Noviteiten in Woonindustrie

Maandag 03 september 2018

Maandag 3 september is de eerste Marketday XL van het najaar. Daarna is het van zondag 16 tot woensdag 19 september tijd voor de de Vakbeurs in De Woonindustrie (DWI).
Noviteiten in Woonindustrie
Noviteiten in Woonindustrie Noviteiten in Woonindustrie Noviteiten in Woonindustrie Noviteiten in Woonindustrie Noviteiten in Woonindustrie

Naast de Vakbeurs wordt de designshow Dutch Design Dock (DDD) gehouden, die één dag korter is, en zijn uiteraard ook de afdelingen Home & Living, De Droomindustrie en verlichting geopend. Maar natuurlijk zijn er tevens veel noviteiten of bijzondere modellen op meubelgebied.

Het eerste voorbeeld is de Nomad (foto 1) van Cartel Living. Of tafel Heelz van Bodilson via Coming. Heelz (foto 2) gecombineerd met bankje en eetkamerstoelen Jaxar.

Designlicious voert de merken Le Studio (foto 3) en Sagaform, Greenwood & Black Design: merk Donkey Products. DTP Pmp Furniture (foto 4) komt met zes verschillende stoelen met zes verschillende metalen onderstellen. En keuze uit de uitgebreide stoffencollectie en leer.

Eleonora brengt het nieuwe programma Geneve (foto 5, links). Dit is een serie waar vitrinekasten, een dressoir en tv-meubels onder vallen. Het is gemaakt van teakhout en deuren hebben een metaal-look. By-Boo (foto 5, rechts) verbreedt de collectie met een aantal stoere kasten, maar ook met lampen, potten en schalen, spiegeltjes en klokken.

In november 2017 werd een nieuw Recor merk geboren: Recor Home; hedendaags, betaalbaar design, met vijf collecties (Dansaert, foto 6), Ardenne, Zoute, Expo, Hermitage).

Zondag 16 september is het consumentendag (vrije toegang na registratie) van 10-17 uur, maandag 17 en dinsdag 18 september (van 10-20 uur) en woensdag 19 september van (10-17 uur) zijn vakdagen.

 Links

www.bellacomfort.nl
www.by-boo.com
www.cartelliving.nl
www.coming.nl
www.designlicious.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.eleonora.nl
www.recor.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #wallshow, #ddd, #DutchDesignDock, #droomindustrie, #bellacomfort, #byboo, #cartelliving, #coming, #designlicious, #eleonora, #recor

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
The Future of Sleep
De innovatie van slaap: Hšstens en de Dutch Design Foundation slaan de handen ineen voor The Future of Sleep tijdens de DDW.
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Equilli naar DWI
De slapenafdeling van DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein wordt per 1 december verrijkt met de firma Equilli uit Mechelen.
lees verder
Interieuromzet stabiliseert
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 3,4% meer omgezet dan in augustus 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food steeg maar het interieur bleef vrijwel gelijk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden