NK Stoffeerkampioenen 2018

Dinsdag 18 september 2018

Vanmiddag tijdens de laatste dag van de Incoda werden winnaars van de NK Meubelstofferen en NK Parketleggen bekend gemaakt. De jury van de NK Woningstofferen was bij het sluiten van de beurs nog volop aan het werk.
NK Stoffeerkampioenen 2018
NK Stoffeerkampioenen 2018 NK Stoffeerkampioenen 2018 NK Stoffeerkampioenen 2018

Dit jaar werden op de Incoda (Interieur Collectie Dagen) geen de bronzen, zilveren en gouden schaar uitgereikt door het HMC voor de NK Meubelstofferen, maar bekers. De derde plaats was voor Isa Leering (foto 1 tweede van rechts) van Meubelstoffeerderij Dijkstra uit Uitgeest. De tweede plaats voor Fred Krops (foto 1 derde van links) van Meubelstoffeerderij Kops uit Den Haag, de winnaar was Harry van Schijndel van Meubelstoffeerderij Parijs uit Vlijmen (foto 1 derde van rechts).

Bij de NK Parketleggen voor senioren was de derde plaats voor Jasper Hoogervorst (foto 3 links) van Hoogervorst Parket, die ook al de Rigo-bokaal (foto 2) had gekregen. Nummer twee was Paul Snijders (foto 3, tweede van links) van PBD Parket en winnaar van de Rien Bouwmeester wisselbokaal was Marcel Schipper (foto 3, derde van links) van Schipper Parket. Laatstgenoemde werd in 2013 en 2014 al tweede en in 2015 ook al eens eerste!

Derde plek bij de aspiranten was Michael van de Gouw - Verburg (foto 3 rechts) van BRN Parket, nummer twee was Koen Kemmeren (foto 3, tweede van rechts) van Nobel Parket. En de winnaar van de Ad van Mierlo-bokaal was Mika Stevens (foto 3, derde van rechts) van Pruysen Parket, die vorig jaar nog tweede werd.

De publieksprijs, de Walter Esch bokaal, ging naar Fred Witkamp (foto 4 links) van Parketwacht.

 

Sponsoren van het NKP waren Festool, Houtbedrijf Kerkhofs, PPC, Rigo Verffabriek en Stauf.

 Links

www.brnparket.nl
www.evenementenhal.nl
www.festool.nl
www.hmcollege.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.meubelstoffeerderijdijkstra.nl
www.meubelstoffeerderijkops.nl
www.meubelstoffeerderijparijs.nl
www.nobelparket.nl
www.parket-problemen.nl
www.parketkerkhofs.be
www.parketwacht.nl
www.plintenenprofielencentrale.nl
www.pruysenparket.nl
www.rigoverffabriek.nl
www.schipperparket.nl
www.stauf.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, vlamvertragend, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, stofferen, stoffeerder, meubelstofferen, meubelstofferder, woningstofferen, woningstoffeerder, leggen, vloer, marmoleum, linoleum, presentatie, introductie, NK, Nationaal Kampioenschap, ICD, #Incoda, Interieur Collectie Dagen, beurs, show, event, vakbeurs, showroom, #nkparketleggen, #nkmeubelstofferen, #nkwoningstofferen

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden