Nieuw tapijt bij Interfloor

Donderdag 04 juni 2015

Interfloor heeft een nieuw tapijtcollectie: Murano. Een heerlijk zacht tapijt die voornamelijk voor gebruik in kinder- en slaapkamer is ontworpen. Ook de Mercator Project-collectie onderging vernieuwingen.
Nieuw tapijt bij Interfloor
Nieuw tapijt bij Interfloor

De nieuwe Murano heeft een gesneden pool van 100% 6.0 Soft@home polyamide, tweedraads getwijnd Gentle Touch Yarn. Dit zorgt voor een aangenaam woongenot met een luxe en prettige uitstraling. Het tapijt heeft een subtiele bedrukking waardoor het een levendig beeld geeft zonder dat dit onrustig oogt, zo stelt het bedrijf uit Zwartsluis.

Het tapijt is verkrijgbaar in 12 verschillende grijs- en pasteltinten, heeft een gebruiksclassificatie 22+, is geschikt voor trappen, antistatisch en akoestiek verbeterend. De adviesverkoopprijs is € 98,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 24,50 per m²) – exclusief legkosten.

De Mercator Project tapijtcollectie is vernieuwd met een serie actuele kleurtinten. Verschillende grijs-, greige en beige tinten en meer fellere kleuren als aqua en oker resulteren in een geheel nieuw kleurenpalet bestaande uit 16 kleuren.

Deze zwaardere lussenpool/bouclé kwaliteit (800gr/m2 100% polyamide garen) is ontwikkeld voor de projectmarkt waardoor toepasbaar in kantoren, showrooms en winkels en vanzelfsprekend geschikt voor gebruik op trappen en zwenkwielen (Gebruiksclassificatie: 32 en 23). Maar gelijktijdig is deze levendige lussenpool erg praktisch en modern voor woon-, slaap en kinderkamer. Voor extra bescherming en onderhoudsgemak voorzien van Scotchgard Protector waardoor het tapijt veel langer mooi zal blijven. De prijs is gelijk aan de Murano.Links

www.interfloor.nl
http://www.interfloor.nl/vernieuwd-mercator-project-tapijtcollectie/
http://www.interfloor.nl/nieuw-murano-tapijtcollectie/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, tapijt, Murano, Mercator, Interfloor, grossier, leverancier

Gerelateerd nieuws
Domotex rapport
Gisteren is de Domotex in Hannover afgesloten. De vernieuwde opzet van de 2018-editie werd volgens de organisatie door de vloerbedekkingswereld enthousiast omarmt.
lees verder
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder
 
Etnische vloerkleden trend
lees verder
Headlam TV naar Deventer
In 2017 heeft Headlam elke maand een Flatscreen TV verloot onder de bestellingen die via het Headlam online bestelsysteem geplaatst werden. Vloerenhuis Deventer kreeg de laatste.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden