Machtsconcentratie in fourniturenland

Woensdag 07 februari 2018

Uzin Utz Nederland is eigenaar geworden van zowel Forinn als Bosgoed Groothandel. De beide bedrijven zullen per direct worden aangestuurd door Harry Elshof.
Machtsconcentratie in fourniturenland

Van links naar rechts: Gerben Bouwmeester (directeur Uzin Utz Nederland), Richard Bosveld en Hans Wijnants (beide namens Forinn bv) en Harry Elshof (nieuwe directeur Forinn/Bosgoed).

 

 

Uzin Utz Nederland bv, per 1 januari de nieuwe naam van Unipro bv en onderdeel van het Duitse Uzin Georg Urtz GmbH & Co., slaat hiermee een flinke slag in de strijd om klant op het gebied van -vooral- fournituren. Door deze overname ontstaat een groothandelscombinatie met landelijke dekking.

Bosgoed heeft de hoofdvestiging in Deventer en twee afhaalvestigingen in Heerenveen en Assen. Er werken 35 medewerkers. Forinn heeft de hoofdvestiging in Asten en Forinnstores in Den Bosch, Hoofddorp, Hengelo, Hoogeveen, Nieuwegein, Nuth, Ridderkerk en Zwolle. Bij Forinn werken 54 medewerkers.

Forinn en Bosgoed zijn onderdeel van Uzin Utz Nederland, maar zullen onafhankelijk van Uzin Utz Nederland in de markt opereren. Harry Elshof zal als directeur/aandeelhouder de komende tijd onderzoeken waar synergie behaald kan worden, met als doel de dienstverlening van beide groothandelsbedrijven te optimaliseren.

Richard Bosveld, de huidige directeur van Forinn, concentreert zich verder op zijn andere bedrijf, Estillon bv, waarmee hij internationale groeiplannen heeft.

 Links

www.bosgoed.nl
www.estillon.com
www.forinn.nl
www.unipro.be
www.unipro.nl
www.uzin-utz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, naamswijziging, #unipro, #uzin, #uzinutz, #forinn, #bosgoed, #estillon

Gerelateerd nieuws
 
Speciaal NL-laminaat van Meister
lees verder
Speelmatras van Klipklap
Gezien op Showup: een multifunctioneel matras van goede kwaliteit waarop kinderen kunnen spelen, zitten en slapen. En niet teveel ruimte in beslag neemt: Klipklap.
lees verder
 
Nieuwe Novilon Nova Luxe 
lees verder
Graphic Project-SDN nu leverbaar
De nieuwe tapijtcollectie Graphic Project-SDN van Interfloor heeft het effect van een betonnen vloer of een grafisch lijnenspel.
lees verder
R+T komt eraan
Van 27 februari tot 3 maart 2018 zal de R+T in Stuttgart van start gaan. Deze beurs voor zonwering, rolluiken en deuren/poorten wordt eens in de drie jaar gehouden, maar is de belangrijkste internationale beurs op dit gebied.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden