Maandag: Home & Living in Woonindustrie

Donderdag 04 januari 2018

Aanstaande maandag start alweer het nieuwe vakbeursjaar! Op 8 januari zal de nieuwe afdeling Home & Living in de Woonindustrie in Nieuwegein worden geopend.
Maandag: Home & Living in Woonindustrie
Maandag: Home & Living in Woonindustrie

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de realisatie van deze nieuwe Home & Living-afdeling. Hier zullen leveranciers van woon- en kookaccessoires en kleinmeubelen zich gaan presenteren.

In november meldden we dat er onder de deelnemers van het eerste uur reeds aansprekende namen zaten als De Bruyn agenturen, Cherubijn, Deens, Designlicious, Hadaya, It’s about Romi, Madam Stoltz, Kitchen Trend, Magisso, Mini Art, Nordal, Silkeborg, Sunday International en Weldaad.
Nog niet noemden we de labels Blond Indians, Donkey, Durance, Lampe Berger Paris, Pad concept (foto 2) en Sagaform.

De geheel vernieuwde 2e etage heeft een open, industriële uitstraling gekregen. Home & Living zal van 10-17 uur geopend zijn op de Marketday XL: elke eerste maandag van de maand of op afspraak met één van de exposanten.

Op 8 januari zal Harry Bijl van Inretail ook een beschouwing geven over hoe leverancier en retailers in de toekomst kunnen samenwerken.

Een maand later, van zondag 4 tot en met woensdag 7 februari is er weer tijd voor de traditionel voorjaarsvakbeurs, mét het nieuwe Shapes Experience Center. Komt dat zien!

 Links

www.basketsbeadsbasics.nl
www.blondindians.com
www.cherubijn.nl
www.debruynagenturen.nl
www.deens.nl
www.designlicious.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.donkey-products.com
www.durance-uk.com
www.hadaya.nl
www.inretail.nl
www.itsaboutromi.nl
www.kitchentrend.nl
www.lampeberger.com
www.madamstoltz.dk
www.magisso.nl
www.mini-art.nl
www.nordal.eu
www.padconcept.com
www.sagaform.com
www.shapes.nl
www.silkeborg-uld.com
www.sunday-international.com
www.weldaad.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, trademart, trade mart, bed, boxspring, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #Droomindustrie, #Woonindustrie, #DeWoonindustrie, #shapes, #experiencecentershapes, #inretail, #homeliving, #padconcept

Gerelateerd nieuws
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder
Onduidelijkheid over terugkeer Ado
Berichtten we eergisteren op basis van een bericht van Zimmer + Rohde dat ze met Artex overeenstemming hadden over de distributierechten van de Ado Goldkante-collectie, blijkt dat toch niet het geval.
lees verder
IMM brengt trends
Aankomende maandag start de belangrijkste internationale meubelbeurs ter wereld: de IMM Cologne. Nog altijd de beurs waar vooral zaken worden gedaan, maar die steeds meer ook alle interieurtrends toont.
lees verder
 
Home & Living Woonindustrie geopend
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden