LdP en Object via Campo

Donderdag 04 januari 2018

Over iets meer dan week start het seizoen met internationale vakbeurzen met onder meer Domotex, Imm en Intirio. Daar zal het nieuwe bedrijf Campo Agenturen te vinden zijn om een paar oude bekenden te vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.
LdP en Object via Campo
LdP en Object via Campo LdP en Object via Campo LdP en Object via Campo

Campo Agenturen is opgericht door Jhon Campo (foto 4) die 26 jaar ervaring in de textiel en interieurbranche heeft, zowel nationaal als internationaal. Het bedrijf heeft de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland van de tapijtlabels Object Carpet (OC) en Louis De Poortere (LdP) onder haar hoede gekregen. Hiervoor zal het in januari te vinden zijn op Domotex (12-15), Imm (15-21) en Intirio (28-31).

Het kantoor en de showroom van Campo zijn gevestigd in Dieren, in de buurt van Arnhem. Het bedrijf richt zich zowel op de woning- als projectinrichtingsmarkt. Campo, tot voor kort nog actief voor Best Wool Carpets, neemt de activiteiten over van Kees Nelen (LdP) vanwege zijn pensionering en gaat samenwerken met Wick van Hees (OC) .

Binnenkort zal LdP overigens nieuwe collecties presenteren die in samenwerking met stoffenlabel Romo tot stand zijn gekomen: de Romo- en Villa Nova-karpetcollectie (foto 2 respectievelijk 3).
Het moderne kantoorinterieur van verzekeraar Allianz, waarin onder meer de tapijttegels Aarhus uit de Freestile-collectie van OC is gebruikt, gecombineerd met de Poodle, Tosh en Shiny inlays (foto 1), is genomineerd voor de German Design Award 2018.

 Links

www.bestwoolcarpets.nl
www.domotex.de
www.hannover-beurs.nl
www.imm-cologne.de
www.intirio.be
www.koelnmesse.de
www.louisdepoortere.be
www.messe.de
www.messe.be
www.object-carpet.com
www.romo.com
www.textirama.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #domotex, #imm18, #immcologne, #imm, #intirio, #romo, #villanova, #campo.

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden