Nieuwe directeur Imm Cologne

Woensdag 02 mei 2018

Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
Nieuwe directeur Imm Cologne

Claire Steinbrück (35) neemt het projectmanagement van de internationale meubelbeurs in Keulen over als de nieuwe directeur van Imm Cologne. Eerder werkte zij meer dan twee jaar voor Koelnmesse als group leader international fairs in de International Division.

Ze volgt Uwe Deitersen op, die op weg is naar de nieuw gecreëerde functie van director customer relations voor de meubelindustrie en verantwoordelijk zal zijn voor contacten met inkoopverenigingen en met key-account exposanten en bezoekers en relevante internationale organisaties. Deitersen zal tot 31 juli 2018 dus ook zijn activiteiten voortzetten als directeur van de imm cologne, de functie die hij ruim tien jaar heeft vervuld.

Claire Steinbrück zal in de komende jaren samenwerken met creatief directeur Dick Spierenburg over de transformatie van Imm cologne in een complete inrichtingsbeurs. "Ze heeft op indrukwekkende wijze haar strategische en conceptuele kracht bewezen op het gebied van buitenlandse handelsbeurzen. Daarom vertrouwen wij haar met plezier toe aan een van onze evenementen met een grote internationale aantrekkingskracht. De toekomst van imm cologne is bij haar in goede handen ", zegt Katharina C. Hamma, Managing Director van Koelnmesse.

Voordat Claire Steinbrück in april 2016 bij de Koelnmesse ging werken, bekleedde ze na haar studie beurs-, congres- en eventmanagement in Ravensburg verschillende functies bij Messe Frankfurt.

De volgende Imm Cologne vindt plaats van 14-20 januari 2019 in Keulen.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, Orgatec, Spoga, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #imm18, #imm2018

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
 
Omzetgroei voor moeder Lampen24.nl
lees verder
 
Hml samen met JWR
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn geïnspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Omzet interieur goed
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 3,4% meer omgezet dan in mei 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food, waaronder het interieursegment, steeg weer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden