Kendix naar Cothen

Vrijdag 06 april 2018

Vanaf aanstaande maandag presenteert Artex uit Aarle-Rixtel een nieuwe collectie: Kendix Allure.
Kendix naar Cothen

Kendix is een van de merken van Artex. Deze nieuwe collectie presentatie van Kendix Allure wordt gegeven op het Bloemenlandgoed Menno Kroon op de Kapelleweg 1-B in Cothen, 15 kilometer ten Zuidoosten van Utrecht, vlakbij Wijk bij Duurstede. Van maandag 9 tot en met woensdag 11 april. Dealers zijn welkom op maandag en dinsdag, binnenhuisarchitecten op woensdag, op maandag en woensdag is dat ook 's avonds mogelijk. Opgeven kan hier.

Overigens is er op maandag 23 april ook bij Artex zelf nog een herkansing om kennis te maken met de nieuwe collectie, die volgens Artex 'High-End ontworpen' is: bezield door het erfgoed van Hollandse meesters gemixt met hedendaags Dutch Design.Links

www.kendix.nl
www.mennokroon.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, kussen, kendix, artex, #kendix, #kendixallure, #artex, #mennokroon

Gerelateerd nieuws
 
Blue Drop winnaars Mood 2018
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKs.
lees verder
Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden