Nuance bij Forinn

Woensdag 11 oktober 2017

Op de Interieur Collectie Dagen Beurs half september in de Evenementenhal in Gorinchem heeft Forinn haar nieuwe Nuance raamdecoratie collectie geïntroduceerd.
Nuance bij Forinn
Nuance bij Forinn Nuance bij Forinn

Volgens Forinn heeft deze nieuwe Nuance-lijn een aantrekkelijk prijsniveau en is met veel enthousiasme ontvangen. Forinn brengt deze exclusief op de Nederlandse markt met een breed pallet aan kleuren en mogelijkheden.

De collectieboeken zijn voorzien van sfeervolle fotografie (foto 1) om de consument te verleiden. De Nuance-collectie bestaat uit drie boeken:

1. bevat horizontale jaloezieën (Baseline en Ultimate met onder andere Megaview), houten jaloezieën en verticale jaloezieën.

2. toont plissé gordijnen (20 en 32mm onder andere met Smartcord en LiteRise), Duette (25 en 32mm ook onder andere met Smartcord en LiteRise), Duo rolgordijnen en Sheerlight.

3. presenteert rolgordijnen en paneelgordijnen.

Volop aandacht wordt er verder geschonken aan de mogelijkheden van elektrische aansturing, alsook de toepassingen voor kunststof ramen.

Voor de ondersteuning in de winkel heeft Forinn nieuwe displays ontworpen waarmee de verkoop van deze Nuance collectie ondersteund kan worden. Deze displays zijn per stuk (foto 2) verkrijgbaar maar worden ook aangeboden in de vorm van een shop-in-shop concept (foto 3).

 Links

www.forinn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, raam, pvc, lvt, vinyl, stroken, strook, click, klik, plank, stoffering, raamdecoratie, jaloezieen, duette, rolgordijn, paneelgordijn, plisse, #smartcord, #literise, #sheerlight, #forinn, #saffier, #nuance

Gerelateerd nieuws
 
Eerste sprekers Incoda bekend
lees verder
Intirio toch in 2019
In tegenstelling tot wat er eerder werd gecommuniceerd, vindt Intirio 2019 wel degelijk plaats. Op dezelfde locatie en in dezelfde periode, maar wel een dag korter.
lees verder
 
Euretco groeit verder
lees verder
Generatiewissel bij Boelaert & Moens
Na meer dan 30 jaar het bedrijf te hebben geleid, draagt Luc Boelaert de leiding van Boelaert & Moens (B&M Fabrics) over aan de volgende generatie.
lees verder
31.000 euro voor kankerpatienten
Dealers en medewerkers van Luxaflex Nederland hebben € 31 duizend euro gehaald tijdens de Roparun.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden