IMM brengt trends

Woensdag 10 januari 2018

Aankomende maandag start de belangrijkste internationale meubelbeurs ter wereld: de IMM Cologne. Nog altijd de beurs waar vooral zaken worden gedaan, maar die steeds meer ook alle interieurtrends toont.
IMM brengt trends
IMM brengt trends IMM brengt trends IMM brengt trends IMM brengt trends IMM brengt trends

Het nieuwe interieurseizoen is meer divers dan ooit. De belangrijkste trend in de meubelwereld is: er is geen goed of fout meer. Velvet naast betonlook, minimaal design naast veel textiel en groenen: alles staat naast elkaar.

En toch, in de aanloop naar de Imm Cologne 2018, zijn er een aantal trends die zijn gefotografeerd in appartementen en instellingen in Keulen als onderdeel van de campagne 'Köln möbliert' of 'Furnishing Cologne'.

Foto 1:
Meer dan 1.200 belangrijke spelers, trendsetters en creatieve nieuwkomers uit 50 landen zullen de trends voor het komende jaar presenteren op imm cologne in Keulen van 15 tot 21 januari 2018: de grootste meubelshowroom ter wereld.

Foto 2:
De trend naar 'the perfect home' is in dit appartement in Keulen in een oud gebouw een mix van een paar exclusieve meubels en economisch verantwoorde decoratie: de werkplaatsstoelen en de bijzettafel Airy van Muuto (Design: Cecilie Manz) als blikvangers in een minimalistisch interieur.

Foto 3:
Boho-stijl: interieurs opschudden. In de originele jaren vijftig atmosfeer van de Kamer van Industrie en Handel in Keulen, is een huiskamer in de boho-stijl-trend geënsceneerd: met de de Freistil / Rolf Benz 167 zitbank (ontworpen door Anders Nørgaard) bekleed met leren met opvallende naden en het duurzame en gemakkelijk te onderhouden tapijt Marrakesh van Object Carpet.

Foto 4:
Het is nog de vraag of de Nihan fauteuil en de Golden Nugget bijzettafel van Pode een vaste plaats krijgt, maar voor deze fotoshoot kregen deze moderne klassiekers hun generale repetitie in het Museum voor Toegepaste Kunsten Keulen (MAKK).

Foto 5:
Planten en bloemen spelen de hoofdrol naast de nieuwe Circo-eetkamerstoel en bijzettafel van Sebastian Herkner, gepresenteerd door cultlabel Ames in de bloemenstudio Où j'ai grandi in Keulen.

Foto 6:
De BetteLoft Ornament-lijn bestaat uit een vrijstaand bad en een aan de muur gemonteerde wastafel. Het dient als een voorbeeld van de nieuwe generatie marmer-look badkamers - beide gemaakt van echt en imitatie marmer.

Meer informatie over de Imm, klik hier!

Tickets bestellen kan hier.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.livinginteriors-cologne.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #imm18, #imm2018, #luciekoldova, #peruse, #pure, #purearchitects

Gerelateerd nieuws
Domotex rapport
Gisteren is de Domotex in Hannover afgesloten. De vernieuwde opzet van de 2018-editie werd volgens de organisatie door de vloerbedekkingswereld enthousiast omarmt.
lees verder
 
Akkoord CAO Meubelindustrie
lees verder
Omzet detailhandel november +5,5%
De Nederlandse detailhandel heeft in november 5,5% meer omgezet. De verkopen (volume) waren 4,1% hoger. Zowel de foodsector als de non-foodsector stegen. Online pluste met 23%.
lees verder
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden