Huisshow Schadebo

Maandag 16 oktober 2017

Zet het in de agenda: Schadébo uit 's-Hertogenbosch houdt na de herfstvakantie op 30 oktober een huisshow in samenwerking met haar leveranciers.
Huisshow Schadebo

Over twee weken, op maandag 30 oktober van 10-20 uur in Den Bosch, wordt iedereen bij binnenkomst welkom geheten met een Bossche Bol met verse koffie of thee. Onder het motto 'gemak dient de mens' zullen er diverse noviteiten worden getoond om het leven makkelijker te maken. Gedurende de dag zijn er diverse demonstraties en worden er allerhande internationale heerlijkheden geserveerd.
 
Bij de grossier voor woning- & projectinrichters, doe-het-zelf- en de ijzerwarenvakhandels aan de Rietveldenweg 24 zal onder meer Ennio, exportmanager van Bettio (Picoplis en Picoscenica), aanwezig zijn, als ook René van Schönox, Jochem van Decoline en Jeroen van Meister.
Tevens zal Drik van Project Floors een bijzondere verwerking van pvc laten zien en een paar trucs vertellen). Rob van Artiteq is ook weer van de partij. Dat geldt ook voor Mendel van Forest.
 
Het thema van een eerdere huisshow was 'tijd is geld' waarop nu wordt voortgeborduurd met 'gemak dient de mens': het vergemakkelijken en dus versnellen van werkzaamheden.

Tevens worden nieuwe leveranciers gepresenteerd, waardoor Schadébo een nóg completer aanbod heeft gekregen. Zo is Schadébo in het voorjaar een samenwerking aangegaan met Decoline en verkoopt het de gordijnophangsystemen van het Belgische bedrijf op de Nederlandse markt.

Aanmelden kan via deze link. Meer informatie: telefoonnummer +31 (0)73-624 24 24.

 

 

[sponsored artikel]Links

www.artiteq.com
www.bettio.it
www.decoline.eu
www.forestgroup.nl
www.meister.com
www.project-floors.com
www.schadebo.nl
www.schonox.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, gordijn, hor, textielbeurs, project, stoffering, vakkleding, ophang, rails, roede, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, groothandel, grossier, #brasser, #picoplis, #picoscenica, #decoline, #schadebo, #projectfloors, #artiteq, #meister, #bettio, #schonox

Gerelateerd nieuws
 
Monochroom behang
lees verder
 
Opening Headlam Eindhoven
lees verder
Alle zachtboard Estillon nu Egalfloor
Estillon levert vanaf nu de zachtboard-range onder één naam: Egalfloor. Deze zachtboardondervloeren zijn geschikt voor vinyl, parket, laminaat of tapijt.
lees verder
 
Mflor Authentic Lake gepresenteerd
lees verder
VT Wonen beach office bij Ajuma
Afgelopen vrijdag heeft VT Wonen op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort een nieuwe 'beach office' geopend: vtwonen@ajumabeach.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden