Met je smartphone naar bed

Dinsdag 26 juni 2018

Terwijl er steeds meer geluiden zijn dat het in verband met een goede slaap verstandig is om je smartphone en andere elektronische apparatuur uit de slaapkamer te weren wordt Auping Connect geïntroduceerd. Juist om beter te slapen!
Met je smartphone naar bed

Met Auping Connect kan een Auping bed wordt versteld met een smartphone of tablet. Inclusief een bijzondere wekkerfunctie: de verstelbare bodem kan op een vooraf ingesteld tijdstip omhoog komen, waardoor de gebruiker ontspannen wakker wordt. In de toekomst kan Auping Connect ook andere apparaten in de slaapkamer aansturen.
 
Het eenvoudig verstellen van een bed biedt comfort en gemak: het hoofdeinde iets hoger om te lezen, het voeteneinde omhoog bij een beenblessure of lekker rechtop ontbijten in bed.

Goed slapen begint met een goed bed en matras, maar ook de juiste temperatuur en verlichting in de slaapkamer zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Op termijn gaat Auping Connect daarom communiceren met andere apparatuur in huis, zodat de verwarming op de juiste temperatuur staat voor het slapen, lampen uitgaan als de ogen dichtgaan en muziek begint te spelen als de wekker gaat. Met behulp van deze slimme technologie wil Auping een nog betere bijdrage leveren aan een goede nachtrust. De Auping Connect gaat € 149 kosten.

 Links

www.auping.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, slaapkamer, bediening, verstelbaar, remote, afstandsbediening, matras, ledikant, nachtrust, online, e-commerce, interieurwinkel, detaillist, retail, winkel, smartphone, tablet, app, #auping, #aupingconnect, #connect

Gerelateerd nieuws
Veel Scandinavisch op Showup
Scandinavische merken zijn elke editie goed vertegenwoordigd op Showup. Niet alleen qua hoeveelheid, maar ook via het Deens Design Paviljoen.
lees verder
Toch nieuw leven CS Schmal
Eind juni leek het definitief 'Schluss' voor CS Schmalmoebel. Nu blijft de geest van het bedrijf toch overeind: Çilek neemt merk- en modelrechten over.
lees verder
Ikea koopt meubels op
Ikea gaat binnenkort in vijf Duitse vestigingen gebruikte meubels terugkopen. Het gaat om een proef. Klanten krijgen een tegoedbon als ze hun eerder aangeschafte gebruikte meubel weer terugbrengen naar de woonwinkelketen.
lees verder
 
Ook AR bij Wehkamp
lees verder
Matrassenwereld spartelt, Muun failliet
De matrassenwereld wordt stevig door elkaar geschut en nu heeft ook een van de online spelers, Muun van oprichters Vincent Brass en Frederic Böert, faillissement in Duitsland moeten aanvragen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden