Kendix naar Cothen

Vrijdag 06 april 2018

Vanaf aanstaande maandag presenteert Artex uit Aarle-Rixtel een nieuwe collectie: Kendix Allure.
Kendix naar Cothen

Kendix is een van de merken van Artex. Deze nieuwe collectie presentatie van Kendix Allure wordt gegeven op het Bloemenlandgoed Menno Kroon op de Kapelleweg 1-B in Cothen, 15 kilometer ten Zuidoosten van Utrecht, vlakbij Wijk bij Duurstede. Van maandag 9 tot en met woensdag 11 april. Dealers zijn welkom op maandag en dinsdag, binnenhuisarchitecten op woensdag, op maandag en woensdag is dat ook 's avonds mogelijk. Opgeven kan hier.

Overigens is er op maandag 23 april ook bij Artex zelf nog een herkansing om kennis te maken met de nieuwe collectie, die volgens Artex 'High-End ontworpen' is: bezield door het erfgoed van Hollandse meesters gemixt met hedendaags Dutch Design.Links

www.kendix.nl
www.mennokroon.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, kussen, kendix, artex, #kendix, #kendixallure, #artex, #mennokroon

Gerelateerd nieuws
Opening Forinnstore Hoogeveen
Op woensdag 25 april vindt de feestelijke opening plaats van het nieuwe pand van de Forinnstore in Hoogeveen.
lees verder
Feestelijke opening Headlam Eindhoven
Vanmiddag was de officiële opening van het nieuwe Service Center van Headlam in Eindhoven onder flinke belangstelling van klanten en leveranciers.
lees verder
 
Koningspaar luncht met NK Woningstoffeerder
lees verder
Personalia Beter Bed en Leen Bakker
Beter Bed verkoopdirecteur Tibor Preiner gaat Debbie Klein achterna naar Leen Bakker. De Nederlandse countrymanager van Primark, Ronald Voogt, wordt algemeen directeur Benelux van Beter Bed als opvolger van Debbie Klein.
lees verder
Brons voor Luxaflex
Luxaflex heeft een Cradle to Cradle Certified Brons certificaat voor stoffen ontvangen. Een nieuwe stap in de duurzaamheidstrategie van de Hunter Douglas-dochter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden