Huisshow Schadebo

Maandag 16 oktober 2017

Zet het in de agenda: Schadébo uit 's-Hertogenbosch houdt na de herfstvakantie op 30 oktober een huisshow in samenwerking met haar leveranciers.
Huisshow Schadebo

Over twee weken, op maandag 30 oktober van 10-20 uur in Den Bosch, wordt iedereen bij binnenkomst welkom geheten met een Bossche Bol met verse koffie of thee. Onder het motto 'gemak dient de mens' zullen er diverse noviteiten worden getoond om het leven makkelijker te maken. Gedurende de dag zijn er diverse demonstraties en worden er allerhande internationale heerlijkheden geserveerd.
 
Bij de grossier voor woning- & projectinrichters, doe-het-zelf- en de ijzerwarenvakhandels aan de Rietveldenweg 24 zal onder meer Ennio, exportmanager van Bettio (Picoplis en Picoscenica), aanwezig zijn, als ook René van Schönox, Jochem van Decoline en Jeroen van Meister.
Tevens zal Drik van Project Floors een bijzondere verwerking van pvc laten zien en een paar trucs vertellen). Rob van Artiteq is ook weer van de partij. Dat geldt ook voor Mendel van Forest.
 
Het thema van een eerdere huisshow was 'tijd is geld' waarop nu wordt voortgeborduurd met 'gemak dient de mens': het vergemakkelijken en dus versnellen van werkzaamheden.

Tevens worden nieuwe leveranciers gepresenteerd, waardoor Schadébo een nóg completer aanbod heeft gekregen. Zo is Schadébo in het voorjaar een samenwerking aangegaan met Decoline en verkoopt het de gordijnophangsystemen van het Belgische bedrijf op de Nederlandse markt.

Aanmelden kan via deze link. Meer informatie: telefoonnummer +31 (0)73-624 24 24.

 

 

[sponsored artikel]Links

www.artiteq.com
www.bettio.it
www.decoline.eu
www.forestgroup.nl
www.meister.com
www.project-floors.com
www.schadebo.nl
www.schonox.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, gordijn, hor, textielbeurs, project, stoffering, vakkleding, ophang, rails, roede, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, groothandel, grossier, #brasser, #picoplis, #picoscenica, #decoline, #schadebo, #projectfloors, #artiteq, #meister, #bettio, #schonox

Gerelateerd nieuws
Efwex weer in maart 2018
Efwex is de enige Belgische vakbeurs op het gebied van houten vloeren en toebehoren. Deze biënnale wordt komende maart voor de derde keer gehouden, in Flanders Expo in Gent.
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder
Trainingen bij Headlam
Binnenkort organiseert Headlam onder meer trainingen op het gebied van binnenzonwering in de vestigingen in Zutphen en Rotterdam.
lees verder
 
DSM-Niaga en Auping in matrasrecycling
lees verder
Creatieve bedrijven naar Imm
BMWi organiseert tijdens de Imm cologne opnieuw een gemeenschappelijke stand voor jonge creatieve bedrijven op het segment Pure Architects.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden