Kendix naar Cothen

Vrijdag 06 april 2018

Vanaf aanstaande maandag presenteert Artex uit Aarle-Rixtel een nieuwe collectie: Kendix Allure.
Kendix naar Cothen

Kendix is een van de merken van Artex. Deze nieuwe collectie presentatie van Kendix Allure wordt gegeven op het Bloemenlandgoed Menno Kroon op de Kapelleweg 1-B in Cothen, 15 kilometer ten Zuidoosten van Utrecht, vlakbij Wijk bij Duurstede. Van maandag 9 tot en met woensdag 11 april. Dealers zijn welkom op maandag en dinsdag, binnenhuisarchitecten op woensdag, op maandag en woensdag is dat ook 's avonds mogelijk. Opgeven kan hier.

Overigens is er op maandag 23 april ook bij Artex zelf nog een herkansing om kennis te maken met de nieuwe collectie, die volgens Artex 'High-End ontworpen' is: bezield door het erfgoed van Hollandse meesters gemixt met hedendaags Dutch Design.Links

www.kendix.nl
www.mennokroon.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, kussen, kendix, artex, #kendix, #kendixallure, #artex, #mennokroon

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn ge´nspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden