Nieuwe Luxaflex vouwgordijnen

Dinsdag 09 oktober 2018

De nieuwe collectie vouwgordijnen van raambekledingsleverancier Luxaflex bestaat uit twee delen: Elegant Wonen en Tijdloos Wonen.
Nieuwe Luxaflex vouwgordijnen

In de collectie Luxaflex® vouwgordijnen is keuze uit meer dan 100 items. Naast verschillende decoratieve mogelijkheden is er de keuze gevoerd of ongevoerd en varieert de stofkeuze van zijde en linnen en de kleuren velvet tot metallic. Ook zijn er stoffen met een akoestische en vlamvertragende werking of met een Cradle to Cradle Certified™ Brons certificaat. Alle producten worden op maat gemaakt en zijn voorzien van kindveilige klikringen.

De Luxaflex vouwgordijnen-collectie Tijdloos Wonen biedt een goede basisoplossing voor iedereen: breed-toepasbare stoffen die aansluiten bij iedere interieurstijl van modern en strak tot een romantische en klassieke inrichting. Deze collectie is beschikbaar in de drie typen voeringen: lichtdoorlatend, thermo of verduisterend. Deze wordt geleverd met een kindveilige metalen kettingbediening, witte hardware en witte koorden. De stofplooi wordt gecreëerd door baleinen die met de hand aan de achterkant van het vouwgordijn genaaid zijn. Daardoor heeft deze collectie vouwgordijnen simpele, rechte lijnen, die de natuurlijke schoonheid van de stof tonen.

De collectie Elegant Wonen is leverbaar in dertien stofkwaliteiten, zes hardware-kleuren in een lichtdoorlatende (Seta) of verduisterende (Ferla) voering. Deze collectie heeft ronde aluminium baleinen, die voorzien zijn van een meeverende magneet die zorgt voor een strakke tunnel. Ook zijn deze vouwgordijnen verkrijgbaar met SmartCord-kettingbediening of met het bedieningssysteem PowerView Motorisation.

 Links

www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissť, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, powerview, smartcord, buitenzonwering, #luxaflex, #smartcord, #powerview

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden