Nieuwe directeur Imm Cologne

Woensdag 02 mei 2018

Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
Nieuwe directeur Imm Cologne

Claire Steinbrück (35) neemt het projectmanagement van de internationale meubelbeurs in Keulen over als de nieuwe directeur van Imm Cologne. Eerder werkte zij meer dan twee jaar voor Koelnmesse als group leader international fairs in de International Division.

Ze volgt Uwe Deitersen op, die op weg is naar de nieuw gecreëerde functie van director customer relations voor de meubelindustrie en verantwoordelijk zal zijn voor contacten met inkoopverenigingen en met key-account exposanten en bezoekers en relevante internationale organisaties. Deitersen zal tot 31 juli 2018 dus ook zijn activiteiten voortzetten als directeur van de imm cologne, de functie die hij ruim tien jaar heeft vervuld.

Claire Steinbrück zal in de komende jaren samenwerken met creatief directeur Dick Spierenburg over de transformatie van Imm cologne in een complete inrichtingsbeurs. "Ze heeft op indrukwekkende wijze haar strategische en conceptuele kracht bewezen op het gebied van buitenlandse handelsbeurzen. Daarom vertrouwen wij haar met plezier toe aan een van onze evenementen met een grote internationale aantrekkingskracht. De toekomst van imm cologne is bij haar in goede handen ", zegt Katharina C. Hamma, Managing Director van Koelnmesse.

Voordat Claire Steinbrück in april 2016 bij de Koelnmesse ging werken, bekleedde ze na haar studie beurs-, congres- en eventmanagement in Ravensburg verschillende functies bij Messe Frankfurt.

De volgende Imm Cologne vindt plaats van 14-20 januari 2019 in Keulen.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, Orgatec, Spoga, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #imm18, #imm2018

Gerelateerd nieuws
Epos via Stas
Sinds kort vertegenwoordigt Stas Home Déco uit Barendrecht als agent het Zweedse woondecoratielabel Epos of Sweden in België en Nederland.
lees verder
 
Home Stock Eindhoven permanent
lees verder
Omzet interieur opnieuw grillig
De Nederlandse detailhandel heeft in februari 1,5% meer omgezet dan in maart 2017, het volume was bijna 2% hoger. Maar non-food kromp met bijna 1% en dhz-, keuken- en vloerenzaken zelfs nog iets meer!
lees verder
 
Nieuwe Egger-collectie via Gelasta
lees verder
Sika blijft zelfstandig
Na 3,5 jaar is het Sika gelukt om de overnamestrijd met Saint-Gobain te beëindigen en een zelfstandige toekomst zeker te stellen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden