New Normal NNI

Donderdag 08 maart 2018

De trenddag van het Nederlands Interieur Instituut (NII) is dit voorjaar op dinsdag 27 maart. In het Nationaal Militair Museum in Soest.
New Normal NNI

Zuzanna Skalska zal tijdens deze NII Trenddag een uitgebreide presentatie geven van haar visie op nieuwe ontwikkelingen. Haar presentaties staan volgens het NII bol van ideeën, innovatie, services, materialen en technologieën. Zij legt verbanden tussen verschillende branches en verruimt visies.

De wereld verandert. Sneller dan ooit tevoren. De technologische ontwikkelingen gaan steeds harder en dat heeft een grote invloed op consument, bedrijven en de mensen die er werken. Die veranderingen vragen namelijk om een andere mindset: accepteer deze veranderingen als New Normal.

Onderwerpen als 'telomeren', 'Robot Love', 'anthropoceen' en vele andere passeren de revue. Als een resultaat van constant streven om de wereld te verbeteren door middel van technologieën, staan we aan de vooravond van de vierde industriële revolutie. Waar het één begint, eindigt het andere. We zijn getuige van het einde van de wereldorde die de afgelopen twintig jaar de boventoon heeft gevoerd. Het bestaande systeem van denken is over, vertrouwen in de politiek en de media (dat geldt natuurlijk niet voor Interieurjournaal;-), red.) lijken voorbij, het financiële systeem en het geduld van de samenleving lopen ten einde.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via info@interieurinstituut.nl à € 150 (normaal € 295,00 per persoon. Het dagprogramma start om 10 uur en eindigt om 17 uur, waarbij een bezoek aan het museum is inbegrepen.

 Links

www.interieurinstituut.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, mode, fashion, trend, textiel, forecast, voorspelling, trenddag, textielindustrie, #nii

Gerelateerd nieuws
 
Monochroom behang
lees verder
 
Opening Headlam Eindhoven
lees verder
Alle zachtboard Estillon nu Egalfloor
Estillon levert vanaf nu de zachtboard-range onder één naam: Egalfloor. Deze zachtboardondervloeren zijn geschikt voor vinyl, parket, laminaat of tapijt.
lees verder
 
Mflor Authentic Lake gepresenteerd
lees verder
VT Wonen beach office bij Ajuma
Afgelopen vrijdag heeft VT Wonen op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort een nieuwe 'beach office' geopend: vtwonen@ajumabeach.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden