Keymer lanceert 3D Showroom

Donderdag 08 maart 2018

Meubelstoffenleverancier Keymer Essential Fabrics heeft een nieuwe 3D Showroom gelanceerd, waarin de stoffen uit de collectie direct op een meubel gevisualiseerd kunnen worden.
Keymer lanceert 3D Showroom

De Keymer Stoffentool, die zes jaar geleden werd geïntroduceerd, heeft hiermee een opvolger gekregen die de mogelijkheid biedt, de stoffen uit de Keymer collectie waarheidsgetrouw te visualiseren en het meubel rondom te bekijken. De gebruiksvriendelijke, maar wel wat trage, online tool kan bij de verkoop worden ingezet om de eindgebruiker een goed beeld van de mogelijkheden en het uiteindelijke resultaat te geven.

 

Interessant is het om in dit verband ook eens dit artikel te lezen: uit onderzoek is aangetoond dat dit verkoopbevorderend werkt.

 

Interieurspecialisten kunnen de 3D Showroom kosteloos gepersonaliseerd op hun eigen website integreren. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden, eigen modellen of een selectie uit de stoffencollectie van Keymer aan de gepersonaliseerde 3D Showroom toe te voegen. In de toekomst zal het voor de vakhandel mogelijk worden, de stoffen direct via de webshop te bestellen.

De nieuwste meubelstoffen, waaronder de Care & Clean collectie, zijn inmiddels zichtbaar in de 3D Showroom op de site van Keymer uit 's-Gravenhage.

 Links

www.keymer.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, stof, stoffering, meubel, meubelstof, bekleding, bekleden, romp, fauteuil, stoel, #keymer, verkoop, presentatie, online

Gerelateerd nieuws
 
Eerste sprekers Incoda bekend
lees verder
Intirio toch in 2019
In tegenstelling tot wat er eerder werd gecommuniceerd, vindt Intirio 2019 wel degelijk plaats. Op dezelfde locatie en in dezelfde periode, maar wel een dag korter.
lees verder
 
Euretco groeit verder
lees verder
Generatiewissel bij Boelaert & Moens
Na meer dan 30 jaar het bedrijf te hebben geleid, draagt Luc Boelaert de leiding van Boelaert & Moens (B&M Fabrics) over aan de volgende generatie.
lees verder
31.000 euro voor kankerpatienten
Dealers en medewerkers van Luxaflex Nederland hebben € 31 duizend euro gehaald tijdens de Roparun.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden