Huisshow Oisterwijk

Woensdag 03 juni 2015

Weer een evenement voor -vooral- slapen: dit maal een huisshow van slaap- en meubelleveranciers. Aanstaande maandag en dinsdag in Oisterwijk.
Huisshow Oisterwijk

Hoewel het onder de noemer van huisshow gaat, blijft het bijzonder om te zien dat er in deze branche steeds weer initiatieven ontstaan in plaats van dat er meer samengewerkt wordt in groter verband. Dat zou voor inkopers efficiënter zijn.

Om de collecties van vier leveranciers, organisator Bedding Concepts, The House of Furniture, Veenma (Dommelin) en Gebr. Jonk te bekijken is het echter toch nodig om 8 -9 juni naar de Luxemburgstraat 9 in Oisterwijk af te reizen.

Daar zullen nieuwe boxsprings en matrassen van Bedding Concepts te zien zijn, bedtextiel van Dommelin, dekbedden en kussens van Jonk en lifestyle meubelen bij The House of Furniture. Maandag open van 10:00-21:00 uur, dinsdag van 10:00-18:00 uur.Links

www.bedding-concepts.nl
www.thehouseoffurniture.nl
www.dommelin.nl
www.jonkvolendam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slaap, slapen, bed, bedtextiel, overtrekken, dekbed, dekbedovertrek, matras, boxspring, meubel, kussen, show, evenent, beurs, huisshow

Gerelateerd nieuws
Surseance voor De Linnerie
Aan De Linnerie bv, een bed- en badtextiel- en tafelmode-keten met elf vestigingen in Zuid Nederland en een uitgebreide webwinkel, is gisteren voorlopige surseance verleend.
lees verder
Fonq laat woonwinkels meeliften
Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
lees verder
 
Euretco groeit verder
lees verder
Nieuwe meubels Lande
Kortgeleden presenteerde meubelfabriek Lande haar nieuwste meubels: een bank, tafel, leestafel en bijzettafel. Daarnaast de vernieuwde werkplek Rondo Uno.
lees verder
Aanval op gevestigde orde dekbedmode
Opvallende berichten van de laatste tijd van bedrijven die stellen dat de markt in dekbedovertrekken verdeeld wordt door een aantal exorbitant rijke families die de prijzen hoog houden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden