Met je smartphone naar bed

Dinsdag 26 juni 2018

Terwijl er steeds meer geluiden zijn dat het in verband met een goede slaap verstandig is om je smartphone en andere elektronische apparatuur uit de slaapkamer te weren wordt Auping Connect geÔntroduceerd. Juist om beter te slapen!
Met je smartphone naar bed

Met Auping Connect kan een Auping bed wordt versteld met een smartphone of tablet. Inclusief een bijzondere wekkerfunctie: de verstelbare bodem kan op een vooraf ingesteld tijdstip omhoog komen, waardoor de gebruiker ontspannen wakker wordt. In de toekomst kan Auping Connect ook andere apparaten in de slaapkamer aansturen.
 
Het eenvoudig verstellen van een bed biedt comfort en gemak: het hoofdeinde iets hoger om te lezen, het voeteneinde omhoog bij een beenblessure of lekker rechtop ontbijten in bed.

Goed slapen begint met een goed bed en matras, maar ook de juiste temperatuur en verlichting in de slaapkamer zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Op termijn gaat Auping Connect daarom communiceren met andere apparatuur in huis, zodat de verwarming op de juiste temperatuur staat voor het slapen, lampen uitgaan als de ogen dichtgaan en muziek begint te spelen als de wekker gaat. Met behulp van deze slimme technologie wil Auping een nog betere bijdrage leveren aan een goede nachtrust. De Auping Connect gaat € 149 kosten.

 Links

www.auping.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, slaapkamer, bediening, verstelbaar, remote, afstandsbediening, matras, ledikant, nachtrust, online, e-commerce, interieurwinkel, detaillist, retail, winkel, smartphone, tablet, app, #auping, #aupingconnect, #connect

Gerelateerd nieuws
The Future of Sleep
De innovatie van slaap: Hšstens en de Dutch Design Foundation slaan de handen ineen voor The Future of Sleep tijdens de DDW.
lees verder
Equilli naar DWI
De slapenafdeling van DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein wordt per 1 december verrijkt met de firma Equilli uit Mechelen.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB
Naast veel trouwe exposanten staan er ook mooie nieuwe exposanten op de Meubelbeurs Brussel begin november.
lees verder
 
Doorstart voor Lil.nl
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden