Moooi met Merantine en Dadara

Dinsdag 03 oktober 2017

Interieurleverancier Moooi uit Breda heeft zich versterkt met een nieuwe brand manager: Merantine Paree. En Dadara-karpetten.
Moooi met Merantine en Dadara
Moooi met Merantine en Dadara Moooi met Merantine en Dadara Moooi met Merantine en Dadara

Marantie Paree (foto 1) is afkomstig van Fetim waar ze ruim twee jaar als design manager heeft gewerkt. Daarvóór is ze in dezelfde functie drieënhalf jaar bij Forbo Flooring actief geweest, waar ze na een intermezzo van bijna vijf jaar terugkeerde. Daarvoor had ze bij Forbo namelijk reeds een carrière van ruim vijfenhalf jaar gehad.

Moooi is leverancier van verlichting, mooie zit- en opbergmeubelen, tafels, accessoires en karpetten. Afgelopen zaterdag werden nog zes nieuwe Dadara Signature Carpets gepresenteerd, geselecteerd door Marcel Wanders op basis van schilderijen: eerst konden in de KochxBox Gallery in Amsterdam de originele schilderijen van Dadara (foto 2) bekeken worden en vervolgens de karpetten in de showroom van Moooi.
Afgebeeld zijn de karpetten 'Game Over' (foto 3) en 'In Like We Trust' (foto 4) die met een doorsnede van 150 cm € 1.699, van 250 cm € 2.799 en van 350 cm € 3.399 kosten.

 Links

www.fetimgroup.com
www.forbo-flooring.nl
www.kochxbos.nl
www.marcelwanders.com
www.moooi.com
www.moooicarpets.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, design, project, personalia, personeel, vacature, vloer, parket, marmoleum, linoleum, vinyl, pvc, lvt, laminaat, karpet, licht, verlichting, meubel, kroonluchter, bank, zitmeubel, kast, opbergmeubel, accessoires, decoratie, #fetim, #forboflooring, #moooi, #moooicarpets, #dadara, #signaturecarpets, #marcelwanders, #kochxbox

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Mooie hanglamp Moooi
Arihiro Miyake is de ontwerper van de prachtige hanglamp Coppélia van Moooi uit Breda.
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden