Nieuwe exposanten MBB

Maandag 08 oktober 2018

Naast veel trouwe exposanten staan er ook mooie nieuwe exposanten op de Meubelbeurs Brussel begin november.
Nieuwe exposanten MBB
Nieuwe exposanten MBB Nieuwe exposanten MBB Nieuwe exposanten MBB Nieuwe exposanten MBB Nieuwe exposanten MBB

Van zondag 4 tot woensdag 7 november staan op de Meubelbeurs Brussel in hal 3 de Italianen Max Divani, Franco Ferri, Altoni en New Trend Concepts. Bij het segment Square zijn het Roemeense Mark Oliver (foto 1) en het Kroatische Dizz Concept (foto 2, Ling) twee nieuwe namen. In hal 4 maar liefst drie Griekse nieuwkomers: Laïc (kasten), Gyllos (tafels & stoelen) en Kitwood (foto 3, meubelen). Verder zijn ook Steinpol, Vilmers, Releazz, Albea (foto 4) en Terraneo nieuw op de exposantenlijst.

In hal 5 vinden we Lievens in een stand samen met Confortluxe. Ook in Brussels by Night (hal 6) twee nieuwe Griekse bedrijven: Candia en M&G. Verder zijn er vooral in het bedlinnen interessante nieuwkomers: Duvatex, Mia Zia en De Witte Lietaer. Het Bulgaarse Axbro brengt bijzondere pootjes voor boxsprings.

Veel nieuwe namen ook in hal 8: uit België Kasaïs, Igor Home Interiors (foto 5) en Credendo+, uit Nederland komen Living Furn en hun Brix-collectie, Light&Living (Lightmakers) en House of Sakk. Uit Duitsland komt Sit Möbel. En met Artesano en Tora Brasil staan er zelfs twee nieuwe Braziliaanse exposanten!

In de Patio is Sticky Lock nieuw. Zij zijn gespecialiseerd in augmented reality voor de meubelsector. In hal 9 tenslotte tonen I-Catchers, Hygge Design, Cadraven, MA Salgueiro, Soft Naert en Gave zich voor het eerst in Brussel.

De volledige exposantenlijst is te vinden op de Meubelbeurs-website.

De laatste jaren vinden steeds meer interieurarchitecten en projectinrichters de weg.Exposanten die actief zijn op de Contractmarkt herkent u aan een C-logo: een Contract-pictogram (foto 6).De beurs in de Heizelpaleizen van Brussels Expo, Belgiëplein 1, B-1020 Brussel, is dagelijks open van 9-19 uur, woensdag tot 18 uur. De beurs is toegankelijk voor registreerde bezoekers die hier toegangskaarten kunnen bestellen. Nog niet geregistreerd? Dat kan bij de entree.
Links

www.albea-mobili.com
www.dizzconcept.com
www.igor.be
www.kitwood.gr
www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, MozaÔek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #boutique, #hospitalityworld

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
The Future of Sleep
De innovatie van slaap: Hšstens en de Dutch Design Foundation slaan de handen ineen voor The Future of Sleep tijdens de DDW.
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Equilli naar DWI
De slapenafdeling van DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein wordt per 1 december verrijkt met de firma Equilli uit Mechelen.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden