Meubelshows samen sterk

Maandag 31 juli 2017

Eindelijk! Tijdens de Vakbeurs van De Woonindustrie in Nieuwegein zullen ook de bekende meubellabels hun dealerevent - met de nieuwe naam Dutch Design Dock - op deze locatie houden. De start van minder versnippering?
Meubelshows samen sterk

Dutch Design Dock vindt plaats in de Beursfabriek te Nieuwegein (het voormalige Homeboxx), eigendom van en liggend naast De Woonindustrie. Het is de opvolger van The Wall Show dat twee keer door een aantal merkleveranciers zélf werd georganiseerd in The Wall in Leidsche Rijn Utrecht, een paar kilometer verderop. Nu wordt dit nieuwe event georganiseerd door Euretco, dat naast een als retailorganisatie ook als een professioneel beursorganisator wordt gezien.
 
Hans Filippini, Marketing Manager Leolux en Pode: “We waren echter toe aan een professionaliseringsslag. Er is veel kennis en ervaring aanwezig bij de mensen in Hoevelaken en ze kennen de merken. Met hun netwerk moet het mogelijk zijn om nieuwe deelnemers aan te trekken. Het zal ongetwijfeld een mooi event worden, op een passende locatie die helemaal is ingericht op het houden van beurzen.”
 
Deelname aan Dutch Design Dock is voorbehouden aan geselecteerde A-labels in de interieurbranche. “Inspiratie staat centraal tijdens het event. Je kunt het zien als een meet & greet tussen leveranciers en dealers,” aldus Peter Seemann, directeur Euretco Wonen.”
 
Chantal Gorseling, Sales Manager bij De Woonindustrie is blij met de locatiekeuze voor Dutch Design Dock: “Een geweldige aanvulling op onze huidige beurzen. Voor winkeliers is het voordeel het grootst: zij kunnen terecht op een locatie in het hart van Nederland, waar een aantal hoogwaardige aanbieders zich verenigt. Dat scheelt hen veel reistijd.”
 
Dutch Design Dock is uitsluitend toegankelijk op uitnodiging. Het event wordt gehouden op maandag 11 en dinsdag 12 september van 11-21 uur. De Vakbeurs in de Woonindustrie zal al een dag eerder opengaan én later sluiten: van zondag 10 tot woensdag 13 september. Van 10-18 uur, maandag tot 19 uur.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.euretco.com
www.leolux.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, stoel, fauteuil, bank, #Droomindustrie, #Woonindustrie, #DeWoonindustrie, #leolux, #pode, #wallshow, #DDD, #DutchDesignDock, #Euretco

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
The Future of Sleep
De innovatie van slaap: Hšstens en de Dutch Design Foundation slaan de handen ineen voor The Future of Sleep tijdens de DDW.
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden