Nieuwe karpetten STG

Woensdag 11 april 2018

Recent introduceerde STG Carpets een nieuwe collecties karpetten met twee bijzondere dessins.
Nieuwe karpetten STG

De nieuwe flatweave karpetten van STG Carpets zijn verkrijgbaar in twee verschillende dessins (foto, links Schotland en rechts Wales), ieder in vier vergelijkbare kleurstellingen namelijk blauw, antraciet (foto rechts), terra (foto links) en groen.

De mogelijke maten zijn 170 x 240, 200 x 280, 280 x 300 en 280 x 380cm. Het poolmateriaal bestaat uit een mix van polyester en polyacryl, wat volgens het bedrijf uit Genemuiden een goede lichtechtheid garandeert.

 Links

www.stgcarpets.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, woningtextiel, interieurtextiel, textiel, woontextiel, karpet, kleed, vloerkleed, tapijt, #stg

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKs.
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder
Tarkett neemt Lexmark over
Tarkett gaat verder in tapijt: de vloerenproducent neemt de Amerikaanse fabrikant van projecttapijt Lexmark Carpet Mills over.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden