Nieuwe karpetten STG

Woensdag 11 april 2018

Recent introduceerde STG Carpets een nieuwe collecties karpetten met twee bijzondere dessins.
Nieuwe karpetten STG

De nieuwe flatweave karpetten van STG Carpets zijn verkrijgbaar in twee verschillende dessins (foto, links Schotland en rechts Wales), ieder in vier vergelijkbare kleurstellingen namelijk blauw, antraciet (foto rechts), terra (foto links) en groen.

De mogelijke maten zijn 170 x 240, 200 x 280, 280 x 300 en 280 x 380cm. Het poolmateriaal bestaat uit een mix van polyester en polyacryl, wat volgens het bedrijf uit Genemuiden een goede lichtechtheid garandeert.

 Links

www.stgcarpets.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, woningtextiel, interieurtextiel, textiel, woontextiel, karpet, kleed, vloerkleed, tapijt, #stg

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
 
Tour de Vrouwen in het Parket
lees verder
Ruckstuhl naar Mommersteeg
Er is een nieuw managementteam bij de Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl en een nieuwe vertegenwoordiging voor de Benelux sinds 1 juli 2018.
lees verder
Met Egalsoft naar Disneyland
Egalsoft ondertapijt van Estillon bestaat 25 jaar en om dit te vieren kunnen detaillisten tot en met 31 december 2018 sparen voor een dagkaart Disneyland Paris!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden