Interfloor's Elegance en Prestige

Woensdag 16 mei 2018

Recent publiceerden we vooral veel nieuws over hun vinylvloeren, maar Interfloor is tevens sterk in tapijt. Het bewijs wordt geleverd met twee gloednieuwe kwaliteiten.
Interfloor's Elegance en Prestige
Interfloor's Elegance en Prestige Interfloor's Elegance en Prestige Interfloor's Elegance en Prestige Interfloor's Elegance en Prestige

De eerste is de prestigieuze Prestige (foto 1) met een luxe uitstraling. Deze frisé van een 2x2-draads 100% polyamide 6.0 Aquafil garen, heeft één Ultra Bright-draad met metallic look. Daarmee past de Prestige goed in de huidige ‘glamour-tapijttrend’. Verkrijgbaar in dertien uiteenlopende kleuren (foto 2), van koper rood en goud geel tot koel blauw en metallic grijs. Goed te combineren met materialen zoals beton, hout en steen.

Het tapijt is ook comfortabel en praktisch. Het frisé garen wordt daartoe sterk getwijnd en vervolgens gefixeerd. Hierdoor is het oppervlak van Prestige - behandeld met vuilafstotende Scotchgard Protector - geschikt voor dagelijks intensief gebruik (projectgebruiksklasse 32) en extreem goed bestand tegen loopsporen. Verkoopadvies € 149 per strekkende meter op 400 cm breed.

Ook de tweede tapijtnoviteit is luxueus en aaibaar: de hoogpolige Elegance (foto 3 en 4) heeft een poolgewicht van maar liefst 2.350 gram per m² en een zeer hoge pooldichtheid. Elegance is buitengewoon zacht om op te zitten, liggen en te lopen. Bij uitstek geschikt voor huiselijke ruimtes als een loungehoek, zithoek of slaapkamer, maar ook toe te passen in normaal project gebruik (gebruiksklasse 32).

De glanzende bleekmiddelbestendige garens - Ultra Soft Solution Dyed PES - zijn bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, hebben een zeer hoge lichtechtheid en een hoge veerkracht waardoor dit tapijt extra lang mooi en representatief blijft, zo belooft Interfloor. Verkrijgbaar voor € 154 per strekkende meter op 400 cm breed in vijftien kleuren (foto 5), van poederroze tot hemelsblauw en in diverse zachtaardige naturellen. Elegance is overigens ook uitstekend geschikt om te leveren als een karpet op maat.

 Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, karpet, vloerkleed, kleed, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #prestige, #elegance

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
 
Tour de Vrouwen in het Parket
lees verder
Ruckstuhl naar Mommersteeg
Er is een nieuw managementteam bij de Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl en een nieuwe vertegenwoordiging voor de Benelux sinds 1 juli 2018.
lees verder
Met Egalsoft naar Disneyland
Egalsoft ondertapijt van Estillon bestaat 25 jaar en om dit te vieren kunnen detaillisten tot en met 31 december 2018 sparen voor een dagkaart Disneyland Paris!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden