Machtsconcentratie in fourniturenland

Woensdag 07 februari 2018

Uzin Utz Nederland is eigenaar geworden van zowel Forinn als Bosgoed Groothandel. De beide bedrijven zullen per direct worden aangestuurd door Harry Elshof.
Machtsconcentratie in fourniturenland

Van links naar rechts: Gerben Bouwmeester (directeur Uzin Utz Nederland), Richard Bosveld en Hans Wijnants (beide namens Forinn bv) en Harry Elshof (nieuwe directeur Forinn/Bosgoed).

 

 

Uzin Utz Nederland bv, per 1 januari de nieuwe naam van Unipro bv en onderdeel van het Duitse Uzin Georg Urtz GmbH & Co., slaat hiermee een flinke slag in de strijd om klant op het gebied van -vooral- fournituren. Door deze overname ontstaat een groothandelscombinatie met landelijke dekking.

Bosgoed heeft de hoofdvestiging in Deventer en twee afhaalvestigingen in Heerenveen en Assen. Er werken 35 medewerkers. Forinn heeft de hoofdvestiging in Asten en Forinnstores in Den Bosch, Hoofddorp, Hengelo, Hoogeveen, Nieuwegein, Nuth, Ridderkerk en Zwolle. Bij Forinn werken 54 medewerkers.

Forinn en Bosgoed zijn onderdeel van Uzin Utz Nederland, maar zullen onafhankelijk van Uzin Utz Nederland in de markt opereren. Harry Elshof zal als directeur/aandeelhouder de komende tijd onderzoeken waar synergie behaald kan worden, met als doel de dienstverlening van beide groothandelsbedrijven te optimaliseren.

Richard Bosveld, de huidige directeur van Forinn, concentreert zich verder op zijn andere bedrijf, Estillon bv, waarmee hij internationale groeiplannen heeft.

 Links

www.bosgoed.nl
www.estillon.com
www.forinn.nl
www.unipro.be
www.unipro.nl
www.uzin-utz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, naamswijziging, #unipro, #uzin, #uzinutz, #forinn, #bosgoed, #estillon

Gerelateerd nieuws
R+T 2021 doordeweeks
Bij de evaluatie van de succesvolle editie van de vakbeurs R+T Stuttgart dit voorjaar, bleken bezoekers liefst op weekdagen naar de beurs te gaan. Daardoor wordt de komende editie in 2021 gewijzigd.
lees verder
Hamma verlaat Koelnmesse
Algemeen directeur Katharina C. Hamma moet de Koelnmesse verlaten. Het bestuur besliste dit afgelopen woensdagavond.
lees verder
 
Interieurdesigners strijden
lees verder
Betonnen Bodiax
De Bodiax pvc-vloeren collectie van Heditex is uitgebreid met een collectie 'concrete' vloeren die volgens het bedrijf nauwelijks van een echte betonnen vloer te onderscheiden is.
lees verder
PPC weer gazelle
Plinten en Profielen Centrale (PPC) lijkt er een abonnement op te hebben genomen: ze zijn opnieuw FD Gazelle: PPC behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden