in de Evenementenhal in Gorinchem heeft Forinn haar nieuwe Nuance raamdecoratie collectie geïntroduceerd.
Nuance bij Forinn
Nuance bij Forinn Nuance bij Forinn

Volgens Forinn heeft deze nieuwe Nuance-lijn een aantrekkelijk prijsniveau en is met veel enthousiasme ontvangen. Forinn brengt deze exclusief op de Nederlandse markt met een breed pallet aan kleuren en mogelijkheden.

De collectieboeken zijn voorzien van sfeervolle fotografie (foto 1) om de consument te verleiden. De Nuance-collectie bestaat uit drie boeken:

1. bevat horizontale jaloezieën (Baseline en Ultimate met onder andere Megaview), houten jaloezieën en verticale jaloezieën.

2. toont plissé gordijnen (20 en 32mm onder andere met Smartcord en LiteRise), Duette (25 en 32mm ook onder andere met Smartcord en LiteRise), Duo rolgordijnen en Sheerlight.

3. presenteert rolgordijnen en paneelgordijnen.

Volop aandacht wordt er verder geschonken aan de mogelijkheden van elektrische aansturing, alsook de toepassingen voor kunststof ramen.

Voor de ondersteuning in de winkel heeft Forinn nieuwe displays ontworpen waarmee de verkoop van deze Nuance collectie ondersteund kan worden. Deze displays zijn per stuk (foto 2) verkrijgbaar maar worden ook aangeboden in de vorm van een shop-in-shop concept (foto 3).

 Links

www.forinn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, raam, pvc, lvt, vinyl, stroken, strook, click, klik, plank, stoffering, raamdecoratie, jaloezieen, duette, rolgordijn, paneelgordijn, plisse, #smartcord, #literise, #sheerlight, #forinn, #saffier, #nuance

Gerelateerd nieuws
 
Intirio 2018 wordt een feest
lees verder
Romo zoekt accountmanager
The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
lees verder
Huisshow Schadebo
Zet het in de agenda: Schadébo uit 's-Hertogenbosch houdt na de herfstvakantie op 30 oktober een huisshow in samenwerking met haar leveranciers.
lees verder
Sinfineco nieuw merk Trevira
Trevira heeft een nieuw merk geïntroduceerd: Trevira Sinfineco. Dit label mag worden gedragen door alle textielproducten die duurzame Trevira producten bevatten.
lees verder
 
Surseance voor uitgeverij Lakerveld
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden