Huisshow Oisterwijk

Woensdag 03 juni 2015

Weer een evenement voor -vooral- slapen: dit maal een huisshow van slaap- en meubelleveranciers. Aanstaande maandag en dinsdag in Oisterwijk.
Huisshow Oisterwijk

Hoewel het onder de noemer van huisshow gaat, blijft het bijzonder om te zien dat er in deze branche steeds weer initiatieven ontstaan in plaats van dat er meer samengewerkt wordt in groter verband. Dat zou voor inkopers efficiënter zijn.

Om de collecties van vier leveranciers, organisator Bedding Concepts, The House of Furniture, Veenma (Dommelin) en Gebr. Jonk te bekijken is het echter toch nodig om 8 -9 juni naar de Luxemburgstraat 9 in Oisterwijk af te reizen.

Daar zullen nieuwe boxsprings en matrassen van Bedding Concepts te zien zijn, bedtextiel van Dommelin, dekbedden en kussens van Jonk en lifestyle meubelen bij The House of Furniture. Maandag open van 10:00-21:00 uur, dinsdag van 10:00-18:00 uur.Links

www.bedding-concepts.nl
www.thehouseoffurniture.nl
www.dommelin.nl
www.jonkvolendam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slaap, slapen, bed, bedtextiel, overtrekken, dekbed, dekbedovertrek, matras, boxspring, meubel, kussen, show, evenent, beurs, huisshow

Gerelateerd nieuws
Vip Bedding
Van Praags Bedding uit Nieuw-Vennep heeft een nieuwe bedtextielcollectie geïntroduceerd: de Vip Bedding collectie.
lees verder
Rotan designwieg
In veel culturen en landen is de wieg van een pasgeboren baby nog steeds een rotanmand. De Sloop-cradle, ontworpen door Studio Irvine voor Yamakawa, is een moderne versie daarvan.
lees verder
 
Nieuwe voorzitter IMG
lees verder
VT Wonen beach office bij Ajuma
Afgelopen vrijdag heeft VT Wonen op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort een nieuwe 'beach office' geopend: vtwonen@ajumabeach.
lees verder
Shypple bespaart zeevrachtkosten
Zelf importeren? Shypple ontwikkelde een digitaal platform, waardoor het importeren en exporteren van onder meer interieurproducten transparanter, makkelijker en goedkoper wordt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden