Huisshow Oisterwijk

Woensdag 03 juni 2015

Weer een evenement voor -vooral- slapen: dit maal een huisshow van slaap- en meubelleveranciers. Aanstaande maandag en dinsdag in Oisterwijk.
Huisshow Oisterwijk

Hoewel het onder de noemer van huisshow gaat, blijft het bijzonder om te zien dat er in deze branche steeds weer initiatieven ontstaan in plaats van dat er meer samengewerkt wordt in groter verband. Dat zou voor inkopers efficiënter zijn.

Om de collecties van vier leveranciers, organisator Bedding Concepts, The House of Furniture, Veenma (Dommelin) en Gebr. Jonk te bekijken is het echter toch nodig om 8 -9 juni naar de Luxemburgstraat 9 in Oisterwijk af te reizen.

Daar zullen nieuwe boxsprings en matrassen van Bedding Concepts te zien zijn, bedtextiel van Dommelin, dekbedden en kussens van Jonk en lifestyle meubelen bij The House of Furniture. Maandag open van 10:00-21:00 uur, dinsdag van 10:00-18:00 uur.Links

www.bedding-concepts.nl
www.thehouseoffurniture.nl
www.dommelin.nl
www.jonkvolendam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slaap, slapen, bed, bedtextiel, overtrekken, dekbed, dekbedovertrek, matras, boxspring, meubel, kussen, show, evenent, beurs, huisshow

Gerelateerd nieuws
 
Akkoord CAO Meubelindustrie
lees verder
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder
Onduidelijkheid over terugkeer Ado
Berichtten we eergisteren op basis van een bericht van Zimmer + Rohde dat ze met Artex overeenstemming hadden over de distributierechten van de Ado Goldkante-collectie, blijkt dat toch niet het geval.
lees verder
IMM brengt trends
Aankomende maandag start de belangrijkste internationale meubelbeurs ter wereld: de IMM Cologne. Nog altijd de beurs waar vooral zaken worden gedaan, maar die steeds meer ook alle interieurtrends toont.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden