Lentefrisse Meubelbeurs Brussel

Dinsdag 25 september 2018

De Meubelbeurs Brussel claimt Europaís meest gastvrije beurs te zijn. Een gezellige beurs, maar vooral ook een beurs waar het goed zaken doen is met veel 'lentefrisse ideeŽn'.
Lentefrisse Meubelbeurs Brussel
Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel

Op de Meubelbeurs Brussel, die wordt gehouden van 4 tot en met 7 november 2018, is er ruim aandacht voor presentatie en nieuwigheden in verzorgde stands. Exposanten uit België, Nederland, Duitsland, Italië en de rest van Europa etaleren hier vaak hun nieuwigheden in primeur.

Om het beursbezoek efficiënt te kunnen plannen heeft de organistie weer de strakke segmentering gehanteerd (foto 6), in een passende sfeer en context:

Boutique (hal 1)
Al eerder meldden we over het nieuwe segment Boutique met een gespecialiseerd aanbod aan woonaccessoires en decoratie.

Square (hal 3, foto 2)
Het segment met mooi vormgegeven meubelen voor een zachte prijs. Strakke collecties die als alternatief voor de grote internationale merken kunnen dienen. Hier staat tevens weer de trendy Meubelbeurs-bar, als trefpunt en rustpunt voor een hapje en een drankje.

City (hal 3, 4 en 5, foto 3)
Drie hallen vol trendy en eigentijdse zit-, woon- en slaapkamermeubelen die passen bij een moderne levensstijl. Een selectie van internationale fabrikanten uit het brede middensegment.

Brussels by Night (hal 6, foto 4)
Het terrein van slaapspecialist met technische innovaties en sfeervolle slaapconcepten. Talrijke specialisten in dit beddensegment tonen hun laatste nieuwe ontwikkelingen op het vlak van slaapcomfort.

Fusion (hal 8)
Romantisch en landelijk hoeven niet ouderwets te zijn. De uitstraling wordt strakker, de warme sfeer blijft behouden: nostalgisch of etnisch, met edele materialen als massief hout, warme stoffen, luxueus marmer en metaal.

Holland à la Carte (hal 8/9)
Totaalconcept voor Nederlands fabrikaat, met herkenbare en uiteenlopende Nederlandse collecties. En een bar!

Mozaïek (hal 9, foto 5)
Hier zit het instapsegment van de markt dat steeds aantrekkelijker wordt. Prijsbewust én trendy: mooie en slim bedachte (zit)meubelen zijn ook voor een strakker budget mogelijk.

De beurs in de Heizelpaleizen van Brussels Expo, Belgiëplein 1, B-1020 Brussel, is dagelijks open van 9-19 uur, woensdag tot 18 uur. De beurs is toegankelijk voor registreerde bezoekers die (binnenkort) hier toegangskaarten kunnen bestellen. Nog niet geregistreerd? Dat kan bij de entree.

 Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, MozaÔek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #boutique

Gerelateerd nieuws
Herstart Ewald Schillig
Met nieuwe partners en nieuwe bedrijfsnaam blijft het label Ewald Schillig toch bestaan. Het nieuwe bedrijf heet ES Brand.
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs 2018
lees verder
EWP failliet
European Waterbed Productions (EWP) uit Bree is vorige week failliet verklaard door de afdeling Tongeren van de Ondernemingsrechtbank Antwerpen.
lees verder
 
Twee Gio's voor Ahrend
lees verder
Ambiente 2019
De decoratiebeurs Ambiente wordt in februari 2019 in Frankfurt gehouden. Door de komst van de nieuwe hal twaalf zal de beursplattegrond er anders uitzien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden