Meubelshows samen sterk

Maandag 31 juli 2017

Eindelijk! Tijdens de Vakbeurs van De Woonindustrie in Nieuwegein zullen ook de bekende meubellabels hun dealerevent - met de nieuwe naam Dutch Design Dock - op deze locatie houden. De start van minder versnippering?
Meubelshows samen sterk

Dutch Design Dock vindt plaats in de Beursfabriek te Nieuwegein (het voormalige Homeboxx), eigendom van en liggend naast De Woonindustrie. Het is de opvolger van The Wall Show dat twee keer door een aantal merkleveranciers zélf werd georganiseerd in The Wall in Leidsche Rijn Utrecht, een paar kilometer verderop. Nu wordt dit nieuwe event georganiseerd door Euretco, dat naast een als retailorganisatie ook als een professioneel beursorganisator wordt gezien.
 
Hans Filippini, Marketing Manager Leolux en Pode: “We waren echter toe aan een professionaliseringsslag. Er is veel kennis en ervaring aanwezig bij de mensen in Hoevelaken en ze kennen de merken. Met hun netwerk moet het mogelijk zijn om nieuwe deelnemers aan te trekken. Het zal ongetwijfeld een mooi event worden, op een passende locatie die helemaal is ingericht op het houden van beurzen.”
 
Deelname aan Dutch Design Dock is voorbehouden aan geselecteerde A-labels in de interieurbranche. “Inspiratie staat centraal tijdens het event. Je kunt het zien als een meet & greet tussen leveranciers en dealers,” aldus Peter Seemann, directeur Euretco Wonen.”
 
Chantal Gorseling, Sales Manager bij De Woonindustrie is blij met de locatiekeuze voor Dutch Design Dock: “Een geweldige aanvulling op onze huidige beurzen. Voor winkeliers is het voordeel het grootst: zij kunnen terecht op een locatie in het hart van Nederland, waar een aantal hoogwaardige aanbieders zich verenigt. Dat scheelt hen veel reistijd.”
 
Dutch Design Dock is uitsluitend toegankelijk op uitnodiging. Het event wordt gehouden op maandag 11 en dinsdag 12 september van 11-21 uur. De Vakbeurs in de Woonindustrie zal al een dag eerder opengaan én later sluiten: van zondag 10 tot woensdag 13 september. Van 10-18 uur, maandag tot 19 uur.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.euretco.com
www.leolux.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, stoel, fauteuil, bank, #Droomindustrie, #Woonindustrie, #DeWoonindustrie, #leolux, #pode, #wallshow, #DDD, #DutchDesignDock, #Euretco

Gerelateerd nieuws
Gifvrij bedlinnen voor kids
Coco-Mat, sinds 1989 gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en woonproducten, lanceert een nieuwe gifvrije bedtextielcollectie voor kinderen.
lees verder
 
Natuzzi preview Milaan
lees verder
Graphic Project-SDN nu leverbaar
De nieuwe tapijtcollectie Graphic Project-SDN van Interfloor heeft het effect van een betonnen vloer of een grafisch lijnenspel.
lees verder
R+T komt eraan
Van 27 februari tot 3 maart 2018 zal de R+T in Stuttgart van start gaan. Deze beurs voor zonwering, rolluiken en deuren/poorten wordt eens in de drie jaar gehouden, maar is de belangrijkste internationale beurs op dit gebied.
lees verder
 
Sleutel voor Headlam Eindhoven
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden