Huisshow Oisterwijk

Woensdag 03 juni 2015

Weer een evenement voor -vooral- slapen: dit maal een huisshow van slaap- en meubelleveranciers. Aanstaande maandag en dinsdag in Oisterwijk.
Huisshow Oisterwijk

Hoewel het onder de noemer van huisshow gaat, blijft het bijzonder om te zien dat er in deze branche steeds weer initiatieven ontstaan in plaats van dat er meer samengewerkt wordt in groter verband. Dat zou voor inkopers efficiënter zijn.

Om de collecties van vier leveranciers, organisator Bedding Concepts, The House of Furniture, Veenma (Dommelin) en Gebr. Jonk te bekijken is het echter toch nodig om 8 -9 juni naar de Luxemburgstraat 9 in Oisterwijk af te reizen.

Daar zullen nieuwe boxsprings en matrassen van Bedding Concepts te zien zijn, bedtextiel van Dommelin, dekbedden en kussens van Jonk en lifestyle meubelen bij The House of Furniture. Maandag open van 10:00-21:00 uur, dinsdag van 10:00-18:00 uur.Links

www.bedding-concepts.nl
www.thehouseoffurniture.nl
www.dommelin.nl
www.jonkvolendam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slaap, slapen, bed, bedtextiel, overtrekken, dekbed, dekbedovertrek, matras, boxspring, meubel, kussen, show, evenent, beurs, huisshow

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe boxspring Avek
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Norma en Napco failliet
Bijzondere tijden in de slapenwereld: afgelopen donderdag zijn Norma en Napco failliet verklaard.
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden