Interfloor's Elegance en Prestige

Woensdag 16 mei 2018

Recent publiceerden we vooral veel nieuws over hun vinylvloeren, maar Interfloor is tevens sterk in tapijt. Het bewijs wordt geleverd met twee gloednieuwe kwaliteiten.
Interfloor's Elegance en Prestige
Interfloor's Elegance en Prestige Interfloor's Elegance en Prestige Interfloor's Elegance en Prestige Interfloor's Elegance en Prestige

De eerste is de prestigieuze Prestige (foto 1) met een luxe uitstraling. Deze frisé van een 2x2-draads 100% polyamide 6.0 Aquafil garen, heeft één Ultra Bright-draad met metallic look. Daarmee past de Prestige goed in de huidige ‘glamour-tapijttrend’. Verkrijgbaar in dertien uiteenlopende kleuren (foto 2), van koper rood en goud geel tot koel blauw en metallic grijs. Goed te combineren met materialen zoals beton, hout en steen.

Het tapijt is ook comfortabel en praktisch. Het frisé garen wordt daartoe sterk getwijnd en vervolgens gefixeerd. Hierdoor is het oppervlak van Prestige - behandeld met vuilafstotende Scotchgard Protector - geschikt voor dagelijks intensief gebruik (projectgebruiksklasse 32) en extreem goed bestand tegen loopsporen. Verkoopadvies € 149 per strekkende meter op 400 cm breed.

Ook de tweede tapijtnoviteit is luxueus en aaibaar: de hoogpolige Elegance (foto 3 en 4) heeft een poolgewicht van maar liefst 2.350 gram per m² en een zeer hoge pooldichtheid. Elegance is buitengewoon zacht om op te zitten, liggen en te lopen. Bij uitstek geschikt voor huiselijke ruimtes als een loungehoek, zithoek of slaapkamer, maar ook toe te passen in normaal project gebruik (gebruiksklasse 32).

De glanzende bleekmiddelbestendige garens - Ultra Soft Solution Dyed PES - zijn bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, hebben een zeer hoge lichtechtheid en een hoge veerkracht waardoor dit tapijt extra lang mooi en representatief blijft, zo belooft Interfloor. Verkrijgbaar voor € 154 per strekkende meter op 400 cm breed in vijftien kleuren (foto 5), van poederroze tot hemelsblauw en in diverse zachtaardige naturellen. Elegance is overigens ook uitstekend geschikt om te leveren als een karpet op maat.

 Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, karpet, vloerkleed, kleed, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #prestige, #elegance

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NK’s.
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder
Tarkett neemt Lexmark over
Tarkett gaat verder in tapijt: de vloerenproducent neemt de Amerikaanse fabrikant van projecttapijt Lexmark Carpet Mills over.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden