LdP en Object via Campo

Donderdag 04 januari 2018

Over iets meer dan week start het seizoen met internationale vakbeurzen met onder meer Domotex, Imm en Intirio. Daar zal het nieuwe bedrijf Campo Agenturen te vinden zijn om een paar oude bekenden te vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.
LdP en Object via Campo
LdP en Object via Campo LdP en Object via Campo LdP en Object via Campo

Campo Agenturen is opgericht door Jhon Campo (foto 4) die 26 jaar ervaring in de textiel en interieurbranche heeft, zowel nationaal als internationaal. Het bedrijf heeft de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland van de tapijtlabels Object Carpet (OC) en Louis De Poortere (LdP) onder haar hoede gekregen. Hiervoor zal het in januari te vinden zijn op Domotex (12-15), Imm (15-21) en Intirio (28-31).

Het kantoor en de showroom van Campo zijn gevestigd in Dieren, in de buurt van Arnhem. Het bedrijf richt zich zowel op de woning- als projectinrichtingsmarkt. Campo, tot voor kort nog actief voor Best Wool Carpets, neemt de activiteiten over van Kees Nelen (LdP) vanwege zijn pensionering en gaat samenwerken met Wick van Hees (OC) .

Binnenkort zal LdP overigens nieuwe collecties presenteren die in samenwerking met stoffenlabel Romo tot stand zijn gekomen: de Romo- en Villa Nova-karpetcollectie (foto 2 respectievelijk 3).
Het moderne kantoorinterieur van verzekeraar Allianz, waarin onder meer de tapijttegels Aarhus uit de Freestile-collectie van OC is gebruikt, gecombineerd met de Poodle, Tosh en Shiny inlays (foto 1), is genomineerd voor de German Design Award 2018.

 Links

www.bestwoolcarpets.nl
www.domotex.de
www.hannover-beurs.nl
www.imm-cologne.de
www.intirio.be
www.koelnmesse.de
www.louisdepoortere.be
www.messe.de
www.messe.be
www.object-carpet.com
www.romo.com
www.textirama.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #domotex, #imm18, #immcologne, #imm, #intirio, #romo, #villanova, #campo.

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
 
Tour de Vrouwen in het Parket
lees verder
Ruckstuhl naar Mommersteeg
Er is een nieuw managementteam bij de Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl en een nieuwe vertegenwoordiging voor de Benelux sinds 1 juli 2018.
lees verder
Met Egalsoft naar Disneyland
Egalsoft ondertapijt van Estillon bestaat 25 jaar en om dit te vieren kunnen detaillisten tot en met 31 december 2018 sparen voor een dagkaart Disneyland Paris!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden